neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1346, 1347, 1348, 1349, 1350, 1351, 1352 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 26, 2014 4:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

S&P +0.25 / +0.01%
Level 1,846.50
Fair Value 1,843.00
Difference 3.50
Data as of 9:24am ET
Nasdaq +2.00 / +0.05%
Level 3,690.50
Fair Value 3,678.08
Difference 12.42
Data as of 9:23am ET
Dow -1.00 / -0.01%
Level 16,186.00

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 26, 2014 6:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα, σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές και πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Όταν δεν κατανοούμε καλά κάτι στη ζωή, αλλά και στο ΧΑΑ...δεν παίρνουμε πρωτοβουλίες, διότι μπορεί να έχουμε καταστροφές...:):):)

Ήταν τρεις φίλες, η Άννα, η Βαρβάρα και η Γωγώ. Αυτές λοιπόν, πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ...
Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Άννα:
- Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες. Ήρθε ο Ανδρέας αργά από την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω:
"Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σε ξεκουράσω εγώ."
Kι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ό,τι πιο πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω: "Mωρό μου, τι κρύα "αυτά" που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ."
-Kι έγινε κορίτσια της τρελής μέχρι το πρωί!

- Θα το δοκιμάσω κι εγώ, λέει η Βαρβάρα.
Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και κατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει:
"Άννα είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε... φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθες ο Βασίλης από τη δουλειά, ψόφιος από την κούραση. Και του είπα:
"Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω."
Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω:
"Mωρό μου, τι κρύα "αυτά" που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω."
-Kι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί...

Tότε, σκέφτηκε και η Γωγώ: "Γιατί μόνο αυτές; Θα δοκιμάσω κι εγώ"...
Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρεις φίλες. Η Βαρβάρα όμως είχε περιέργως αργήσει. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα.
- Τι έπαθες καλέ...; Τη ρωτάνε οι φίλες της.
- Να, εχθές όταν ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από την κούραση, του λέω:
"Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω."
Eν το μεταξύ, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο είχα στο σπίτι
-Ε, ωραία και μετά τι έγινε...;
-Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω:
"Mωρό μου, γιατί τα "αυτά" σου είναι ζεστά...; Ο Ανδρέας και ο Βασίλης τα είχαν κρύα"...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 27, 2014 5:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα, σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία και καλή καρδιά...
Οσίου Ασκληπιού, Αγίου Νήσιου του Μάρτυρος σήμερα...
Καλά που δεν είμαστε στην αρχαιότητα, γιατί θα γιόρταζε ο θεός της ιατρικής και που θα κρυβόταν ο Άδωνις...!!!:):):)

Σαν σήμερα...
Το 380, ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μέγας Θεοδόσιος, με «έδικτό» του (διάταγμα) αναγνωρίζει τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του ρωμαϊκού κράτους.
Νίκησε η εκκλησία και...ακόμη νικά...
Το 1869, εγκαινιάζεται ο ατμοκίνητος αστικός σιδηρόδρομος Αθήνας - Πειραιά, υπό την επωνυμία ΣΑΠ Α.Ε., μετέπειτα ΗΣΑΠ. Επιβάτες στο πρώτο δρομολόγιο είναι η βασίλισσα Όλγα, ο πρωθυπουργός Αλέξανδρος Ζαΐμης, υπουργοί, στρατιωτικοί, διπλωμάτες και άλλοι επίσημοι.
«Πρώτα ο πολίτης» πάντα...
Το 1900, στη Γερμανία, 18 νεαροί ιδρύουν στο εστιατόριο «Γκιζέλα» του Μονάχου την ποδοσφαιρική ομάδα Μπάγερν.
Άντε μετά να λέμε ομάδα...καφενείο...:)
Το 1933, Εμπρησμός στο Ράιχσταγκ. Η φωτιά στη γερμανική Βουλή, λίγες μέρες πριν από τις γερμανικές εκλογές, "φορτώθηκε" από τους Ναζί στους κομμουνιστές, και ο Χίτλερ βρήκε την ευκαιρία να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να αναστείλει τα πολιτικά δικαιώματα, να κλείσει τον αντιπολιτευτικό Τύπο και να θέσει εκτός νόμου τα πολιτικά κόμματα. Η προβοκάτσια των πρακτόρων των Ναζί αποκαλύφθηκε στη δίκη, ενώ ένας διανοητικά καθυστερημένος Ολλανδός εκτελέστηκε ως αυτουργός. Ήταν όμως πλέον αργά, αφού ο Χίτλερ είχε ήδη εκλεγεί καγκελάριος.
Αυτά να τα διαβάζουν οι σημερινοί «γκαιμπελίσκοι»...
Το 1959, Θεμελιώνεται στην Αθήνα από τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή το ξενοδοχείο «Χίλτον».
Τότε έρχονταν και έχτιζαν οι ξένοι, ενώ τώρα έρχονται για «ό,τι αρπάξουν»...!!!

«Ελεύσεις» στον κόσμο μας
274 - ο Μέγας Κωνσταντίνος, πρώτος αυτοκράτορας του Βυζαντίου
Το πως πήρε τον τίτλο «μέγας» ας το αφήσουμε και για το ότι ήταν και αυτοκράτορας του Βυζαντίου...ας μη γελάσουμε...!!!
1932 - η αμερικανίδα ηθοποιός, Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

«Αναχωρήσεις» από τον μάταιο κόσμο μας...
1943 - ο ποιητής, Κωστής Παλαμάς.
Ο κατά πολλούς «εθνικός» μας ποιητής...!!!

«Ματιές» στην επικαιρότητα...
Ξεκινάμε και σήμερα με την παγκοσμίου σημασίας πολιτική κίνηση της ΝΔ, που δε δίνει «χρίσματα»...
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής. Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η απόφαση ελήφθη χθες σε συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον κ. Κουμουτσάκο, στο Στρασβούργο...
Ο λαός λέει Γιώργο μου...«Κουμούτσα την κουμούτσα, θα φας και την παπούτσα»...
Πάντως βρίσκει θύματα για σφαγή ακόμη ο Αντώνης...!!!

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Κίνησης, με όνομα "το ποτάμι",
η οποία θα κατέλθει στις ευρωεκλογές, αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης...
Χα χα χα χαμός από κόμματα και κινήσεις...
θα γιορταστούν φέτος οι Απόκριες...στις 25 Μαΐου...!!!

Άδωνις προς τροϊκανούς :
«Μας λείψατε, αλήθεια σας λέω»...
Μακράν το καλύτερο «καρναβάλι» της «εθνοσωτηρίου»...!!!

Για ισχυρές ενδείξεις ύπαρξης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και τη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου, η αξιοποίηση των οποίων μπορεί να αποφέρει έσοδα ύψους 150 δισ. ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο σε βάθος 25- 30 ετών, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς..
Ας μείνουν στην εξουσία τα πρασινογάλαζα κλεφτο-λαμόγια ως τότε...για να μην τα φάει ο ΣΥΡΙΖΑ...!!!:)

Το βράδυ της Δευτέρας 2.600.000 τηλεθεατές «κόλλησαν» στο MEGA και στη νέα κωμική σειρά «Κάτω Παρτάλι». Οι περιπέτειες των Αθηναίων χάρισαν στο κανάλι της Μεσογείων τηλεθέαση 53,5% στο σύνολο και 60,8% στα νεανικά κοινά. Τα νούμερα του καναλιού έπεσαν στη συνέχεια όταν τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Πρετεντέρης και η «Ανατροπή» που σημείωσε μόλις 9,5%...
Λέτε επιτέλους, να στείλει ο κόσμος στα σκουπίδια τα «φερέφωνα»-στηρίγματα των εξαθλιωτών του...;;;

Έτοιμος να κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές είναι, όπως επανέλαβε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας που χθες αθωώθηκε από το δικαστήριο, επισκέφθηκε συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. Και τόνισε: «Σε λίγους μήνες θα είμαι ευρωβουλευτής»...
Μπήκες ξεφτιλιζόμενος κι εσύ Παναγιώτη στη «συμμορία» του Αντώνη-Βενιζέλου...
Καλύτερα ο πολιτικός να αποχωρεί όρθιος, παρά σα γυμνοσάλιαγκας...Ντροπή σου, πρώην ΖΟΡΟ, που έγινες σκέτο καρναβάλι πια...!!!

Ένα κεφάλαιο έκλεισε για την Εθνική. Ο Φερνάντο Σάντος μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Εθνικής και με δύο προκρίσεις σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων αποτελεί παρελθόν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε το βράδυ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2016 και να αποχωρήσει από τη θέση του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας
Ο δεύτερος σοβαρός προπονητής που πέρασε από την «Ελλαδάρα» μετά τον Όττο...
Άντε να δούμε , αν θα βρεθεί τρίτος...!!!

Για τη νίκη και μόνο θα πάει ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως ανέφερε ο Κάρλος Ζέκα στην Nova...
Ρε Κάρλος..ποδοσφαιρικός αγώνας είναι...όχι η ταινία « η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»...!!!

Πρόταση για μητροπολιτική Αστυνομία, στα πρότυπα του μοντέλου που εφάρμοσε ο επιτυχημένος δημάρχος της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στo Σκάι...
Είπαμε...Αποκριά έχουμε...!!!

Η επιδημία γρίπης στην Ελλάδα πλησιάζει στην κορύφωσή της και στις επόμενες δύο- τρεις εβδομάδες θα αρχίσει η μείωση της κυκλοφορίας του ιού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Παστέρ.
Θα πεθάνουν ακόμη μερικοί, αλλά δε βαριέσαι...Το πλεόνασμα και τα μάτια μας...!!!

Η Ουκρανία ζήτησε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να συνδράμει στην προετοιμασία ενός προγράμματος βοήθειας, δήλωσε σήμερα ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, ενώ πρόσθεσε ότι η νέα ουκρανική κυβέρνηση σύντομα θα έχει έτοιμο το δικό της πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της κρίσης...
Οι γερμανοτσολιαδο-σωτήρες...πιάνουν δουλειά κι εκεί...!!!

Το ωραίοοοο...
Η φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/64 ... ou-hitler/
Ο Νετανιάχου «φόρεσε» στη Μέρκελ το μουστάκι του Χίτλερ...
Καμιά φορά...πολύ σοβαρές αλήθειες λέγονται με αστεία...!!!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!!!

Υ.Γ.
Επιτρέψτε μου...
Έναν ασήμαντο, μπροστά στο έργο του, φόρο τιμής στον μεγάλο Paco de Lucia, που «έφυγε» χθες...Και σίγουρα παίζει όπως πάντα την κιθάρα του εκεί που βρίκεται...αγγελικά...!

http://www.youtube.com/watch?v=cm07LLZ16YM#t=10

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 27, 2014 4:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Λόγω υποχρεώσεων, εύχομαι καλή συνέχεια και "καλοβραδίζω" τους φίλους-συναγωνιστές, νωρίτερα μεν, αλλά πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...!

Στη ζωή και στο ΧΑΑ...τα "γούστα" πληρώνονται και ενίοτε...ακριβά...!:):):)

Μιά μέρα ο Τοτός αγοράζει το καινούργιο του ποδήλατο. Το παίρνει λοιπόν και πάει στον κήπο του να κάνει βόλτα.
Η μητέρα του ήταν στην κουζίνα και έπλενε τα πιάτα καθώς έβλεπε και τον Τοτό να κάνει ποδήλατο.
Ξαφνικά ο Τοτός έχει γκαζώσει και τρέχει γύρω γύρω από το σπίτι.
Έχει πιάσει τρελή ταχύτητα και λέει στην μάνα του...
-Κοίτα κοίτα μαμά πως πάω με το ποδήλατό μου!
-Μπράβο Τοτέ...
Βουυυυμμμμμ, βουυμμμμμμ γκαζώνει και άλλο ο Τοτός
-Κοίτα κοίτα μαμά ... χωρίς χέρια!
-Μπράβο Τοτέ...
-Κοίτα κοίτα μαμά ... χωρίς πόδια!
-Μπράβο Τοτέ...
-Κοίτα κοίτα μαμά ... χωρίς ΔΟΝΤΙΑ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 27, 2014 5:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=LkOL0nOtEOI

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 27, 2014 11:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

Dow Jones 16,272.65 0.46%
S&P 500 1,854.29 0.49%
Financials 0.50%
NBG 4.92 0.00%

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 27, 2014 11:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δώδεκα

http://www.youtube.com/watch?v=bvX2rnb1wYQ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 28, 2014 1:17 am 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=zKEAIZwZoQk

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 28, 2014 1:30 am 
Χωρίς σύνδεση

Στο ΧΑΑ φοράμε τσίγκινα σώβρακα και στην πλάτη τρία αλεξίπτωτα :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=N5ku47ZfZGk

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 28, 2014 1:31 am 
Χωρίς σύνδεση

Stock Futures
S&P -0.50 / -0.03%
Level 1,853.50
Fair Value 1,852.46
Difference 1.04
Data as of 6:15pm ET
Nasdaq -0.75 / -0.02%
Level 3,700.75
Fair Value 3,698.77
Difference 1.98
Data as of 6:14pm ET
Dow -2.00 / -0.01%
Level 16,270.00

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1346, 1347, 1348, 1349, 1350, 1351, 1352 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: