M.S. έγραψε:
αγαπητοι φιλοι του neoforum, αγαπητε φιλε verdadeiro
διαβασα προ ολιγου εδω αυτα που γραφτηκαν σχετικα με το ...αρθρο στο μαριδοφορουμ.
ειπα λοιπον να κανω τον κοπο να διαβασω κι εγω να δω προς τι τοσος ντορος...
λοιπον, εμενα δεν μου εκανε εντυπωση ουτε η τερατολογια - τερατολαγνεια - υψιστη ανοησια που επιχειρησε ο ...δημοσιογραφος
ουτε καν η ανοιχτη προκληση προς τους αναγνωστες του - επενδυτες που επιχειρησε.
αλγινη εντυπωση και μαλιστα στον υπερθετικο βαθμο μου εκανε η ¨απαθεια¨ που επεδειξαν ολα τα βουρλα που διαβαζουν? και σχολιαζουν! ο,τι γραφει καθε ¨δημοσιογραφος¨.
στις πρωτες 50 απαντησεις κανεις δεν ειχε καν σχολιασει το ...θεμα μας και ακομα και μετα που ενας που ηξερε να διαβαζει ειπε 5 κουβεντες επ αυτου, τα υπολοιπα προβατα συνεχιζαν να μαλωνουν επι παντος επιστητου, πλην του θεματος μας βεβαια.
το συμπερασμα μου λοιπον ειναι οτι δεν προκειται περι ...μαριδοφορουμ καθως ειμαι σιγουρος πια οτι απλα δεν μπορει να υπαρχει ουτε ενας επενδυτης αναμεσα στους αναγνωστες. ολοι τους ειναι σχολιαστες - αποτυχημενοι πρωην μικροεπενδυτες - φιλοσοφοι (με μετοχες ...εξωτερικου (χωρου)). και αρα ουδολως τους ενδιαφερει στην ουσια του το χρηματιστηριο. ουτε αυτους που γραφουν ουτε αυτους που σχολιαζουν. μονο μερικους εξ αυτων ...η μισθοδοσια τους
Εχεις δικιο !!!δεν το ειχα προσεξει
Μολις χτες φιλος απο ΔΣ ΣΕΔ με ενημερωσε για αρθρο
Αμεσως μολις τομαθα εγραψα και το θεμα κρυφτηκε απο οτι μου ειπαν!!
Αλλα μου κανει εντυπωση ...
ολοι αυτοι 3 μερες που εβαλαν αστερακια στο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ κειμενο
θελουν να φορολογηθουν???
Γιατι ελαχιστοι σχολιαζουν τα προκλητικα που γραφει ο κ μαυριδης??
Η μπας και οντως εχεις δικιο και ταχουν χασει ολα ηδη ,δεν εχουν μετοχες καν
και αμπελοφιλοσοφουν εκει μεσα την κακομοιρια τους??
Δηλ πιθανο ειναι και αυτο,εχεις δικιο!!
Μου φαινεται απιστευτο ΕΝΕΡΓΟΙ επενδυτες στην Αγορα να βαζουν αστερακια
σε καποιον που τους γραφει στα ΙΣΙΑ οτι ο ΜΟΝΟΣ σωστος ΝΟΜΟΣ
ειναι αυτος που φορολογουσε τα κερδη τους κατα 15%
Θα μου πεις ΠΟΙΑ κερδη τους??

σωστο και αυτο!!