verdadeiro έγραψε:
verdadeiro έγραψε:
Mια που το μελος μας,που εκανε την παρεμβαση με ενημερωσε οτι ομαδα επενδυτων που συγκεντρωνουν αξιολογο ποσοστο, ηλθαν σε επαφη με δικηγορικο γραφειο και περιμενουν εντος των ημερων να τους προταθουν οι απαιτουμενες ενεργειες που θα πρεπει να κανουν οι μετοχοι για να σταματησουν την πτωχευση της Εταιρειας,
Οι ενεργειες αυτες πρεπει να ειναι αμεσες[πριν την 15 Μαιου]και θα πρεπει οσο το δυνατον μεγαλυτερο ποσοστο μετοχων να ενεργοποιηθουν!!!για να καταστει η προσπαθεια αυτη ευκολοτερη.
Για το σκοπο αυτο ενδεχεται να προταθει εντος των ημερων ΑΤΥΠΗ Γ,Σ. των μετοχων της Λανετ χωρις την συμμετοχη της διοηκησης,για ενημερωση των μετοχων και να παρθουν αποφασεις επι των απαιτουμενων ενεργειων
Μια που ποτε μου δεν ειχα μετοχες Λανετ,θεωρω οτι καλο ειναι να επικοινωνησετε με τον Μισελινο για το θεμα αυτο απο δω και μπρος
Αν ο ΣΕΔ ζητηθει να βοηθησει θα το κανει...
Αγαπητη μου..Εφη..ο μετοχος που ζητησε να ΜΗΝ μπορει να κυρηξει πτωχευση μονος του το Δ,Σ. ημουν εγω , μεσω εξουσιοδοτημενης ψηφου
Νομιζα οτι το εκανα σαφες αυτο!!!
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ που παρεβρεθηκαν ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ την προταση μου..
Βλεπεις υπαρχει ενα νομικο θεμα για την ΔΟΛΙΑ πτωχευση απο πλευρας Δ.Σ.
Ποιο Δ.Σ. δηλ ...τέλος παντων...
ασε σου λεω γιατι αν γραψω και αλλα απο οσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ακουσα...δεν ξερω τι θα γινει..
Φιλε Μισελινο...ησουν παρων...
ξερεις οτι λεω σκληρες αληθειες
εσυ και οι υπολοιποι φιλοι εμπιστευτηκαν τον ιδρωτα τους σε αυτον τον κυριο...
μπορεις σε παρακαλω να ενημερωνεις για τις οποιες εξελιξεις που σας αφορουν..