Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε. ο Φαντομάς πίσω από το nick ΕΝΑΠ πιστεύει ότι κρύβονται πολλαπλά πρόσωπα ή ένας με πολλαπλές προσωπικότητες που πάσχει από αμνησία.
viewtopic.php?f=13&t=12&start=130*Βαγγέλη φίλε μου ΠΟΤΕ δεν προτείνω μετοχές.
Ιδιαίτερα δια μέσου των αναλύσεών μου στην Λανέτ, ΑΠΕΤΡΕΠΑ από παλιά όπως θα πρέπει να θυμάσαι.
Η Ενκλώ ήταν και είναι μία τελείως διαφορετική αλλά και ξεχωριστή περίπτωση, ιδιαίτερα τα τελευταία ΔΥΣΚΟΛΑ χρόνια που ο βασικός της μέτοχος ήταν πρώτα και για λίγο καιρό η Αφροδίτη Λαναρά ( αδελφή του Θ. ) και αμέσως μετά για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η ΜΗΤΕΡΑ Λαναρά, η οποία ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
Επομένως και να ήθελα, ΔΕΝ έχω να προτείνω σε κανένα, ΚΑΜΜΙΑ μετοχή αυτού του ανθρώπου..
viewtopic.php?f=84&t=128&start=20Τοποθετήστε στην Ενκλώ 2.000 ευρώ για να πάρετε 30.000 μετοχές.
Στον ΜΑΙΚ 3.000 ευρώ για να πάρετε 15.000 μετοχές.
Στον Πετζκ ΟΧΙ ακόμη και στην Λανέτ όσα μπορείτε να αγοράσετε από ήδη κατέχοντες μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ.
Το τελευταίο αν το κατορθώσετε, γράψτε μου να το κάνω και εγώ.
Για το δυνητικό υπόλοιπο του κεφαλαίου σας των 43.500 ευρώ, θα αφήσετε στην άκρη 8.500 ευρώ για πιθανές α.μ.κ. και με το ποσό των 35.000 ευρώ που απομένει θα επενδύσετε σε δεικτοβαρείς τίτλους αρκετά αργότερα και σε υποπολλαπλάσιες τιμές (βλέπε αναλύσεις μου), οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.