verdadeiro έγραψε:
legend έγραψε:
''Οποιοι δεν εκμεταλευτηκαν
τιμες πολυ καλυτερες απο χαμηλα Οκτωβρη να αυξησουν ρευστοτητα..
.κακο του κεφαλιου τους ''
καλημερα και συγνωμη αλλα τι θελετε να πειτε?πως ξερατε τη χθεσινη ανακοινωση επισπευσης προεδρου
?
ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
Δεν ημουν ΠΟΤΕ τετοιος !!ΠΟΤΕ
Αλλοι διαφοροι στα φορουμς ,το παιζουν τετοιοι !!
Το τι κινησεις προσωπικα κανω ,τις γραφω καθημερινα στην Κλειστη μου
Θεωρω εκ του περισσου λοιπον να σου απαντησω
Αν θελει καποιος φιλος της Κλειστης μας που διαβαζει τις κινησεις μου, ας το κανει αυτος!!
Καλημέρα,
Αγαπητέ φίλε legend,
όντας μέλος της κλειστής από το ξεκίνημά της και γνωρίζοντας πλέον πολύ καλά τον τρόπο σκέψης και κινήσεων του Βαγγέλη, θεωρώ ότι είναι ατυχέστατος ο χαρακτηρισμός σου για τις φράσεις του Βαγγέλη οι οποίες, πίστεψέ με, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την επίσπευση της εκλογής.
μέσα στην κλειστή, όντως όπως το είπες, ο βαγγέλης έχει υπάρξει για κάποιους από εμάς που ενστερνιζόμαστε τις απόψεις του και ακολουθούμε τις κινήσεις του, σε αρκετές περιπτώσεις "μετά Χριστόν προφήτης", και έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στις δύσκολες χρηματιστηριακά συγκυρίες να διαφυλάξουμε το χαρτοφυλάκιό μας αλώβητο.
Θεωρώ ότι οι χαρακτηρισμοί σου, με κεφαλαία μάλιστα γράμματα, ήταν απλά μια ατυχής στιγμή.
άκουσέ με που σου λέω, δεν του αξίζει του βαγγέλη τέτοια επίθεση, πολύ περισσότερο όταν από μόνος του αναγνωρίζει και τα λάθη του. Στο κάτω κάτω ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις κινήσεις που κάνει με τα χρήματά του. Δεν σε ανάγκασε νομίζω ο Βαγγέλης.