ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ( 2 ΣΕ 1, ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ CONDITIONER ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΛΟΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 666)
[/u]
1)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΡΠΕΤΟΛΟΓΙΑΣΑΛΛΟ ΤΟ ΙΓΚΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ .....ΚΑΙ ΤΑ 2 ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ!!!!
ΜΟΝΟ ΤΟ 1 ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΛΥΦΘΕΙ" .....
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΓΚΟΥΑΝΑ...
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ!!!!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ....
2)
Απο "ΜΥΑΛΟ"(CAPITAL)<<Το να λες ότι από τα πλήκτρα του κομπιούτερ σου μπορεί να έγραψαν άλλοι, είναι εξοργιστικό!
Το capital σε κατηγόρησε ευθέως ότι άνοιξες τρία νικ. Το capital έχει δείξει ότι είναι σοβαρό.
Εγώ μόλις διάβασα αυτά που έγιναν χθες, μου έπεσαν τα μαλλιά και ποστάρησα το προηγούμενο μήνυμα που αποδείκνυε και εξηγούσε ότι αν είναι έτσι όπως τα λέει το capital, εδώ μιλάμε για μεγάλη βρομιά.
Όμως έψαξα και αλλιώς το θέμα. Τα δυο νικ που σε κατηγόρησε το capital ότι άνοιξες επιπλέον, έχουν φίλο το ΦΑΡΜΕΡ και ο ΦΑΡΜΕΡ έχει φίλο αυτά, μάλιστα το ένα νικ ενώ δεν έχει γράψει ποτέ τίποτα- παρά μόνο ψήφιζε- τον έχει φίλο ο ΦΑΡΜΕΡ!
Τέλος πάντων, καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση σου- και μπορώ να πω ότι λυπάμαι κιόλας, αν θες το πιστεύεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει.
Υ.Γ.: Αν 1% κατ' εμέ, έχεις δίκαιο, σου ζητάω προσωπικά συγνώμη. Ύστερα όμως απ' όσα διάβασα και έψαξα, πιστεύω ότι το να έχεις δίκαιο έχει πιθανότητα μόλις 1%. Παρ' όλα αυτά, αν είναι έτσι, λυπάμαι και συγνώμη.>>
ΑΠΑΝΤΗΣΗ φαρμερ (που δεν μπορω να δωσω λογω ban)
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΥΑΛΟ?????? ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΣΑΝ????
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.....
ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 1% ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 99%
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ!!!!!!!
ΥΓ. 1)ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ....
2) ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ "ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ" ....ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ (ΜΟΥ)
ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ...
3)ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ "ΕΝΟΧΗΣ" ΜΟΥ!!!!!! ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ....
4)ΕΠΕΙΔΗ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΑΡΜΕΡ ΤΗ "ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
α) σκεφτομουν να μη στειλω ΠΜ στο καπιταλ.Ηθελα ομως να ΕΞΗΓΗΣΩ και οχι να δικαιολογησω πως εχουν τα πραγματα και να γλιτωσω 2 ανθρωπους που ειναι ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
β)ΗΘΕΛΑ να αποκαταστησω το ονομα μου.Για μενα το κανω,οχι για τους αλλους
γ)ΗΘΕΛΑ να αποδειξω οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
δ)τα προσωπικα στοιχεια των ABUSER και SIR GARFIELD τα εχω στη διαθεση μου ,εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια.Ας μη χρειαστει να τα δημοσιοποιησω,αν και τα παιδια δεν εχουν προβλημα!!!!!
[/color]
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΩ...ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ.......ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!Σ'αυτους αφιερωνω την παλια διαφημιση "νοστιμο ξυδι για το φαγητο ,ειναι μοναχα το ξυδι ΤΟΠ"
παμε
http://www.youtube.com/watch?v=w3jBlkxB ... re=relatedΑυτο ...για αυτα που εγιναν
http://www.youtube.com/watch?v=TuOLFvyf ... re=related