neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 5:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

γεια σας παιδια.....(αλλα φυκιωρη)!!! :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 5:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

οι δικαιολογίες που ακουστήκανε για το μπαναρισμα ήταν εξωφρενικές

δεν έχουμε προσβάλει ποτέ κανέναν , τους πειράξανε τα ανέκδοτα και τα ποιήματα και τα videaκια στο youtube δλδ τι φοβηθήκανε ότι κάνουμε διαφήμιση στο youtube που το ξέρει και η γιαγιά μου από το capital, μας είπανε ότι είναι σοβαρό χρηματιστηριακό φόρουμ και ότι δεν μιλούσαμε σοβαρά και πως θα μας φαινότανε αν στη τηλεόραση ενώ μιλούσανε σταματούσανε και λέγανε ανέκδοτα δλδ αυτοί θεωρούν ότι στη τβ κάνουνε συζήτηση ή μονόλογο ο κάθε ένας, και ξεχνάνε ότι στο ιντερνετ οι συζητήσεις διαρκούν 24 ώρες το 24αρο και 365 μέρες το χρόνο με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να κρατήσεις τη κουβέντα μέσα σε αυστηρά πλαίσια χωρίς κάπου κάπου να κάνεις και λίγη πλακά αν ήταν έτσι ούτε οι μισοί δεν θα ήταν εκεί και ούτε τόσο χρόνο θα κατανάλωναν μα είναι εξωφρενικό εμένα με μπαναρανε επειδή τους έκανα κριτική για το μπαν στον φαρμερ και γιατί χρησιμοποίησα για δείξω την υπερβολή τη λέξη "τσόντα" (τσόντα η [tsónda] Ο25 : 1α. μικρό κομμάτι από ύφασμα, που το ράβουν μα ζί με άλλο όμοιο για να το συμπληρώσουν: Έβαλε μια ~ στη φούστα για να τη μακρύνει. Tο μανίκι είναι στενό, θέλει μια ~. || (επέκτ.) προσθήκη οποιουδήποτε υλικού σε άλλο όμοιο. β. (οικ.) συμπληρωματικό χρηματικό ποσό: Έχω κάτι ψιλά, βάλε κι εσύ μια ~ να πάμε σινεμά. 2. (οικ.) α. σκηνές πορνογραφικής ταινίας, που προβάλλονται τελείως ασύνδετα ανάμεσα σε σκηνές άλλης ταινίας, σε λαϊκούς συνήθ. κινηματογράφους. β. πορνογραφική ταινία. || (επέκτ.) σκανδαλιστικό θέαμα.)

Αυτοί δεν θέλουν σοβαρότητα αλλά σοβαροφάνεια αλλά ο κόσμος εκδικείται και όπως τους ανέβασε έτσι θα τους κατεβάσει...

Προσωπικά απλώς ξενέρωσα...

ακόμη πάντως περιμένω να μου απαντήσουν για ποιο ακριβώς λόγω με μπαναρανε και ας είπανε ότι όποιος διαφωνεί μπορεί να ζητήσει εξηγήσεις με πμ...

τώρα για τους υπόλοιπους ακόμη δεν έχω καταλάβει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 5:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

μην αγχωνεσε αγορι μου ...μπηκαν καποιοι ειπαν αυτα που ηθελαν πικαραν καποιους και λακησαν τωρα .

και οι του καπιταλ τον παιξαν παρθενες...ενω σε αλλους μιτουε γινοταν το ελα να δεις...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 5:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

προσωπικα για το μονο που αγχωνομαι ειναι να ειναι γερη και δυνατη η κορη μου, να ειμαι ευτυχισμενος με την οικογενεια μου, να ξεκινησει να κερδιζει επιτελους η αεκαρα και αν γινεται να γνωρισω απο πολυυυυυυ κοντα τη Σιλβίνα http://www.gazzetta.gr/content/view/52534/30/ :o

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 6:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Liapisk
Είσαι άπληστος!
Ακόμα δεν έκανες μωρό... τώρα θέλεις και τη Συλβίνα!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 6:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

πάμε για τα 10.000

Σιλβίνα ρε !!!!!!!!!!! :ugeek:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 8:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

παιδια καλησπερα ,την βοηθεια σας θελω,ψαχνω για site που να δινει τιμες μετοχων,οπως EOD,καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.αυτες οι πλατφορμες δουλευουν με ολα τα προγραμματα;αα και κατι τελευταιο ,πως το προγραμμα που εχω θα παιρνει τις τιμες απο το site;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 10:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Θα τις κλείσει πάνω από τις 10000 σήμερα ή όχι?

Εγώ λέω ναι... :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 10:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Έτσι για ενθύμιο...πριν 1 λεπτό.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 05, 2009 10:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

αμαν ρε καπιταλ ,επιτρεπεις στους διαφορους μαιεουρους,πητερς,ρογκανες και λοιπους μεταλλαγμενους
να σουλατσαρουν ον δε γουαιλντ σαιντ οφ λαιφ και οταν "τα παιδια ειναι ενταξει" που ελεγε και ο εξαδακτυλος
το παιζεις νο μορ χηροους ενυμορ λες και εισαι ο ιναγκαντανταβιντα ναουμε..........................
Φυσικα αυτο το μηνυμα δεν εμεινε ουτε 5 λεπτα,το ξεποσταρανε αμεσως
Ειχα τετοια οργη χτες το βραδυ ,και ειδικα με τον σπιουνο μυαλο που εψαξε παληα ποστ για να τεκμηριωσει τον τουτουδακη.
Τελος παντων ριλαξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=OPa37nsRmkE

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: