Μπραβο Βαγγελη και ξανα μπραβο σου για τα παραπανω σχολια.. Ανθρωπος στην Ελλαδα που δεν τολμα να βαλει το μυαλο του το κολημενο [ και τις απαρχαιωμενες αποψεις που εχουν μεινει στον δικοματισμο ]πισω απο τον πατριωτισμο του απλα δεν εχει καταλαβει πως στην ουσια ΔΕΝ ειναι πατριωτης.
ΔΕΝ ψηφισα ουτε και εγω ΤΣΙΠΡΑ αλλα σημερα παρολο που δεν συμφωνω με καποια μετρα και καποιες αποψεις της κυβερνησης του , αν ηταν να ψηφισω ξανα, ΑΥΤΟΝ θα ψηφιζα. Κατι δικαιολογιες του στυλ και αυτος δεν μας υποστηριξε οταν επρεπε κλπ δειχνουν εναν πολυ μικρο κοσμο που καποιοι ειναι κλεισμενοι και ευτυχως λιγοστευουν ολο και περισσοτερο με το που περνανε οι μερες...
Πρωτα η πατριδα και τπτ αλλο.. Με τον Τσιπρα και τον καθε Τσιπρα που ειναι οδηγος για μια μαχη που αφορα το ΕΘΝΟΣ !
Αν καποιος ειναι περισσοτερο αξιος ας το κανει μετα απο αυτον, αυτοι που μεχρι σημερα κυβερνουσαν μαλλον το αντιθετο κανανε. Οποιος και να ειναι οταν τθα ειναι ο επομενος θα τον ακολουθησουμε ! Αρκει διαφαινεται πως πηγαινει μπροστα η Πατριδα !
verdadeiro έγραψε:
Μακαρι ναναι ετσι φιλε μου Χαρη
Ουτε εγω τους ψηφισα .
.ειμαι μαλιςτα εναντια ιδεολογικα με αυτους που κερδισαν εκλογες
Αλλα στα βασικα στοιχεια που ζητουν ελαφρυνση Χρεους και αναπτυξιακα μετρα
εχουν απολυτο δικιο
Δυστυχως ομως οπως διαβαζω σε διαφορα μαριδοφορουμς δεν ειναι ετσι ..
Πολλοι ελληνες ,,διαβαζω ειναι εναντια στην ΕΛΛΑΔΑ ...
αυτη την κρισιμη ωρα ,που κρινεται η τυχη της Πατριδας μας
ΝΤΡΟΠΗ τους..να το γραψω ξανα!!