neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 10, 2009 11:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

gerom4x4

λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω ,αλλα θα σου απαντησω ο,τι απαντησα και στο manuello.

Δεν γινεται να αφησω 200+ ατομα πισω στο καπιταλ και να φυγω.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ 'ΧΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ.-

Θα γραφω και εδω και εκει....ο μιτος εχει μια ιστορια που πλησιαζει τις 2000 σελ. και τις γραψαμε ολοι μαζι...ετσι δεν ειναι?

Το εχω δηλωσει και το επαναλαμβανω οτι θα γινει ο μεγαλυτερος μιτος του CAPITAL με τις περισσοτερες σελ. ,τους περισσοτερους εγγεγραμμενους και τους πλουσιοτερους συμμετεχοντες.

Τα παιδια του neoforum τα παω με 1000 γιατι πρεπει να ειναι κγμτ ατομα, αλλα δε γινεται διαφορετικα.Δε θελω να γινει διαφορετικα, καταλαβαινεις?

ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΗ,ΟΚ?

http://www.youtube.com/watch?v=B0g_aN1I6yM
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 10, 2009 11:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ωπ σας βρήκα πουλάκια μου, Γεία σου ρε Φαρμερ:)
Δύσκολο πάντως να παρακολουθεις και να γ΄ραφεις σε δύο. Και τούτο μου φαίνεται ποιο δυσχρειστο ρε παιδιά.
Τεσπα... Υπομονή και επιμονή περνούμε δύσκολες μέρες οι οποίες δεν θα τελειώσουν γρήγορα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 10, 2009 11:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

gerom,

καλώς ήρθες.

Ο φαρμερ ήταν σαφής, φαντάζομαι ότι και ο χρήστος και ο μανιακ το ίδιο κάνουν γράφοντας και στα δύο.
Θα υπήρχε βέβαια η λύση να πάρει κάποιος τα 200 άτομα και τις 2000 σελίδες και να τις φέρει εδώ
Για μένα αυτό που έγινε πραγματικά δεν έχει προηγούμενο
"Πετάω έξω όποιον μου γουστάρει, κλειδώνω ξεκλειδώνω τον μίτο"
τα άτομα χρησιμοποιούν 5 μέτρα και 5 σταθμά.
Συνεχίζοντας να γράφω εκεί θα ήταν σαν να παραδέχομαι κάποιο σφάλμα που έκανα και να επιστρέφω σοφρωνισμένος.
Περισσότερα θα γράψω στο τελευταίο μου μύνημα στο κάπιταλ την παρασκευή.
Εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς. Εγώ εδώ θα συνεχίσω.

γειά σου jacob

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 10, 2009 11:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

λοιπόν, 2 μέρες ανοδικός ο dow και εμείς πάλι κάτω δεν πάει! πάει?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 10, 2009 11:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.youtube.com/watch?v=86GQf4F8htI

Θα λείψω μέχρι την παρασκευή εκτός Αθηνών, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γράψω.
Υπομονή και ψυχραιμία.
Θα τα πούμε παρασκευή και 13........................................................................... 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 12:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Dow Jones Industrial Average
10,246.97
20.03 (0.20%)

γύρισμα dow
μάλλον θα ανεβούμε και μεις τουμόροου
αυτό το σημερινό ήταν τρομοκρατικό
για τους Locals

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 1:09 am 
Χωρίς σύνδεση

Μανωλη δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα νομιζω!
Το αν θα γυρισω μεταμελημενος ή οχι, θα το δειξει η ιστορια του μελλοντος....με "κοβεις" για τετοιο ατομο?
ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ!!!
Το λαθος που ειχε γινει με τους 2 φιλους μου (και εγινε 2 φορες στο γραφειο μου μεσα στην ιδια εβδομαδα-γιατι ο ενας απο τους 2 ειναι Αγρινιο και ειχε παρει αδεια και βρισκοταν τοτε στην Αρτα), το ΚΑΠΙΤΑΛ το ηξερε καποιες εβδομαδες πριν γινει το σκηνικο....αλλος εβαλε το χερακι του στην ιστορια αυτη!!
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΝΜ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΚ(ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ).....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΕΘΑΒΕ" ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ "ΧΩΡΟΥΣ"...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ,Ο ΜΗ ΝΟΩΝ Α-ΝΟΗΤΩ (φυσικα δε βρισκεται και δεν προκειται να τον αφησω να βρεθει αναμεσα μας).

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ....ΜΑ ΟΛΑ...ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ....

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=-agzS5rs ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=EdR_J_-ltMQ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 1:21 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 3:12 am 
Χωρίς σύνδεση

φαρμερ

σ' ευχαριστώ και μάλιστα για την δημόσια απάντηση, αλλά όντως στεναχωριέμαι μ' αυτήν, διότι :

όπως υποστηρίζω (και από 'δω πηγάζει το σκεπτικό μου, σύμφωνα μ' αυτά που είδα και κατάλαβα, αν υπάρχουν άλλα που η δεν πρόσεξα η δεν κατάλαβα τότε αλλάζει το πράμα)το θέμα θα το κλειδώσουν πάσει θυσία, το έβαλαν στόχο και σκοπό, όπως έχουν ξανακάνει με άλλα πετυχημένα θέματα στο παρελθόν, γιατί δεν θέλουν μεγάλες και δυνατές παρέες (σε αντίθεση με σένα και όλους εμάς) από άτομα εκτός του δικού τους κύκλου επειδή δεν μπορούν να τις ελέγξουν ώστε να προωθήσουν "τα στόρυ που βολεύουν"
μιλάμε για το Νο 1 θέμα εδώ και πολύ καιρό, δεν τους αρέσει, δεν το ανέχονται, θέλουν "τα δικά τους" παιδιά και θέματα να είναι πρώτα

επίσης, αφού είπα για την αιτία, θα πω και για τις αφορμές
είμαι σίγουρος ότι αν αποφασίσεις να περιοριστείς θα το καταφέρεις, ενδεχομένως να αποφασίσεις να μην ξαναβάλεις You Tube, να τροποποιήσεις τον τρόπο που αντιπαρατείθεσαι η δεν ξέρω εγώ τι άλλο και όλες οι υποχωρήσεις βέβαια για το καλό και την βιοσιμότητα του θέματος καθώς και των 200+ εγγεγραμένων και άλλων τόσων σίγουρα επισκεπτών
όμως σε μια κοινότητα τουλάχιστον 200 ατόμων η στραβή από κάποιον θα γίνει κι αν δεν γίνει θα την εφεύρουν, μην ξεχνάς είναι επαγγελματίες

όλων μας οι γνώμες και οι προσπάθειες πιστεύω είναι για την καλύτερη λύση, ώστε να συνεχίσει αυτή η μεγάλη και ωραία παρέα να γράφει ιστορία και προσωπικά τρομάζω στην ιδέα ότι δεν θα έχω την παρέα μου στις επόμενες μάχες που έρχονται (κακά τα ψέματα, οι αρκούδες δεν παλεύονται εύκολα)

βέβαια τον πρώτο λόγο έχετε εσείς που δημιουργήσατε αυτή την επιτυχία, μέρα-μέρα, σελ. -σελ., ο xristos666, ο φαρμερ, ο san, ο stockmaniak

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 9:20 am 
Χωρίς σύνδεση

την καλημερα μου σ ολη την παρεα

λογο παιδιων,ξυπνημα,μεταφορα στο σχολειο, το πηρα σερι

απο την βραδυνη εργασια και συνεχιζω.

αντε ναχουμε μια καλη καταπρασινη μερα ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 28 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: