neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 9:26 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλή σας ημέρα

Ν.Δ: Πελοπόννησος εναντίον Κρήτης…

Ν.Δ 1: Λέτε να…ισχύσει αυτό που λέει το τραγούδι (στίχοι Αλ.Σακελλάριος, μουσική Γ.Ζαμπέτας, εκτέλεση Α.Βουγιουκλάκη) "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου το' κλεισες το σπίτι μου, μου το' κανες οικόπεδο γιατί είσαι ομορφόπαιδο;…

…Και μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν ίσχυσε τελικά ο άλλος στίχος του ίδιου τραγουδιού… "Δημήτρη ντερμπεντέρη μου, εσένα θέλω ταίρι μου, δικά σου όλα τα ακίνητα και βίλα κι αυτοκίνητα";

…Ν.Δ. 2: Ηρεμήστε Ντορόφιλοι! Με λίστα 50 (λένε) βουλευτών που τη στηρίζουν θα απαντήσει η κυρία Μπακογιάννη-Μητσοτάκη…

…Ν.Δ.3: Άνοδος - και μάλιστα μεγάλη - στις μετοχές των μετοχών Ψωμιάδης! Στο limit up…και άντε να βρεις κομμάτια…

…Ένα τσιγάρο δρόμος είναι η απόσταση του νικητή από τον ηττημένο της αναμέτρησης στη Νέα Δημοκρατία…

…Αντίστοιχα, ένα τσιγάρο δρόμος είναι και η απόσταση που χωρίζει την άνοδο από την πτώση στο Χρηματιστήριο…

…Ερωτηθείς ο Πρόεδρος της ΕΚΤ "αν είναι πιθανό μια χώρα της ζώνης του ευρώ να καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο", απάντησε ως εξής…

…"Δεν το θεωρώ ούτε πιθανό, ούτε λογικό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μια χώρα-μέλος της ευρωζώνης δεν μπορεί να περάσει σε μια πολύ προσεκτική επιτήρηση από όλα τα κοινοτικά όργανα. Το ίδιο ακριβώς θα γινόταν αν η χώρα αυτή, ζητούσε βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"…

…Δεν είναι Γιάννης, είναι…Γιαννάκης!...

…Και μπορεί ο Τρισέ, όπως συμβαίνει με τους κεντρικούς τραπεζίτες, να είναι εξαιρετικά υπερβολικός ως προς τις ανησυχίες που εκφράζει προκειμένου να μας στριμώξει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχουμε αύξηση των επιτοκίων αναχρηματοδότησης του χρέους, αν οι αγορές πάψουν να εμπιστεύονται την υπογραφή της χώρας, όπως ο ίδιος ο Τρισέ μας είπε…

…Ειδικά στο Χρηματιστήριο, οφείλουμε να παίρνουμε τοις μετρητοίς αυτά που λένε οι κεντρικοί τραπεζίτες…

…Θυμάστε το χουνέρι πάθαμε το 1999, όταν αγνοήσαμε τις επισημάνσεις του τότε Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκά Παπαδήμου…(Σ.Σ: Τον οποίο Λουκά τότε…καταχεριάζαμε γιατί μας χαλούσε …τη σούπα και τώρα, χρόνια μετά, τον…θυμηθήκαμε για να έρθει να μας σώσει…)…

…Συντρόφισσες και σύντροφοι,

…Η κατάσταση στο Χρηματιστήριο δεν είναι σήμερα ούτε μαύρη, ούτε άσπρη. Είναι προς το παρόν…γκρι…

...Θα γίνει μαύρη - κατάμαυρη, αν ως χώρα εξακολουθήσουμε να σφυρίζουμε αδιάφορα στα λόγια του Τρισέ. Το ΧΑ και οι μετοχές δε θα αντέξουν μια μεγάλη αύξηση του κόστους δανεισμού του Δημοσίου, των τραπεζών, άρα και των ίδιων των επιχειρήσεων…

…Και θα γίνει άσπρη - κάτασπρη μάλιστα - στην περίπτωση που η Ελλάδα δείξει….χαρακτήρα. Οι ξένοι μέτοχοι, είναι βέβαιο, θα στείλουν τις τιμές των μετοχών στα ύψη, μόλις …μυριστούν ότι ανεβαίνουμε σαν χώρα τα σκαλοπάτια της αξιοπιστίας…

Βασίλης Βαλαμβάνος,

vasval@axiaplus.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 10:06 am 
Χωρίς σύνδεση

καλημέρα σε όλους σας. Μακάρι σήμερα να μην νέχουμε πάλι trading συμβόλαια και call auctions στα χαμηλά και να έχουμε μία συνεδρίαση αμ ττι άλλο φυσιολογική.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 10:13 am 
Χωρίς σύνδεση

καλημερα pixis
:mrgreen: ΑΝΤΕ ΜΠΑς ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 10:50 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Έξω όλα πάνε θετικότατα...Θα είναι μια ενδιαφέρον μέρα :D

Καλημέρα σας...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 11:23 am 
Χωρίς σύνδεση

καλεσε ο θεος τους ομπαμα,πουτιν,και παπανδρεου

για να τους ανακοινωσει οτι αποφασισε για το τελος του κοσμου

εντος 7 ημερων...

ο ομπαμα καλωντας τους πολιτες σε διαγγελμα τους λεει

οτι εχει ενα ευχαριστο νεο,οτι τελικα υπαρχει θεος,

και ενα δυσαρεστο νεο οτι αποφασιστηκε η συντελεια του κοσμου

ο πουτιν ανακοινωνει δυο δυσαρεστα νεα

και οτι υπαρχει θεος, και οτι θα αποτελειωσει τον κοσμο

ο παπανδρεου ανακοινωνει δυο ευχαριστα νεα

και η υπαρξη του θεου ειναι γεγονος

αλλα και οτι θα βοηθησει στην υλοποιηση

του προγραμματος του πασοκ σε μια βδομαδα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 1:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

χαίρεται!

βλέπουμε ήπια άνοδος 1% σε όλα τα ευρωπαικά
όπως και σε μας

ο τζίρος είναι σήμερα λίγο απογοητευτικός
αλλα αναμένουμε κίνηση dow

πιθανότατα πέταγμα προς το τέλος της συνεδρίασης
αλλιώς αύριο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 1:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 2700 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΑΥΤΟ

ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2720

ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ 2750 (ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΑΣΗΣ) Ή ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ "ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ" , ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ <<θλιμενα μάτια στον καθρεφτη.....στα ονειρα μου επισκεπτης.... το νοημα των λεξεων κρυμμενο>>
ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ....ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

http://www.youtube.com/watch?v=Bxb9_5odGJY

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 1:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!

ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0QAxrOX-IPE

παμε ρε τρελομάνια...................

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 1:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

γεια σου φαρμερ έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό από τον εξοστρακισμό μας. Το Capital πρέπει να λογοδοτήσει και να μην το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτή η ξεφτίλα τους. Πως τα βλέπεις τα πράγματα με την ΕΤΕ. Νομίζω ότι θα συνεχίσει για ψηλά από ότι δείχνουν και τα στοιχεία. Θα ήθελα την γνώμη σου συγκεκριμένα για την μετοχή της.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 2:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πανε το ΓΔ μεχρι τη γραμμη λαιμου και το ξαναγυρνανε......καλοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Μην παραξενευτειτε αν βλεπετε την ΕΤΕ να ανεβαινει οσο ο ΓΔ θα κανει κολπα.....

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΝΟΔΙΚΑ......ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΑΝΕ 3,5% Ο ΓΔ ΚΑΙ....ΤΣΟΥΠ ,ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ!!!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ <<ΓΡΑΜΜΙΚΟ>> ,ΕΙΝΑΙ <<ΧΑΟΤΙΚΟΥ>> ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ "ΠΑΙΚΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ...

ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ Ή ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ "ΔΕΙΚΤΕΣ"...

pixis100 H ETE ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ...ΑΦΟΥ ΤΟ 2010 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΜΚ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ 2ΣΙΑ-3ΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ
ΤΩΡΑ

ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ "ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ"....ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ......ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΑΛΠ.....

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο haros ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 'ΠΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ(ΕΥΓΕΝΙΚΟ).....

http://www.youtube.com/watch?v=pY-rPDwzM9M

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: