neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 7:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

δε ξέρω ρε παιδιά τι λέτε, αλλά απο τη τηλεόραση είναι πολύ μάυρα τα πράματα, στο εξωτερικό ..... υπάρχει μια στάση αναμονής χωρίς ξεκάθαρη κατεύθυνση. φοβάμαι μήπως δούμε κανένα γκρεμοτσάκισμα.

Ποιός ο λόγος που ο προβόπουλος βγαίνει και κάνει ανοιχτά τόσο καταστροφικές δηλώσεις ; ΟΚ μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά γιατί το κάνει ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ; είναί τόσο τραγικά ώσατε να είναι καλυμένος και να πεί εγώ τα είπα και δε κάνατε τίποτε; δεν έχει επίγνωση των επιπτώσεων στις χρηματαγορές απο τις δηλώσεις του; ( δε νομίζω ) .... κάτι παίζετε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 8:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

jimbes έγραψε:
καλησπερα σε ολους,φιλε verdadeiro,ενω κοιταζα τα πακετα της ημερας ,ειδα στις 16:10 MOH πακετο 106,718 μετοχες στη τιμη 1,092,00 ευρω εκαστη μετοχη,το ειδα και τρελαθηκα,μηπως εγινε καποιο λαθος,για αυτο και ο τζιρος πηγε πανω απο 300μυρια

Μπα ,μην ξαφνιαζεσαι φιλε μου..κλεινουν βιβλια ταπαμε!!! ;)

Κατα τα αλλα αρχες Δεκεμβρη,νομιζω στις 7 θα κοψει προμερισμα 20 σεντ

π.ς.
ΠΟσο εγραψες την μετοχη??? :lol:

Εγινε τετοιο λαθος??

Θα το δω,να σου πω...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 8:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

sirius έγραψε:
Κ.βερδαδειρο για την ABE τι γνωμη εχεται? ευχαριστω

Η αυξηση εκει προφανως θα καλυφθει εξ ολοκληρου απο τον μεγαλομετοχο!!

Αυξηση κατω της ονομαστικης[0.85 δεν γινεται] κατα συνεπεια προφανως
θα...αποτυχει!!

Να δουμε βεβαια!!!

Μια που ο μεγαλομετοχος εδω ειναι πανισχυρος,να δουμε οταν ολοκληρωθει η αυξηση ,πως θα αξιοπησει τα χρηματα!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 8:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

thanosp4 έγραψε:
δε ξέρω ρε παιδιά τι λέτε, αλλά απο τη τηλεόραση είναι πολύ μάυρα τα πράματα, στο εξωτερικό ..... υπάρχει μια στάση αναμονής χωρίς ξεκάθαρη κατεύθυνση. φοβάμαι μήπως δούμε κανένα γκρεμοτσάκισμα.

Ποιός ο λόγος που ο προβόπουλος βγαίνει και κάνει ανοιχτά τόσο καταστροφικές δηλώσεις ; ΟΚ μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά γιατί το κάνει ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ; είναί τόσο τραγικά ώσατε να είναι καλυμένος και να πεί εγώ τα είπα και δε κάνατε τίποτε; δεν έχει επίγνωση των επιπτώσεων στις χρηματαγορές απο τις δηλώσεις του; ( δε νομίζω ) .... κάτι παίζετε

Φιλε Θανο,ταπαμε το υποτιμητικο παιχνιδι [δυστυχως για τους βραχυπροθεσμους]
δεν εχει τελειωσει ακομα!!!

Για να δουμε αυριο Τριτη,τι θα μας πουνε οι...Βρυξελες??

Θα τους αρεσει ο προυπολογισμος??

Αχ..βρε ερμη Πατριδα μας..που σε καταντησαν οι πολιτικοι :twisted:

Κανενας πολιτικος το τερας του δημοσιουπαληλισμου,
που μας τραβαει στον πατο ..δεν τολμα να το αγγιξει

Για να δουμε!!!

Αν συνεχιζω να αισιοδοξω,ειναι γιατι αυτοι που βαζουν τα λεφτα..
εχουν και το μαχαιρι και το πεπονι!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 8:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

SgtPanos έγραψε:
vageli, kalispera.

gia thn proton pisteyeis pws tha einai ena apo ta xartia poy nai men den tha anevoyn sto..pontium ..alla tha einai stoys...olympionikes, diladi tha paroyn arketi apo ti... lampsi toy epikeimenoy rally?
to rwtw ayto giati eixa marfin kai tin kovw..deforme epi poly makron...kai mallon gia allo athlima, ase poy den pire kai lefta apo to kratos...

S eyxaristw ek twn proterwn
Panagiotis

Γεια σου φιλε Παναγιωτη!!

Δεν ξερω τι εννοεις..ντεφορμε για την πρωτη σε αποδοση[με διαφορα] τραπεζικη μετοχη φετος!!

Δεν ξερω βεβαια σε τι τιμη την πηρες!!

Οσο για το Κρατος και βεβαια μπηκε και μαλιστα μεσα απο την αυξηση της στην ονομαστικη της τιμη[ψαξε ποσο ειναι θα ξαφνιαστεις] το Πασχα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 9:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βγήκαν και τα αποτελεσματα της ΕΥΡΩΒ...

http://www.capital.gr/News.asp?id=859793

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 9:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπέρα Βαγγέλη,
δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν πρόκειται περί υποτιμητικού παιχνιδιού. έχω την εντύπωση ότι όντως πάμε για φούντο. Φαντάζομαι θα καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι λίγο άκομψο να μιλάμε για νέα υψηλά τραπεζών βασισμένα πάνω σε trading στις πλάτες του Ελληνικού Κράτους. Μπορεί το Κράτος να διευθύνεται από άχρηστους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιχαίρουμε που πιθανώς κάποιες τράπεζες θα έχουν κέρδη παίζοντας παιχνίδια με τα επιτόκια δανεισμού του Κράτους που αποτελείται από εμάς. Επίσης θα καταλαβαίνεις ότι λες δύο αντικρουόμενα πράγματα. Από τη μια λες ότι είσαι αισιόδοξος γιατί δεν μπορεί οι ξένοι που βάζουν (έβαζαν) λεφτά στο Χ.Α. να μην ξέρουν τι τους γίνεται, από την άλλη προκύπτει όμως ότι από τα πάνω κάτω στα spreads όπως πάλι εσύ λες τα πολλά λεφτά τα βγάζουν οι Ελληνικές τράπεζες εις βάρος των ξένων που πουλάνε όταν οι Ελληνικές αγοράζουν και αγοράζουν όταν οι Ελληνικές πουλάνε. Άυτό μου μοιάζει άτοπο. Να στήνεις δηλαδή ένα παιχνίδι και να κινείς τα νήματα και από τις κινήσεις να χάνεις και να κερδίζουν οι άλλοι...

Τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας είναι πραγματικά και αδιαμφισβήτητα. Επίσης, πραγματικότητα αποτελεί το γεγονός ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να αλλάξει πορεία στο καράβι ενώ η νυν κυβέρνηση νομίζει ότι δίνοντας 500 ευρώ σε έναν άνεργο με το επίδομα αλληλεγγύης κάτι έτρεξε στα γύφτικα και ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Τα πράγματα είναι σκούρα και πραγματικά δε νομίζω ότι υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Άλλες φορές τη γλυτώναμε γιατί μπορούσαμε να υποτιμήσουμε το νόμισμα μετά είχαμε τα πακέτα ντελόρ και ΚΠΣ και τους Ολυμπιακούς. Τώρα όμως δεν υπάρχει τίποτα να μας σώσει και νομίζω ότι και οι Ευρωπαίοι έμαθαν ότι είμαστε αλχημιστές και δεν επιτρέπουν άλλα κόλπα.

Το μόνο ερώτημα που μένει είναι τι μέλλει γενέσθαι σε αυτές τις περιπτώσεις για να έχουμε μία ιδέα τι μας περιμένει. Sorry που είμαι ο απαισιόδοξος της παρέας αλλά έτσι τα βλέπω έτσι τα λέω (όπως το κάνω πολλούς μήνες τώρα...)

Υ.Γ. Γράφουν στο φόρουμ για τον Πρόεδρο της ΔΕΗ ότι είναι καθηγητής και άρα είναι λάθος επιλογή. Σωστό το σκεπτικό αλλά λάθος εφαρμογή. Στις επιχειρήσεις αυτές το βασικό είναι τι θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος. Εκεί είναι όλα τα λεφτά. Ο Πρόεδρος είναι για τις δεξιώσεις και για να διαπραγματεύεται τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 10:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Zachmour έχεις πει τόσα σωστά που παρα όλο που δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γραφεις (αυτή τι στιγμή - θα δούμε στο μέλλον...) σου βάζω 5 αστερια επειδή μίλησες...

Προσωπικά δεν νομίζω ότι πάμε για φούντο και νομίζω ότι το ελληνικό κράτος έχει εναλλακτικές λύσεις που αν (επισημαίνω αν) τις αξιοποιήσει θα βγει σχετικά εύκολα από την κρίση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 10:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ποιές είναι αυτές οι εφεδρείες στις οποίες αναφέρεσαι φίλε kanouchr?

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 24, 2009 11:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Από που να ξεκινήσω...

1) Μείωση κόστους δανεισμού
2) Μεγάλη (ίσως την μεγαλύτερη) ακίνητη (που λέει ο λόγος) περιουσια (εδώ στην αγγλία μέχρι και το ταχυδρομείο έχουν πουλήσει...)
3) Από τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού
4) Τεραστια μαύρη αγορά που μπορεί να συμμορφωθεί

κλπ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 175 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: