maroulahat έγραψε:
Καλησπέρα αγαπητέ Verdadeiro και ανησυχούντες ή μη συναγωνιστές.
Το σύνθημα είναι ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!
Στα σοβαρά τώρα. Η ΕΤΕ έκανε το καθήκον της, ξαναμαζεύτηκε εντός της ζώνης 21.50 και 23.10 (θυμάστε, επί τρισήμισυ εβδομάδες τη σχημάτιζε). Οι ταλαντωτές -μέχρι στιγμής- είναι μια χαρά. Αύριο, στην ουσία, θα αποφασίσει με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει.
Όσον αφορά στον αποτυχημένο άρχιτραπεζίτη της χώρας, που είναι ο καλύτερος άνθρωπος του θιγόμενου συστήματος και ο οποίος, όσο θα σφίγγουν κάποιους οι αποφάσεις της κυβέρνησης, τόσο πιο συχνά θα τον ακούμε, θεωρώ ότι θα έρθει η ώρα που θα ειπωθούν πράγματα γι αυτόν.
Αγαπητέ Verdadeiro,
δυο ερωτήσεις:
1.Πόσο βέβαιο είναι ότι τελείωσαν το short selling χθες στην ΕΤΕ; Στη χρηματιστηριακή με την οποία συνεργάζομαι, τα στοιχεία τους μέχρι 24.11. δείχνουν ότι υπάρχουν δανεισμένοι τίτλοι της τάξης των 5,5 3κατ. Θα ήθελα το σχόλιό σας.
2.Επειδή κατά καιρούς έχετε αναφέρει ότι βλέπετε διαγράμματα χρηματορρών, θα ήθελα το σχολιασμό σας για το διάγραμμα χρηματορροών στην ΕΤΕ.
Ζητώ συγγνώμη, αν γίνομαι κουραστική με την ΕΤΕ, αλλά θεωρώ ότι είναι κοινού ενδιαφέροντος. Βλέπετε, την ΠΡΟΤΟΝ την έχω μπαουλιάσει, προίκα για την κόρη μου που γιορτάζει σήμερα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι ....ψυχραιμία
Στην ΕΤΕ φιλεναδα,οταν με ρωτησες στα 26.50 πριν κανα μηνα σου εγραψα τις περιοχες επανατοθετησης 22.50-23
Οπως ειδες εκανα λαθος!!!
Πηγε ακομα χαμηλοτερα..
Ειπαμε ο κατακλυσμος των κακων δημοσιευματων για την Ελλαδα μας[γιατι τωρα αραγε??] εκαναν την δουλεια τους,για το μεγαλο παιγνιο της υποτιμητικης κερδοσκοπιας των ομολογων..
Οι χρηματοροες στην ΕΤΕ που με ρωτας,απο σημερα γυρισαν μετα πολλες μερες θετικες!!
Αρνουμενος να αφησω αυτην την γωνια ενοτητα,να γινει συνοδοιπορος στην υποτιμητικη κερδοσκοπια που επικρατει σε ολα τα σαιτ, τωρα για το χρεος της Ελλαδας[λες και στα 28,70 της ΕΤΕ] τον Οκτωβρη ,ηταν λιγοτερο
Να ευχηθω και εγω με την σειρα μου,χρονια πολλα σε ολες τις Κατερινες και ..ψυχραιμια,σε οσους εχουν ακομα την δυνατοτητα να το κανουν..
Στα Χρηματιστηρια τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται
π.ς.
Τοσο η ΕΤΕ ,οσο και η αγαπημενη μου,μαζευτηκαν με μανια στο τελος
αν προσεξες
Και ηταν οι μονες που τοκαναν τοσο φανερα!!