alonedriver έγραψε:
Που βάζουμε τα stop loss? φαίνεται για αποχώρηση παρά για διόρθωση.
Την Καλημερα μου,φιλε alonedriver και σε ολους τους υπολοιπους φιλους!!
Την ωρα που θαπρεπε ναμαστε προσεκτικοι και να μαζεψουμε πολεμοφοδια,την επισημανα ΕΤΕ 28 Γ.Δ. 2900 και μαλιστα ημουν ιδιαιτερα αρνητικος για 2 βδομαδες [τις τελευταιες του σκορπιου] παρα το ανοδικο κλιμα στα ξενα
Δοξα τω Θεω ,γιατι απο κακοβουλους παρεισακτους γεμισαμε..τα γραπτα μενουν!!
Ειναι αληθεια οτι την εντονη πτωση αυτης της βδομαδας δεν την περιμενα!!για αυτο αλλωστε και απο την προηγουμενη Παρασκευη ολοκληρωσα τις αγορες μου,,επισης ταγραψα..
Οφειλεται αποκλειστικα σε program trading αυτοματα καποιων παιδιων στο Λονδινο που ελεγχουν την Ελληνικη Αγορα [αφου οι σοβαροι ξενοι κλεινουν βιβλια και αδυνατουν[προς ωρας ] να αντιδρασουν και βεβαια στα σπασιματα margin απο πολλους αδιορθωτους συμπατριωτες μας σε μικροτερα,οπου η υποτιμητικη κερδοσκοπια παει συνεφο!!
Για μενα η ωρα της αντιστροφης ειναι κοντα,θαναι βιαιη και πειστικη[ισως απο βδομαδα] αλλα τους πατους δεν τους εψαξα ποτε μου..
Καλη τυχη [τογραψα και χτες] σε οσους πουλουν να παρουν χαμηλοτερα η επιχειρουν να βρουν αυτα τα ιδανικα σημεια
Οσο για αυτο που με ρωτας φιλε Alone εφτασε η ωρα να ρωτησεις τον ευαυτο σου..
Πιστευεις στα αληθεια οτι θα ..χρεωκοπησουμε??
Για μενα αν η απαντηση σου ειναι αρνητικη και σε ΣΟΒΑΡΑ χαρτια με προοπτικες κερδοφορες ,μπορεις να επενδυσεις,θασαι ο νικητης των επομενων μηνων -χρονων
Πολλοι αδυνατοι κρικοι [ζημιογονα σαπακια] δεν θα υπαρχουν τοτε ομως!!