neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 4:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

φίλε οικοδεσπότα καλησπέρα.

Είναι σαφείς οι απόψεις σου και η στρατηγική σου και μας έχουν βοηθήσει κατά καιρούς στο μέγιστο βαθμό (και ας το

ξεχνάν μερικοί όπως φαίνεται). Η ψύχραιμη στάση σου μέσα ...στο χαμό είναι αξιοσημείωτη και ενθαρρυντική επίσης.

Απλά θέλω να σε ρωτήσω, αν και άναφέρεις συχνά τι γνώμη έχεις για τις τεχνικές αναλύσεις και τα τεχνικά σημεία, αν το τεχνικό σημείο του αΚΜΟ 200 ημ. σου λέει κάτι και μήπως πρέπει να εστιάσουμε εκεί για να περιμένουμε την αντίρδαση. Και ακόμα χειρότερα μήπως αυτό το (τελευταίο τεχνικά) ανάχωμα σπάσει πρέπει να τα περιμένουμε όλα μετά? ακόμη και τα προηγούμενα χαμηλά ή δεν σε φοβίζει και τόσο αυτό το τεχνικό σημείο?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δεν μπορώ να δώσω συγχαρητήρια γι αυτά που γράφει το ΜΥΑΛΟ στο φόρουμ... Από τους λίγους που έμειναν που ξέρουν τι τους γίνεται...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

frenchie έγραψε:
κωστας έγραψε:
ποσο κατω

ξερεις τι ζητας τωρα? :lol: :lol: κανε με σοφο λεει, να σε κανω πλουσιο. Μη περιμενεις απο κανεναν να σου πει ποσο πανω η κατω. Τεχνικα μπορει να παει και στις 2.200 σε πρωτη φαση. Απλα εγω εγραψα οτι βλεπω κι αλλο κατω, επειδη κατα την αποψη μου η βραχυπροθεσμη ταση εχει γυρισει πτωτικη και δεν υπαρχει τιποτα που να συνηγορει σε ανοδο τουλαχιστον αυτο το χρονικο διαστημα.Παραλληλα συμμεριζομαι κι εγω αυτα που γραφει ο alonedriver (αλλωστε εχω γραψει κι εγω για τα χαλια του κρατους). Συμφωνω ομως με το verd οτι θα εχουμε νεα ψηλα. Το ζητημα ειναι βεβαια απο τι χαμηλα θα περασουμε πρωτα ;) :D δηλαδη σε τι timing θα κανουμε κινηση

Φιλε Κωστα, ελπιζω να με θυμηθηκες σημερα, αλλωστε δε περασε ουτε μια βδομαδα απο το πιο πανω σχολιο μου ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Γεια σου,φιλε frencie

Ταπαμε απο το πρωι,που οι πολλοι εψαχναν την ..ανοδικη αντιδραση,να..πουλησουν ;)
Ε..ας πουλησουν τωρα!!!!

Προσυπογραφω τα σχολια σου,διευκρινιζοντας οτι αφορουν αυτους,που οπως και εγω κατεχουν μετοχες!!

Για σενα φιλε μου,που εγκαιρα διευκρινησες οτι το βλεπεις χαμηλοτερα το πραγμα,ειναι πλεον θεμα σωστης διαχειρισης εισοδου..

Ειπαμε,οπως γραφει και ο φιλος roben αλοιμονο
σε οσους δεν εχουν στρατηγικη

Βαγγελη φιλε μου δε θριαμβολογω οτι επιασα τη ταση. Το πραγμα φαινοταν πεντακαθαρα . Αυτο που δε φαινεται τωρα με τιποτα ειναι ο πατος. Δυστυχως η σημερινη πτωση ηταν πολυ ασχημο σημαδι και πολυ φοβαμαι οτι ερχονται χειροτερα, πολυ χειροτερα. Μακαρι να διαψευσθω, αλλα εχω την εντυπωση οτι πριν την ανακαμψη, η οποια μαλλον θ αργησει, θα χυθει πολυ αιμα. Η κριση στην Ελλαδα οχι μονο παραμενει, αλλα χειροτερευει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

χαχα
δεν πρόλαβα να γράψω το ερώτημα και έσπασε και αυτό το τεχνικό σημείο του ΚΜΟ 200ρη.
για γέλια και για κλάμματα είμαστε.
καλύτερα για γέλια να είμαστε παρά για κλάματα...

ημέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική
ημέρα των Δυσαρεστιών στην Ελλάδα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε frenchie σε θυμηθηκα αλλα ναπιασω τον πατο το βλεπω δυσκολο.οταν εισαι εξω απο καπου θα αρχισεις να τποθετησε.ευχαριστω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ερώτηση προς όλους γιατί το Dubai πουλάει ΜΙΓ και ΜΑΡΦΒ και αν δεν το κάνει αυτός τότε ποιος είναι?

Τελευταία επεξεργασία από shrine και Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

HOLMES έγραψε:
φίλε οικοδεσπότα καλησπέρα.

Είναι σαφείς οι απόψεις σου και η στρατηγική σου και μας έχουν βοηθήσει κατά καιρούς στο μέγιστο βαθμό (και ας το

ξεχνάν μερικοί όπως φαίνεται). Η ψύχραιμη στάση σου μέσα ...στο χαμό είναι αξιοσημείωτη και ενθαρρυντική επίσης.

Απλά θέλω να σε ρωτήσω, αν και άναφέρεις συχνά τι γνώμη έχεις για τις τεχνικές αναλύσεις και τα τεχνικά σημεία, αν το τεχνικό σημείο του αΚΜΟ 200 ημ. σου λέει κάτι και μήπως πρέπει να εστιάσουμε εκεί για να περιμένουμε την αντίρδαση. Και ακόμα χειρότερα μήπως αυτό το (τελευταίο τεχνικά) ανάχωμα σπάσει πρέπει να τα περιμένουμε όλα μετά? ακόμη και τα προηγούμενα χαμηλά ή δεν σε φοβίζει και τόσο αυτό το τεχνικό σημείο?

Γεια σου φιλε μου!!

Στα δυσκολα ποτε δεν κρυφτηκα!!

Ασχετα αν τα σημεια επανεισοδου που εδωσα ηταν προωρα ,οπως αποδειχτηκε[μπραβο Frencie!!!] αυτο με το Ντουμπαι σημερα εκανε τα πραγματα να ξεφυγουν...απο παντα σημειωνα οτι τα τεχνικα ειναι καλα σαν μπουσουλας ,οχι σαν Ευαγγελιο!!

Αυτην την στιγμη για πολλους λογους[ανησυχια πιστοληπτικων της Ελλαδας]
κλεισιμο βιβλιων και καποιοι διαχειριστες που κανουν αναγκαστικο stoploss το πραγμα το πανε πιο κατω!!!

Μερες τωρα αφου το πραγμα ξεφυγε απο τα νορμαλ του ορια
2400 μοναδες[για μενα τουλαχιστον]
διαφορους κυριους που το παιζουν traders οτι να εδω θαλθει η ανοδος,παρακει θαρθει η ανοδος και το πραγμα βουλιαζει ολο πιο πολυ επιτεινομενο και απο το αναγκαστικο κλεισιμο θεσεων τους[υψηλη μοχλευση!!!]

Οποτε το πραγμα ειναι λιγο-πολυ ξεκαθαρο..

Η ανοδος που θαλθει με την εξισοροπηση των sread που οπως ραγδαια ανεβηκαν,ετσι ραγδαια θα πεσουν..θαναι ανοδος διαρκειας μηνων και οχι αντιδρασης ,οπως παλι λαθεμενα οι traders θα θεωρησουν!!!

Αρα..το ζητουμενο δεν ειναι κανενος ειδους τεχνικο σκαλοπατι,
αλλα κατι πολυ πιο απλο

Ποτε θα ξαναγορασουν πραγματικοι επενδυτες που πιστευουν στην ανοδο και οχι απλα ευκαιριακοι tradεrs οπως συμβαινει τις τελευταιες 3 μερες

Ποτε ξανανοιγουν τα...βιβλια ειπαμε??? ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

shrine έγραψε:
Ερώτηση προς όλους εδώ μέσα γιατί το Dubai πουλάει ΜΙΓ και ΜΑΡΦΒ και αν δεν το κάνει αυτός τότε ποιος είναι?

Φιλε το Ντουμπαι.εχει 30εκκ μετοχες ΜΙγ

Σημερα κινηθηκε[με trade μεσα] μολις τα 3,7 εκκ

Αν αποφασισουν να πουλησουν οι Αραβες σε αυτες τις τιμες[αμφιβαλω προσωπικα] ο Βγενοπουλος ειμαι σιγουρος μπορει να βρει εναλακτικη πλεον!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

κωστας έγραψε:
φιλε frenchie σε θυμηθηκα αλλα ναπιασω τον πατο το βλεπω δυσκολο.οταν εισαι εξω απο καπου θα αρχισεις να τποθετησε.ευχαριστω

Δεν ειναι θεμα να πιασεις το πατο. Αυτο μονο απο τυχη θα το πετυχεις. Το ζητουμενο ειναι να μπορεις να διακρινεις τη ταση η οποια ειχε γυρισει πτωτικη. Με πτωτικη ταση λοιπον λουφαζουμε και περιμενουμε οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος ο verdadeiro, την αντιστροφη.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 170 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: