neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 11:42 am 
Χωρίς σύνδεση

ΦΙΛΕ JOR 137 περιμεναμε απο μια γυναικα και μαλιστα νεωτατη να μας πει το αυτονοητο...Οτι δηλαδη για μας τους φτωχους ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπιδα κερδοφορου εναχολησης με τις αγορες ειναι η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ.Συγχαρητηρια στην δικη μας Σοφια γιατι απεδειξε οτι διαθετει ...τσαγανο....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 12:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα στον Βαγγελη και σε ολη την παρεα.Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στο προεδρειο του ΣΕΔ για την ομολογουμενως επιτυχης ημεριδα που διοργανωσαν.Ολοι εμεις που συμμετειχαμε ολο και κατι κερδισαμε,αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο.Ευχομαι την ιδια επιτυχια να εχει και το συνεδριο του ΣΕΔ στο ΧΙΛΤΟΝ στις 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.Οσο για τον ΒΑΓΓΕΛΗ τι να πω αψογος και ευγενης οπως παντα.ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ...αξιζεις και προσφερεις πολλα!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 4:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

γειά σας και χρονια πολλά στους νικους.

Σχετικά με αλαπίς που τόσα γράφτηκαν, νομίζω ότι βραχυπρόθεσμα είναι καμμένο το χαρτί, έχει απογοητεύσει τους πάντες. ότι μαρίδα ήταν να μπέι μπήκε και απογοητεύτηκε, οι μεγάλοι μπήκαν επίσης δυνατά και πιθανόν συνεχίζουν, ποιός θα αγοράσει ; Εν αναμονή μιάς μεγάλης bull είδησης ή ενός καλοστημένου παιχνιδιού των μεγάλων τραβόντας τη μετοχή πρός τα επάνω σιγά σιγά και μαζεύοντας επιπλέον χαρτιά απο τους απογοητευμένους, νομίζω είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα λακίσουν μόλις δούν ένα 5-10 % πάνω απο τη τιμή που μπήκαν ( πχ ΑΜΚ) Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 4:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που πήγε καλά η ημερίδα (αν και δεν κατάφερα δυστυχώς να έρθω). Κάτι τέτοια events αποτελούν σημαντικές ευκαιρίες ενημέρωσης και κατάρτισης γύρω από χρηματιστηριακά θέματα για όλους τους επενδυτές.

Αναμένω δε, με μεγάλο ενδιαφέρον το video (την έκπληξη που ανέφερε ο Βαγγέλης) να ανέβει το συντομότερο.

Βαγγέλη, για εκείνα τα βιβλία των ξένων, (περιμένω πως και πως να ακούσω), πότε θα μας μιλήσεις (την έστειλα και ερώτηση με τον Admin στην ημερίδα :) :) - δεν ξέρω τελικά αν υπήρξε χρόνος να την μεταφέρουν) ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 7:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπερα και απο μενα ... απο φιλικο προσωπο ακουσα πολυ καλα λογια για την ημεριδα... κλεινω 20ετια στο μαγαζι και εχω δει οτι ο verd μαζι με ελαχιστα ακομα ατομα κανουν την διαφορα... (τοποθετησεις + ηθος )... καλη δυναμη και καλη συνεχεια ευχομαι...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

και εγω εχω να πω τα καλυτερα για την ημεριδα του Σαββατου! ηταν πραγματι εποικοδομητικότατες οι συζητησεις τοσο κατα την διαρκεια της ημεριδας οσο και στα "πηγαδακια"....
χαρηκα που συναντησα απο κοντα ολους οσους βρεθηκαν εκει και κυριως τον Βαγγελη που οντως κανει την διαφορα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 06, 2009 8:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα σε όλους,
συγχαρητήρια στον ΣΕΔ για την ημερίδα που από αυτά που ακούω πρέπει να ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων να έρθω. Αν ανέβει το video θα είναι πολύ καλό για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν. Χαίρομαι πάντως που δίνεται η ευκαιρία μέσω τέτοιων εκδηλώσεων να γνωριστούν άτομα που επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω των forum έτσι ώστε να είναι πιο προσωπική η επικοινωνία...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 11:14 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλημερα μου..

Λοιπον οι νεες της Αλφα που τοσες μερες εγραφα μολις μπηκαν!!!

Η λογικη πιεση που περιμεναμε[πληρως συντεταγμενη ομως !!! ;) ] μολις μας κατεςφθασε...ξανα!!!

Κραταω μια αποστροφη απο τα τεχνικα του κ.Δαντη χθες που με εντυπωσιαζσε[και αυτο δεν ειναι ευκολο πιστεψτε το] οτι τα χαμηλα τα εκανε η Αγορα μας τον Νοεμβρη περυσι[αποδεικνυεται απο τους ογκους διαγραμματικα] τα πλεον χαμηλα του Μαρτιου φετος,,ηταν το λεγομενο τιναγμα της γατας για τους traders!!!!

Eιναι εντυπωσιακο συμπερασμα...παντα το υποψιαζομουν..
και χαιρομαι που και τεχνικα επαληθευεται ;)

Ο κυκλος που ανοιξε απο περσι τον Νοεμβρη φιλοι μου και που ειναι ΑΝΟΔΙΚΟΣ ουτε κατα διανοια δεν τελειωσε...

Οι μεγαλες τραπεζικες αυξησεις πανευρωπαικα αλλα και στην χωρα μας ερχονται!!!με οτι σημαινει αυτο...αναλυτικα εχω εξηγησει..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 11:36 am 
Χωρίς σύνδεση

καλημερα Verdadeiro :)
ενδιαφερον αυτο για τα χαμηλα του Νοεμβρη :o
παντα πρωτος στην ενημερωση ,και για μας που δεν τα καταφεραμε να ρθουμε ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 11:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αφου κανω μια αποστροφη να εκφαρασω την απογοητευση μου ,για τον κρατισμο και τον συνδικαλιστικο αιχμαλωτισμο της Πατριδας μας ..υποθεση ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ-ΜΟΗ εναντια στο μονοπωλιο που σε ολη την Ευρωπη εχει καταπεσει απο το 2005!!!! εννοω το φυσικο αεριο...δυο λογια για την Αγορα!!

Αποδεικνυεται σημερα αυτο που τοσους μηνες εξηγω..δεν ειναι τα καλα μακρο[μειωση ανεργιας κλπ] που τα κινουν ,αλλα αποκλειστικα η διασυνδεση πετρελαιου[σημερα πεφτει] δολαριου[σημερα ανεβαινει!!] και το τι σημαινει αυτο για τις μετοχες

Ο φιλος μου ο Μαρινης λονγκαρει το δολαριο..περιμενοντας μεγαλα κερδη...αντιθετα εγω πιστευω οτι αποτελει ευκαιρια εξοδου!!
ειτε εδω ειτε λιγο χαμηλοτερα

Το ΓΙΑΤΙ θα το εξηγησω αργοτεςρα..οπως και την πεποιθηση μου για συνεχιση της ανοδου,τοσο του μαυρου χρυσου,οσο του..κανονικου :D αλλα και των υπολοιπων εμπορευματων..αλλα και την συνεχιση της ΠΤΩΣΗς του δολαριου

Και θα το εξηγησω με επιχειρηματα που θα τα κανουν κατανοητο
και στον πλεον αδαη!!!
το τι σημαινει ολο αυτο πληθωριστικα για τις μετοχες ταχω εξηγησει!!!

π.ς.
Τα γραφω σημερα που ολα ειναι...μαυρα..οκ?? ;)
στο -3% του δεικτη..οκ?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 144 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: