shrine έγραψε:
Ναι φίλε μου alonerider και εγώ εδώ και 2 χρόνια διαβάζω το κίνημα του zeitgeist, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως οι Αμερικανοί θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, δικιά τους χώρα είναι εδώ και 35 χρόνια.
δεν είμαστε και Κούβα!!!
Τροία? Δούρειος Ίππος? χμμμ...
Ποια χώρα είναι αυτή που μας επιτίθεται με δημοσιεύματα κάθε τόσο? Η Μ. Βρετανία... χμμμ... Το προτεκτοράτο των US στην Ευρώπη... Το κράτος παρωδία στα οικονομικά που το δικό τους έλλειμμα και χρέος είναι ασύλληπτα!!! Η μοναδική χώρα της ΕΕ εκτός ευρώ? Γιατί άραγε δεν μπήκε στο ευρώ? Μήπως εκτελούσε εντολές των US?
Όντως είμαστε προτεκτοράτο των US. Μήπως το εξασθενημένο δολάριο θα επανέλθει μέσω ενός αποδυναμωμένου ευρώ? Διότι ποιο άλλο νόμισμα υπάρχει? Το γουάν είναι εξαρτημένο από το δολάριο και η Κίνα από τα Αμερικανικά κρατικά ομόλογα. Το γιεν άστο καλύτερα...
Άρα? Μήπως αυτή τη φορά οι US δεν κάνουν φανερό πόλεμο για να κρύψουν τα χρέη τους όπως έκαναν πάντοτε αλλά οικονομικό πόλεμο στην ευρωζώνη μέσω Ελλάδας, Ιρλανδίας και Πορτογαλίας?
Μήπως ο Γιωργάκης όντως έχει σχέδιο αλλά εκπονημένο εκ δυσμάς?
Τελικώς πιστεύω ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ αλλά θα είναι ένα δυνατό shock για το ευρώ που θα ισορροπήσει το δολάριο.