Ελα να γινεται παιχνιδι...Ωραια τα λετε ολοι...Πανω κατω τα ιδια σκεφτομαστε

Παντως μην ψαχνετε να βρειτε τον απολυτο πατο οπως λεει κι ο Βανζελ.
Κανετε κανα ψωνιο σγα σγα

και υπομονη !!!
Δε θα "κλεισει" η Ελλαδαρα μπρε !!!
Τα παρακάτω τα γραψα στο Στουπα το πρωϊ...μια σφηνουλα στην ομορφη συζητηση σας. Δεν το γραφω για να το σχολιασετε...Βγαζω κι εγω τα απωθημενα μου

Συγχωρεστε με !!!
Παιδια, δεν μπορουν να γινουν ολα γρηγορα και αποτελεσματικα. Ειναι αδυνατο. Οπως λεει προηγουμενος φιλος...αν αρχισουμε οι εργαζομενοι να κατηγορουμε ο ενας τον αλλο χαθηκαμε.
Πως βγαινετε και γραφετε μερικοι "απολυστε ολα τα κοπροσκυλα και καντε προσληψεις οπου χρειαζεται, βαλτε αξιολογηση παραγωγικοτητας βαλτε βαλτε βαλτε..." Πολυ ευκολα τα βλεπετε βρε παιδια. Ποιος μηχανισμος θα εκτελεσει το θεαρεστο αυτο εργο; Ποιος θα επιβλεπει και ποιος φερεγγυος θα κρινει στη συνεχεια;
Βηματατα ενα ενα πρεπει να γινουν.
Ας κοιταξει την καμπουρα του και ο ιδιωτικος τομεας (εκει ειμαι κι εγω)...τα γραφει καλα ο φιλος ethan. Ας σταματησει να τα περιμενει ολα απο το δημοσιο.
Εκλογισμος των δαπανων, καλη παιδεια και μεθοδος-οργανωση του τομεα της ερευνας και αναπτυξης...απο τσιπακια μεχρι τουρισμο.
Χρειαζονται επισης πιο λογικοι ανθρωποι κι οχι κανιβαλοι που βγαζουν αλλαλαγμους χωρις να σκεφτονται με το πρωτο εναντιον τους μετρο.
Χρειαζονται πολλα, αλλα δεν μπορουν να γινουν ολα χθες.
Δυσκολα ολα αυτα αλλα οχι ακατορθωτα. Η λαμογια ειναι στο αιμα του καθε λαου...κι οχι μονο του ελληνικου οπως πολλοι φιλοι βγαινουν και διαλαλουν στο εξωτερικο.
Λιγα πραματακια να αλλαξουν χρειαζεται και θα ξαναβγουμε στην ασφαλτο. Ας ειμαστε ετοιμοι ΟΛΟΙ και πανω απ ολα ας σκεφτουμε δευτερη και τριτη φορα αυτο που ειναι να πουμε ή να κανουμε.
Δε γινεται αλλιως...
Γιωργακη παρολο που δε σε ψηφισαμε σε στηριζουμε. Ασε πισω τους παλαιοκομματικους και βαλε μπρος τις αλλαγες. Ξερεις τι πρεπει να γινει. Ομορφα και μεθοδικα...γιατι με αλλο τροπο θα γινομαστε ολο και περισσοτερο ρομπα. Βγες και μιλησε στον κοσμο...οχι με θεατρινισμους...Ομορφα και κατανοητα, με λογια σταρατα και νουμερα αληθινα. Θα καταλαβει ο κοσμος. Τοσα χρονια περιμενω να ακουσω ενα τετοιο λογο...ειλικρινη και με τον ποθο μεσα του για αλλαγη και ανοδο της χωρας. Καντο εσυ...γιατι οχι;
Αντε καλη συνεχεια στην ανηφορα !!! Ετσι βλεπω την κατασταση...ανηφορα !!! Μ αρεσει