neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 07, 2010 11:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Οσο για ΠΡΟ που ταχαμε πει..ο μονος τροπος να γινει Α.Μ.Κ. κατω της ονομαστικης τιμης ειναι να κανει σπλιτ πρωτα!!!

Verd, 6 πράγματα έχω να πω...

1) Split μονο και μονο για AMK σε εταιρία με τέτοια πτώση είναι για γέλια και δεν λέει
2) AMK στο καπάκι, πάλι δεν λέει γιατί μετά την Aλαπις και την πικρα που φάγαμε - θα γίνει και ρεζίλι και πάλι δεν λέει
3) Με το να ανακοινώσεις AMK δεν βγαίνει τίποτα. Πρέπει να δουλέψει και όλας. Στην Aλαπις π.χ. το πράγμα ήταν σίγουρο. Στην Proton θα είναι αν κάνει βλακείες (split)? Ποιος θα δεχτεί να αναλάβει την AMK χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρος?
4) Δεν viazete να βγάλει υπεραξίες ο Doctor από την Proton...δεν την έχει για πούλημα...(και ας μην το ξέρει ακόμα και ο ίδιος...)
5) Την Λάμδα την θυμάστε? Είδατε ποσα λεφτά μάζεψε? Άσωτα e...? Ξεχάστε την. Τώρα έχουμε την Proton, με την Λάμδα θα ασχολούμαστε?
6) Το'πα (σε μερικούς) και το ξαναλέω...ο Doctor με δανεικά δουλεύει.... AMK θα πονέσει όλους μας...

P.S. Καλά είμαι βλάκας τελικά. Ξέχασα καν τι σημαίνει split. 2 στις 1. Οποτε και να κάνει, πάλι καλά είμαστε:-)

Τέλος πάντων. Ένα τελευταίο. Ότι και να κάνει, πριν τα 4.5 θα πρέπει να πάρει έγκριση από την κυβέρνηση. Και η κυβέρνηση θα κοιτάξει και αυτή το συνφέρων της και αλλα λεφτά δεν βάζει για AMK...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 12:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παιδιά καταρχήν καλησπέρα και καλώς σας βρήκα μιας και ειναι η πρώτη φορά που γράφω.
Μιας και μιλαμε για τράπεζες εγώ έχω την εξής απλή απορία.

Βγάζει ανακοίνωση η Deutsche Bank και λέει πως διατηρεί στα 31 ευρώ την τιμή στόχο για την Εθνική Τράπεζα [NBGr.AT] Σχετικά άρθρα και τη σύσταση αγορά, στα 1,2 για την Αγροτική και σύσταση πώληση, στα 14 για την Alpha Bank [ACBr.AT] Σχετικά άρθρα και σύσταση αγορά, στα 4,7 ευρώ και σύσταση διακράτηση για την Κύπρου, στα 9,4 ευρώ και σύσταση διακράτηση για την EFG Eurobank [EFGr.AT] Σχετικά άρθρα , στα 2,7 ευρώ και σύσταση διακράτηση για την Marfin Popular.

Μετά έρχεται η Marfin Analysis οπου όπως συγκεκριμένα αναφέρει η Χρηματιστηριακή θέτει νέες τιμές - στόχους για την Εθνική στα 26,4 ευρώ, την Alpha Bank [ACBr.AT] Σχετικά άρθρα στα 11,7 ευρώ και την Τράπεζα Κύπρου [BOCr.AT] Σχετικά άρθρα στα 6,4 ευρώ, με σύσταση αγοράς για τις τρεις μετοχές. Για τη Eurobank [EFGr.AT] Σχετικά άρθρα , η τιμή - στόχος είναι τα 10,90 ευρώ και για την Τράπεζα Πειραιώς [BOPr.AT] Σχετικά άρθρα στα 11 ευρώ, με σύσταση accumulate, ενώ διακράτηση συστήνεται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τιμή - στόχο στα 4,60 ευρώ και πώληση για την Atebank με τιμή στο 1,40 ευρώ.

Μετά πάλι η Alpha Finance θέτει σύσταση "outperform" για την Εθνική Τράπεζα (τιμή-στόχος 23,5 ευρώ ανά μετοχή) και την Τράπεζα Κύπρου (6,2 ευρώ), σημειώνοντας πως οι δύο αυτές τράπεζες προσφέρουν το καλύτερο προφίλ ρίσκου - ανταπόδοσης.

Πρακτικά έχουμε 100 διαφορετικές τιμές στόχους αλλα ας πάμε στο προκείμενο. Ποια θεωρειτε ΕΦΙΚΤΗ τιμή για τις ΕΤΕ- ΠΙΣΤΕΩΣ και ΚΥΠΡΟΥ σε βραχυχρόνιο ορίζοντα (2-3 μήνες μαξ). Προσωπική μου γνώμη ειναι πως η ΕΤΕ τηα φυγει αέρα μεχρι τα 23-24 ενώ παράλληλα πως η Κύπρου είναι σχετικά ασφαλής μέχρι τα 5.50-5.60. Μετά περιμένω Πτώση της. Απο εκεί και πέρα η ΑΛΦΑ με εμπνέει περισσότερο απο τη ΕΥΡΩΒΑΝΚ σε επίπεδο ανόδου αλλα σίγουρα πιο μακροπρόθεσμα απο ΕΤΕ.

Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τη γνώμη σας (+Βαγγέλη ιδιαιτέρως τη δική σου).

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 9:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα,

εγώ πιστεύω ότι μέσω των τιμών στόχων εξυπηρετούνται συμφέροντα, παρότι πράγματι χρησιμοποιούνται κάποιες μέθοδοι που έχουν αναλυθεί επαρκώς σε άλλα ποστ.

Θυμάστε την κίνηση της ΠΕΙΡ μετά την ανακοίνωση για τιμη στόχο 17 ευρώ (νομίζω από ubs)

εκτός αν ο στόχος ήταν με ορίζοντα έτους ή διετίας (αλλά αυτό ποτέ δεν διευκρινίζεται).

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 4:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Νέο ράλι για την τιμή πετρελαίου προβλέπει ο κορυφαίος οικονομολόγος Τζεφ Ρούμπιν, ο οποίος θέτει ως στόχο τα 90 δολάρια το βαρέλι εντός του τρέχοντος τριμήνου και τα 100 έως το τέλος του έτους.
«Είναι ασφαλές να δηλώσουμε ότι θα έχουμε μία τριψήφια τιμή πετρελαίου έως το τέλος του έτους», είπε χαρακτηριστικά ο Ρούμπιν, η προειδοποίηση του οποίου το 2000 για 50 δολάρια το βαρέλι το 2005 καθώς και η δεύτερη πρόβλεψή του το 2007 για 100 δολάρια σε μία πενταετία αγνοήθηκαν αλλά τελικά επιβεβαιώθηκαν από τις εξελίξεις στις διεθνείς αγορές πετρελαίου.

Κινητήριος μοχλός της κατανάλωσης πετρελαίου θα είναι αναδυόμενες οικονομίες όπως η Κίνα και η Ινδία και όχι οι βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες της Ε.Ε. και οι ΗΠΑ, όπου η ζήτηση έχει κατά πάσα πιθανότητα αγγίξει το σημείο κορύφωσης, εκτιμά ο Τζεφ Ρούμπιν.

Ο Καναδός αναλυτής επισημαίνει ότι ο ρόλος της ζήτησης στον αναπτυσσόμενο κόσμο ως κινητήρια δύναμη της αύξησης της κατανάλωσης επισκιάζει τη σημασία των πολιτικών αναταραχών σε πετρελαιοπαραγωγούς χώρες, όπως το Ιράν και η Νιγηρία, καθώς και τη σημασία του περιορισμού της παραγωγής πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ Χθες η τιμή πετρελαίου υποχώρησε ενδοσυνεδριακά χαμηλότερα από τα 83 δολάρια το βαρέλι από τα υψηλά 15 μηνών μία ημέρα ενωρίτερα, εν μέσω ανησυχιών που προκάλεσε η αυστηρότερη νομισματική πολιτική της Κίνας.

Καποιοι συνεχιζουν να συνδεουν την χρηματ πορεια με αλλα στοιχεια ξεχωρα απο αυτα που τονιζω τοσο καιρο ..

Εχω δικαιωθει πληρως βεβαια σε σχεση με τα Χρηματιστηρια ολου του κοσμου
[νεα ψηλα] που θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ στην διαρκεια της χρονιας και μεχρι τα 100 τουλαχιστον του μαυρου χρυσου να κατακτιουνται

Θλιβερη εξαιρεση το δικο μας Χρηματιστηρια με την γνωστη σπεκουλα για λογους ευρωπαικους εγγενεις[αδυνατισμα ευρο] για αυτο αλλωστε και εκανα ΛΑΘΟΣ ..
το παραδεχτηκα πολακις ,εναντια στην παντογνωσια καποιων ξερολων
και προτεινα τοποθετησεις [λανθασμενα] ψηλοτερα των χαμηλων γυρω στις 2400..

Ασχετα που πολλες μετοχες ειναι ψηλοτερα απο τοτε βεβαια..με επικεφαλης τις παρουσιαζομενες στην Λυων Αλαπις..Φολι Μυτιλ ΔΙΧΘ που εγκαιρα εδω και 3 μερες επεσημανα..

Να συνεχισω να σημειωνω οι εκτος Αγορας εχουν το προβλημα,,,οχι οι εντος που εχουν ΚΑΘΕ ευχερεια κινησεων

Για τις Τραπεζες και τα ερωτηματα φιλου,,σε λιγο αναλυτικη τοποθετηση..

Βλεπετε η δικη μας Αγορα οντως βριθει ιδιαιτεροτητων τουτη την ωρα!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 5:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Κλεισιμο ΕΤΕ στα 2.65% ΠΑΝΩ στα 20.12

Οσοι την ξεπουλουσαν να παρουν ...χριστουγενιατικο δωρακι στα 18 φανταζομαι ΞΑΝΑ αισθανονται δικαιωμενοι :twisted:

Τι να πω???σπασιμο 200αρη σημερα..ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ για τους τεχνικολατρες

Τα χαρτια της.
Λυων...

Φριγο Μυτιλ ΔΙΧΘ ΑΛΑΠΙΣ κλπ ΠΡΩΤΟ τραπεζι πιστα ;)

Θαχουμε λακουβες ακομα ,
αλλα ο δρομος για επαληθευση των στατιστικων μου την Πασχαλια, ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Σε λιγο θα εξηγησω γιατι οι λακουβες του Φλεβαρη????

Οσο για τον Γεναρη που εναντια σε ολους υποστηριζα θαναι ανοδικος..
δεν περιμενω ευσημα απο τους ξερολιες..

Αλλωστε ολα τα γνωριζουν 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 5:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βαγγέλη όπως είδες και στο μίτο μου, έδωσα την ΕΤΕ στα 20 και είδα την ευκαιρία στην ΙΝΛΟΤ και την άρπαξα
θεωρώ ότι με το σημερινό προεξόφλησε μεγάλο κομμάτι της αρνητικής της κίνησης?

κάθε γνώμη σου, δεκτή

υγ. παντα μου έχει αποφέρει κέρδη το συγκεκριμένο χαρτί

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 5:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

και για να εξηγήσω και το σκεπτικό μου, χτες το βράδυ έπεσε στην αντίληψη μου (more or less γιατί έχω φίλους πράκτορες) ΑΥΤΟ:

Παράθεση:
Και πάω ακόμη παραπέρα. Δυο γίγαντες της παγκόσμιας αγοράς τυχερών παιχνιδιών είναι ελληνικές εταιρίες. Ήρθε η ώρα ΟΠΑΠ και Ιντραλότ να συγχωνευθούν. Ο ένας έχει το ταμείο και ο άλλος την τεχνογνωσία. Η ένωση τους είναι η μόνη διέξοδος. Η ΟΠΑΠ δεν έχει άλλη ευκαιρία να δημιουργήσει υπεραξία».

τάδε εφη κος Κλωνάρης παρουσία Σταματόπουλου και του κου Σπανουδάκη (φίλος του Σ.Κόκκαλη) προ 5 ημερών

επισης η επιλογη Βρυώνη (διαχειριστής μέσω της ογκλιβι του account της HOL) εμένα ολα αυτά κάπου με οδηγούν...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 5:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
Βαγγέλη όπως είδες και στο μίτο μου, έδωσα την ΕΤΕ στα 20 και είδα την ευκαιρία στην ΙΝΛΟΤ και την άρπαξα
θεωρώ ότι με το σημερινό προεξόφλησε μεγάλο κομμάτι της αρνητικής της κίνησης?

κάθε γνώμη σου, δεκτή

υγ. παντα μου έχει αποφέρει κέρδη το συγκεκριμένο χαρτί

λοιπον φιλε,το ξερεις καλα οτι κινησεις trading δεν μου αρεσει να δημοσιοποιω...το κανω σε ειδικες περιπτωσεις..περιπτωση πωλησης ΠΡο στα 2.15 με αλλαγη ΕΤΕ στα 17.90 ταγραψα εκεινη την μερα!!

Πλησιαζει η μερα που θα κανω την αντιθετη κινηση,,αν και η ΕΤΕ εχει και αλλο λιγο πανω...θα εξηγησω αργοτερα!!

Τωρα για ΙΝΛΟΤ απο παλια εχω γραψει οτι περιξ των 4 ευρω ειναι καλη..ο ογκος σημερα οχι πολυ καλο σημαδι εντελως βραχυπροθεσμα

Τον Βαγγελη στα 5 που τα γραφαμε ..
δεν τον προτιμησες :D

ηθελες 4.80 πλεονεκτακο :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 5:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

Α ρε Verdadeiro...
μας εχεις αφησει αφωνους :o
δεν μπορω να καταλαβω ομως τον λογο
που παιζει αντιθετα η ΠΡο με την ΕΤΕ :?
ΥΓ
την επομενη θα το σκεφτω πολυ να μη σ ακουσω ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 6:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:

Πλησιαζει η μερα που θα κανω την αντιθετη κινηση,,αν και η ΕΤΕ εχει και αλλο λιγο πανω...θα εξηγησω αργοτερα!!

Προφανώς μιλάς για κίνηση από ΕΤΕ σε ΠΡΟ διότι όταν έδωσες σήμα buy για το ΧΑ η ΕΤΕ ήταν αρκετά παραπάνω.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: