Lestat έγραψε:
καλησπέρα ρε Χρηστάρα
προσωπικά εκεί που με φτύνουν μία εγώ τους φτύνω 10
δεν δέχομαι από ανθρώπους που έχουν τη μισή παιδεία από εμένα και γνώσεις να κάτσω να γραψω στο site τους
γιατι οι υπόλοιποι το κάνετε δεν το καταλαβαίνω
συγγνώμη που είμαι τόσο σκληρός απλά επειδή σας διαβάζω εσας κ ολη την παρεα φαρμερ black mamba κλπ κλπ από κεί δεν κατανοώ την επιμονή σας να γράφετε κάπου που τελικά δεν είστε επιθυμητοί
συμπάθα με κιόλας έτσι?
@Lestat
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ (συμφωνα με τη δικη σου φιλοσοφια αντιδρασης σε πεπραγμενα)
ΟΜΩΣ η δικη μου ειναι λιγο διαφορετικη...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ κανενος forum , blog ή site,ομως εκει που ειμαι...
1) υπαρχουν 240 ατομα που διαβαζουν και συμβουλευονται...ΔΕΝ μπορω και δε θελω να τους αφησω αμανατι
2)εχετε παρατηρησει οτι γινεται γενικη ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ για να μην πω ΞΕΡΙΖΩΜΑ παλιων threads στο Capital που ειχαν απηχηση στον κοσμο??????
Εχετε αναρωτηθει γιατι???????
ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΒΓΑΖΑΝ" ΜΕ ΚΑΦΕ ,ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ "ΟΒΟΛΟΝ" ΤΟΥΣ??????
ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ THREADS?????ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ "ΜΟΙΡΑΙΟ" ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΣΠΑΩ" ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
Οπως και να εχει το πραγμα παντως ,επειδη στο αμεσο μελλον θα υπαρξουν εξελιξεις με νεα ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ (site,blog,forums) απο παιδια που ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ,το Capital θα καταστει "φτωχοτερο"....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αν με πεταξουν εξω απο το Capital (με μονιμο ban) ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ 4-5 ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ. ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΙΧΑΘΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΩ" ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ (και σε επιπεδο εντυπωσεων και σε επιπεδο εξουσιας-φημης-αυτοεπιβεβαιωσης και σε επιπεδο γκομενιαρισματος-sex)
AΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ Μάικλ Νταγκλας στην ταινια "Μια ησυχη μερα" (αν θυμαμαι καλα τον τιτλο)
http://www.youtube.com/watch?v=gH6Treqignw