neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 10, 2010 10:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

χρηστο για την ΙΝΤΡΑΛΟΤ θεωρω οτι πεφτει

λογο επικειμενης ΑΜΚ με τιμη 4 ευρω.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 11, 2010 12:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλησπέρα,

ελπίζω η ερχόμενη εβδομάδα να είναι ανοδική και να μας εκπλήξει όλους ευχάριστα.

όσο για το κάπιταλ, εγώ προσωπικά έχω εκφράσει εκτενώς την άποψή μου και δεν θα ήθελα να επαναλάβω ακόμη μία φορά τα ίδια.

φάρμερ,

χάθηκες ρε φίλε...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 11, 2010 12:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ CAPITAL ΜΑΝΩΛΗ
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ".....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ,ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ "ΧΑΜΟ", ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΠΑΡΕΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ)
ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ....ΝΑ "ΠΕΡΝΟΥΝ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑ-ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΟΥΝ

ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ...ΕΙΜΑΙ "ΤΣΟΓΛΑΝΙ" (ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ (ΚΑΙ "ΧΥΜΑ" ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ)....
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΟΧΙ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΠΑ ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ

http://www.youtube.com/watch?v=_UpzXLHAZRI

ΥΓ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΝΑΣΤΕΡΩΝΕΙΣ ,ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ,ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ!
ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ...ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΦΑΝΕΡΑ,ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 11, 2010 12:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σε όλες και όλους,

ΕΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ BRENT
81,37 $/βαρέλι

ΣΙΤΑΡΙ
5,68 $/bu (Δεκέμβριος ’09)

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
4,23 $/bu (Δεκέμβριος ’09)

ΖΑΧΑΡΗ
27,53 $/bu (Οκτώβριος ’09)

ΒΟΟΕΙΔΗ
85,827 $/lb (Οκτώβριος ’09)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2
0,1492 €/τόνο (Νοέμβ. ’09)

Κλείσιμο 10/01/10
Euronext-Liffe & CBOT

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 11, 2010 12:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΦΑΡΜΕΡ δεν μίλησα για υποτακτικούς, αλλοίμονο ρε φίλε
απλώς σε αυτό έχουμε λίγο διαφορετική νοοτροπία

μη νομίζεις πως και εγω δεν έχω ακουσει τα σχολιανά μου και όχι μονο εκει αλλά και σε άλλους χώρους

επι παραδείγματι στο συλλογικό μου όργανο, όπου, όποτε προσπάθησα να τους αποδείξω γιατι πχ...δεν πρέπει να γίνει κάτι, πέσαν να με φάνε

ακόμα και εδώ μέσα παρατηρώ απόψεις από θεσμικά όργανα οι οποίες είναι λανθασμένες, πέρα ως πέρα.
Τι θα κάτσω να τους υποδείξω εγώ ποιο ειναι το σωστο? Δεν πά να εκτεθούν? Προσωπικό συμφέρον θα έχω κιόλας να τους αφήσω να εκτίθεντε.
βεβαια μετά έχω ακούσει άλλα, ότι είμαι καβαλημένος κλπ κλπ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 11, 2010 12:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

επίσης εδώ υπάρχει και μια ειδοποιώς διαφορά φίλε την οποία εγώ την θεωρώ καλή...ειμαστε γνωστοί μεταξύ μας οι περισσότεροι και κάποιοι φίλοι. Και μεταξύ φίλων υπάρχει αν μη τι άλλο τσιπα!

τώρα το ποιος σε μοναστερώνει, μην ασχολείσαι

εγω φωνάζω συνέχεια εσένα τον χρηστο και τον black mamba και 5- 6 άλλους, όχι για κανεναν αλλο λόγο αλλα γιατι γουστάρω να διαβάζω τις απόψεις σας συμφωνώ ή δεν συμφωνώ ορισμένες, φορές. Θεωρώ ότι κοσμείτε έναν διάλογο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 3:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλησπέρα,

Συνεχίζεται η κλάψα από τα στέλέχη της κυβέρνησης:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ "Δραματική η κατάσταση από τα άδεια Ταμεία"

Με δραματικούς τόνους αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας για την ταμειακή κατάσταση του ΟΑΕΔ: "Μία αλόγιστη, απερίσκεπτη και καταναλωτική διαχείριση του ΟΑΕΔ επί 5 χρόνια, έφερε τον Οργανισμό σε μια πρωτοφανή για τα μεταπολιτευτικά χρονικά ταμειακή κατάσταση. Τα άδεια Ταμεία αποτελούν απτή απόδειξη αυτής της δραματικής κατάστασης", είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

"Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ κι εμείς δίνουμε αγώνα, μέρα με τη μέρα, για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε", πρόσθεσε.

Το υπουργείο Εργασίας διεκδικεί περισσότερα από 100 εκ. ευρώ από τον ΟΤΕ για λογαριασμό του ΙΚΑ, αλλά και για την εθελούσια έξοδο που πραγματοποίησε ο Οργανισμός το 2004. "Κάθε ευρώ είναι χρήσιμο για το ΙΚΑ και θα διεκδικήσουμε ότι χρωστάει ο ΟΤΕ στο Ίδρυμα", δήλωσε ο υπουργός κ. Λοβέρδος.

Ο υπουργός Εργασίας- κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος- δεσμεύθηκε ότι την προσεχή Τρίτη θα διευκρινίσει τη θέση της κυβέρνησης για την επιβολή νέου φόρου στήριξης του ασφαλιστικού συστήματος.

Στη συνεδρίαση τέθηκαν συζητήθηκαν όλα τα σενάρια για τη χρηματοδότηση. Η εκπρόσωπος του υπουργείου, Πατρίνα Παπαρηγοπούλου, στις προτάσεις της περιλαμβάνει τη θέσπιση νέου φόρου υπέρ της κοινωνικής ασφάλισης, στη βενζίνη ή στο ΦΠΑ, ενώ έθεσε και θέμα εισαγωγής του κεφαλαιοποιητικού συστήματος.

Από την πλευρά της, η ΓΣΕΕ κατέθεσε 35 προτάσεις. Ζητάει να καταβάλλεται ποσοστό από την αύξηση των αντικειμενικών αξιών της δημόσιας περιουσίας, καθώς και ποσοστό επί των δημοσίων συμβάσεων για μεγάλα έργα, ενώ απορρίπτει την επιβολή νέου φόρου που πρότεινε το υπουργείο Εργασίας.

ΟΑΕΔ: "Οι άνεργοι δεν πρέπει να ανησυχούν"

Έντονες προσπάθειες καταβάλλει καθημερινά ο ΟΑΕΔ, για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αφού βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, οι άνεργοι δεν πρέπει να ανησυχούν.

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός έχει περιέλθει σε αυτήν την οικονομική κατάσταση και αυτό οφείλεται στις κεντρικές πολιτικές επιλογές των τελευταίων ετών, κυρίως, ως προς την υλοποίηση προγραμμάτων, τα οποία έγιναν χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητοι πόροι, αλλά και χωρίς να έχει ληφθεί η οποιαδήποτε πρόνοια ή να έχει γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός για την αναμενόμενη αύξηση της ανεργίας.

"Ούτε σάλιο"

Τη Δευτέρα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κ. Λοβέρδος είχε δηλώσει: "Στο υπουργείο Εργασίας, για να καταλάβετε την Τετάρτη τελειώνει το ρευστό, από Πέμπτη υπάρχει πρόβλημα να δώσουμε το επίδομα ανεργίας, τα ταμεία είναι άδεια κι όταν λέμε είναι άδεια, είναι άδεια, δεν υπάρχει σάλιο, πώς να σας το πω αλλιώς;".

κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί το εμπεδώσαμε ότι υπάρχει πρόβλημα , ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ -ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ- ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 13, 2010 2:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλημέρα,

Τα ίδια και τα ίδια.

Πάλι η moodys πάλι υποβαθμίσεις, μας πρήξανε τα... συκώτια.

Πληρωμένα άρθρα από υπαλλήλους των μεγάλων πορτοφολιών.

Πόσο χαμηλά θέλετε να τοποθετηθείτε πια? αει σιχτίρι!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 14, 2010 2:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ BRENT
79,30$/βαρέλι

ΣΙΤΑΡΙ
5.32/bu (Δεκέμβριος ’09)

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
3,81/bu (Δεκέμβριος ’09)

ΖΑΧΑΡΗ
27,36/lb (Οκτώβριος ’09)

ΒΟΟΕΙΔΗ
85,600/lb (Οκτώβριος ’09)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2
0,1499 €/τόνο (Σεπτ. ’09)

Κλείσιμο 13/01/10
Euronext-Liffe & CBOT

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 7:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ete 14/1/2009

Συνημμένα:
ete  14-1-2010.jpg
ete 14-1-2010.jpg [ 267.78 KiB | 3624 προβολές ]

Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: