PONIROS LAGOS έγραψε:
Αγαπητέ Verdadeiro,
1) H Goldman Sachs προβλέπει και αυτή μέση τιμή για το 2010 94 δολλάρια το βαρέλι.
2) Οσο αφορά τον Ιανουάριο έρχονται για επισκέψεις 12/1, JP MORGAN, 20/1 CITI, 27/1 MERRIL LYNCH, 28/1 GOLDMAN SACHS.
3) Εχω όμως μια απορία σχετικά με τις τράπεζες που θα ήθελα αν μπορείς να μου απαντήσεις.Οι επισφάλειες τους αυξάνονται επικίνδυνα(υπολογίζεται 12-13% του συνόλου των χορηγήσεων τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια),οι ανάγκες τους για κεφάλαια διογκώνονται (και όπως σωστά λες θα γίνουν οι αυξήσεις μ.κ που πρέπει να πετύχουν), η εγχώρια ζήτηση για δάνεια βυθίζεται. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον Δημοσιονομικής σύγκλισης με πάγωμα μισθών και όλα τα υπόλοιπα πως θα γίνει οι τράπεζες να συνεχίσουν να έχουν τα υψηλά κέρδη? . Οπως πολύ σωστά λές θα γράψουν έκτακτα κέρδη από τα ομόλογα. Μετά όμως τι θα γίνει?
Λοιπον ..ωραιες αποριες
1...Φιλε μου σε αυτο το επενδυτικο ημερολογιο εδω και πολλους μηνες πολυ πριν την Goldman υποστηριξα με παρρησια και επιχειρηματα
γιατι βλεπω τουλαχιστον τριψηφιο τον μαυρο χρυσο ..
Λοιδωρηθηκα απο καποιυς ξερολες εδω μεσα, που τοβλεπαν....50
αλλα απο οτι βλεπω το λαθος τους
ουτε κατα διανοια σκεπτονται να παραδεχτουν
Δεν βαριεσαι..
2.
Μιλας για ετησια ετσι??
Ειναι απο τους βασικους λογους μαζι με την αναμενομενη ανοδο του μαυρου χρυσου[πολλα τα κερδη πια για τους προβλεψαντες την συνδεση]
που νομιζα και συνεχιζω να νομιζω τον Γεναρη [τουλαχιστον το πρωτο 20ημερο ]
σαν σαφεστατο ΑΝΟΔΙΚΟ
Εναντια σε ολους επισης τογραψα,απο τις μαυρες μερες του Δεκεμβρη και συνεχισα και την πρωτη του ετους την απογοητευτικη σε τζιρο ,που καποια ..νουφαρα που εμφανιστηκαν και εξαφανιστηκαν ,μας ενημερωναν οτι οι ξενοι πριν τα 5 της ΕΤΕ δεν ενδιαφερονται να αγορασουν..
Σωστος ο...νουφαρος
3.
Σωστα πολλα απο οσα γραφεις..
Μιλω χρηματιστηριακα και με χρονικοτητες [τελος Α.Μ.Κ. Τραπεζων]
ποτε μου δεν υποστηριξα οτι ξεκινα νεος bull κυκλος διαρκειας
Ισα -ισα τα 100 του πετρελαιου ,οσο ευεργετικα και αν ειναι για τα Χρηματιστηρια
θα δημιουργησουν νεα φουσκα χρηματοπιστωτικη..δυστυχως