neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 11, 2010 10:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

NATL BK GREECE ADS(NYSE: NBG)
Real-Time: 5.68 0.16 (-2.74%) 3:07pm ET

Last Trade: 5.61
Trade Time: 2:52pm ET
Change: 0.23 (-3.94%)
Prev Close: 5.84
Open: 5.94
Bid: N/A
Ask: N/A
1y Target Est: 8.88
Day's Range: 5.37 - 5.94

Kαποιοι εχουν επιχειρηματα και με αυτα εκτειθονται...

Καποιοι αλλοι που θελουν να το παιξουν πονηροι
βλεποντας πτωση ΕΤΕ στα -8% :shock: στην Αμερικα ,βγαινουν να πανηγυρισουν!!

Η ΕΤΕ βεβαια γυρισε κοντα στο ελληνικο κλεισιμο
και οι ΒΕΒΑΙΟΙ τονοι του εξυπνακισμου χαμηλωσαν...

Παρολαυτα τα εχω σημειωσει και εγω!!!
και μαλιστα απο τα χθες ,με επιχειρηματα και οχι με συνθηματα..

Η τωρινη ανοδος ειναι μια ανοδικη αντιδραση...
τα τραπεζικα αποτελεσματα Φλεβαρη δεν θα βοηθησουν!!!

Παρολαυτα θεωρω οτι εχει ακομα καποιο χρονικο διαστημα...η ανοδικη αντιδραση που για να ληξει πρεπει να γινει πιο πειστικη ;)

Τα ορια της αλλωστε εδω και μερες θαραλεα διατυπωσα

Τα αποτελεσματα Alcoa ανοιγουν σημερα τον χορο των αποτελεσματων
και ΕΚΕΙ τα πραγματα ειναι διαφορετικα....

28 η Goldman θυμιζω....

Τα αρκουδακια σε λιγες μερες, βδομαδες θα βγαλουν ΞΑΝΑ γλωσσα..

Υπομονη φιλοι μου...απο Μαρτη και μετα τα ..κοζια θα αλλαξουν ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 11, 2010 11:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

file verda mperdeytika twra ligo...telika vlepeis anodiko genari kai kathodiko flevari i apo twra mia dio pame gia ptwsi;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 11, 2010 11:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Λοιπον η ΕΤΕ εκλεισε αξιοπρεπως τελικα...στο Αμερικα

Τα παπαγαλακια της πτωσης χαμηλωσαν τους τονους...

Παρολαυτα νομιζω ταχω εξηγησει.. η ανοδικη τωρινη κινηση θαχει πειστικη ολοκληρωση...οι πολλοι ειναι εξω ακομα ;)

Φιλε trader ....θελεις και συγκεκριμενη μερα??

Ο Γεναρης θαναι ανοδικος σε μεσο ορο..
για τον αλλο μηνα [εχω εξηγησει γιατι] δεν μπορω να πω το ιδιο
αλλωστε πολλα χαρτια που ειναι στον πατο θα παιξουν κοντρα μπασο

Σκεπτομαι [μολις σημερα πουλησα τα πιο πολλα]
ποσα θαχα χασει στον ΔΙΧΘ αν ακουγα τις Κασσανδρες και πουλαγα πριν λιγες μερες που με..παροτρυναν ,βλεποντας καταστροφη της χωρας μου
χανοντας 50% κερδη σε λιγες μερες :shock:

Ευτυχως προτιμησα να ακουσω τους διαχειριστες της ....Λυων :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 12:08 am 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητε Βαγγελη
γραφω εδω μιας κι ειναι το κομματι με την μεγαλυτερη αναγνωσιμοτητα στο νεοφορουμ για να εκφρασω την αγανακτηση μου για ολο αυτο το καραγκιοζιλικι χωρις τελος που λουζομαστε εδω και δυο μηνες με την ΕΚΤ,την Κομισσιον ,το ΔΝΤ ,τον διεθνη αλλα και εγχωριο οικονομικο τυπο(τρομαρα του !) το καθε λογης χρυσοπληρωμενο (ασπρα και μαυρα) κοπροσκυλο ,ειτε λεγεται πολιτικος , υπαλληλος ,επιτροπος ,παραγων η οτι αλλο θελετε της ντοπιας και ευρωπαικης νομενκλατουρας που παρουσιαζονται μπροστα μας ο ενας μετα τον αλλον και μας παριστανουν τους κηνσορες και τους ηθικους.Λες και δεν ξερουμε πολυ καλα τι ρολο παιζουν και πως μεταμορφωνονται στιγμιαια απο τιμητες σε εξυμνητες και αβανταδορους αναλογα με τι κοκκαλο περιμενουν να γλυψουν ,και πως καθονται προσοχη ολοι μπροστα σ αυτους που τους ταιζουν περιμενοντας διαταγες για το πως θα παρουσιασουν το μαυρο ασπρο ,χωρις να διστασουν δευτερολεπτο υπο τον φοβο ενδεχομενης δυσμενειας .
Φτανει πια με αυτο το κακογουστο θεατρο που ολοι μαζι ξενοι και ντοπιοι εχουν στησει με σκοπο να περασουν αλλη μια φορα τα δολια σχεδια τους στην καμπουρα μας .
Αντε ρε γ@@@τε ολοι μαζι , σας βαρεθηκαμε!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 1:58 am 
Χωρίς σύνδεση

Έχω θέση short τον Dow Jones στις 10300 μονάδες και τον S&P500 στις 1080, τί νομίζεις να τις κλείσω ή όχι ακόμη;
Επίσης αγορασμένα δολλάρια στο 1,51 και με την μεγάλη πτώση του δολλαρίου σήμερα κάπως ανησυχώ, να τα γυρίσω κάπου εδώ; Δεν πιστεύω ότι τελείωσε η πτώση του δολλαρίου, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...

Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 11:04 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλημερα μου..

Πολλα αστερακια καταρχας για τον φιλο Συντελεστη!!

Ετσι ειναι ,,δυστυχως χορευουμε αναγκαστικα στον σκοπο που μας παιζουν..

Για τον αλλο φιλο την θεση μου για δολαριο σε μακρο ,οσο και αν αγωνιωδως προσπαθουν να στηριξουν την εχω καταθεσει ..για Dow γνωμη μου ειναι θα γραψει ψηλοτερα νουμερα..

Στα δικα μας τωρα....

Διαβαστε ΓΙΑΤΙ διορθωνουν..

SINGAPORE (AP) -- Oil prices fell below $82 a barrel Tuesday in Asia on expectations a frigid cold spell in parts of the U.S., Europe and Asia will ease in coming weeks, weakening crude demand.

Benchmark crude for February delivery was down 61 cents to $81.92 a barrel at midday Singapore time in electronic trading on the New York Mercantile Exchange.

Πεφτει ο μαυρος χρυσος στην προσδοκια του ....καλυτερου καιρου ,τις επομενες μερες βδομαδες...

Την συνδεση του με τα Χρηματηστηρια νομιζω εχω καταδειξει πια,
οσο και αν καποιοι διαφωνουν

Η ζητηση απο την Κινα ειναι και θα παραμεινει ανελαστικη,ομως..και αναμενεται να ξεκινησει στα αληθεια απο Μαρτη,που ξεκινουν οι εμπορικες παραγγελιες...

Κατα τα υπολοιπα ,ταχω σημειωσει...μεχρι τελη Μαρτη που θα αρχισει
[παντα κατα την γνωμη μου] ευθυγραμμη ανοδικη πορεια...
ειναι οι μερες μηνες αυτοι η χαρα του trader.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 11:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εποχή για γρήγορους σε όλα τα επίπεδα.
Κάθε λίγο και λιγάκι,τσούπ κι ένα δημοσίευμα 'έγκυρου' δημοσιογράφου αρκεί για να μας ρίξει στο πάτωμα.
Τώρα σειρά είχε η FT:
http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/194/art ... eFTgr.aspx

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 11:31 am 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Με μεγαλη μου χαρα,να απανταω σε οποιες ερωτησεις φιλων..
ειτε για μετοχες ,,ειτε για την πορεια του Γενικου Δεικτη

verdadeiro καλημερα.Θα θελα σε παρακαλω να μου πεις την γνωμη σου για την ΑΣΠΤ και ποια πιστευεις οτι ειναι η κινηση της στο ταμπλο.Ευχαριστω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 12:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Παράλληλα με τη Δημοπρασία που γίνεται σήμερα (ύψους 1,6 δισ. ευρώ) το Υπουργείο Οικονομικών παρέχει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες αποταμιευτές) να προμηθευτούν τίτλους με αφορολόγητη απόδοση, υπό την προϋπόθεση ότι θα διακρατηθούν μέχρι τη λήξη τους και θα αποκτηθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Μέσω δημόσιας εγγραφής σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή εταιρεία, με ανώτατο ποσό ονομαστικής αξίας για κάθε φυσικό πρόσωπο τα 15.000 ευρώ. Η τιμή διάθεσης θα είναι η τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price). Το συνολικό ποσό των τίτλων που θα διατεθούν μέσω αυτής της διαδικασίας θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας εγγραφής. Περίοδος εγγραφών: Από Τρίτη 12 Ιανουαρίου έως και Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010.

Οι μερες φιλε faylos που βγαινουν αυτα τα κατευθυνομενα δημοσιευματα,δεν ειναι καθολου τυχαιες...

Θελουν να αποκομισουν το μεγαλυτερο δυνατο ωφελος απο τον δανεισμο μας!!

Συνδυαζεται με διορθωση πετρελαιου-ξενων προσκαιρη,μια χαρουλα ;)

Οσο για το εργο...τοδαμε στην Αμερικα χθες βραδυ σε βιντεο....
θα το δουμε και εδω αργοτερα :D

Ειπαμε ωρα για σκληρο κερδοσκοπικο trade!!

Φιλε zeus εχω γραψει για Ασπτ την γνωμη μου,τα πραγματα ειναι πολυ θολα ακομα...δεν την προτιμω σε αυτην την φαση!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 1:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Άλμα αποδόσεων στο 2,2%, από 0,91% προ διμήνου, σημειώθηκε κατά τη σημερινή δημοπρασία ΕΓΕΔ 52 και 26 εβδομάδων, συνολικού ύψους 1,6 δισ. ευρώ όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΔΔΗΧ.

Στη δημοπρασία των Εντόκων 6μηνης διάρκειας η απόδοση σκαρφάλωσε στο 1,38% από 0,59% στις 13 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, σήμερα διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 52 εβδομάδων, ύψους 800 εκατ. ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,20%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 2,442 δισ. ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 3,05 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010.

Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 240 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010, στις 12μ.μ.

Σημειώνεται ότι δεν δόθηκε καμία προμήθεια.

Παράλληλα, διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 800 εκατ. ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 1,38%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 3,894 δισ. ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 4,87 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010.

Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 240 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010, στις 12μ.μ.

Σημειώνεται ότι δεν δόθηκε καμία προμήθεια.

Σε εύρος 224-233 μ.β. το spread του 10ετούς ελληνικού ομολόγου Αυξημένα σε σχέση με χθες εμφανίζονται τα spreads των ελληνικών ομολόγων έναντι των γερμανικών. Πιθανή αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του νέου επίτροπου επί των νομισματικών και οικονομικών υποθέσεων, O. Rehn, αλλά και η ανυποληψία της Ελλάδας αναφορικά με στατιστικά στοιχεία για την ελληνική οικονομία.

Το premium απόδοσης του ελληνικού 10ετούς τίτλου έναντι του bund κινείται σε εύρος 224-233 μονάδων βάσης, και διαμορφώνεται αυτήν την ώρα στις 229 μονάδες βάσης.

Χθες το spread του 10ετούς ομολόγου κυμαίνονταν σε εύρος 215-220 μονάδων βάσης.

Περίπου στο ίδιο με χθες επίπεδο διαμορφώνεται το spread του διετούς ομολόγου, στις 215 μονάδες βάσης, ενώ στις 271 μονάδες βάσης «τσιμπάει» το spread του τριετούς ομολόγου.

Υπενθυμίζεται πως το ελληνικό δημόσιο δημοπρατεί σήμερα έντοκα γραμμάτια αξίας 1,6 δισ. ευρώ, ενώ στις 19 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει δημοπρασία T-bills 13 εβδομάδων

Να θυμισω οτι 31 Δεκεμβρη κλειδωσε στα 238

Ολο το παιγνιο,μιλαμε για τις τραπεζικες μετοχες κινειται γυρω απο αυτα!!

Παρα τις προβλεψεις των Κασσανδρων δανειστηκαμε με υπερκαλυψη 3 φορες!!

Βεβαιως το srpread ανεβηκε και φτανουμε ξανα κοντα στην αφετηρια
,που ξεκινησαμε το ετος..

Τα δημοσιευματα καναν την δουλεια τους μια χαρα...
βγηκαν στο καταλληλο timing ;)

Ειναι απιστευτη η συσχετιση ,ειδικα με τραπεζικα χαρτια ,φανερωνει πλεον αυτο πουγραφε και καποιος αλλος φιλος χθες,απο ΠΟΥ προερχονται τα τραπεζικα κερδη...και βεβαια στο που περιπου θα κυμανθουν τον αλλο μηνα που θα ανακοινωθουν..

Οσο για το α τριμηνο??αλλουνου παπα Ευαγγελιο,ταχω εξηγησει

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 59 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: