neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 4:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

(upd) Υπερκαλύφθηκε 3-5 φορές η ελληνική έκδοση και το δημόσιο άντλησε συνολικά 2,08 δισ. ευρώ από τις αγορές με το επιτόκιο να καθορίζεται στις 220 μονάδες βάσης πολύ χαμηλότερα από αυτό που αναμενόταν.
Πιο συγκεκριμένα ανέμεναν επιτόκιο 200-260 μονάδες βάσης και η τελική του διαμόρφωση ήταν προς το κάτω μέρος του εύρους

Aραγε καταλαβαινουν μερικοι τι σημαινει αυτο?????

Οσο για τους χωρις επιχειρηματα συνθηματολογους ,,ενα εχω να γραψω
Μακαριοι οι πτωχοι.....

Θα μαθουνε αραγε ποτε να διαβαζουν εστω???

Δεν βαριεσαι ναναι καλα :D

η τσεπουλα τους το ξερει :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 5:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Βαγγέλη καλησπέρα,

μήπως έχεις άποψη τι έπαθε σήμερα το τερεζόχαρτο και έκανε 13% ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 5:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

το τερεζουλίνι εκανε ΝΤΟΥΥΥ μόνο εγώ και αυτή το αγοράζουμε συστηματικά αυτή κατά εκατοχιλιάδες και εγω ανα χίλια δυο χιλιάδες κομμάτια, σε λίγο θα φιγουράρω στους βασικούς μετόχους χαχαχ

ο Καημένος ο κύρΛαυρέντης πήρε το μπούλω στη ΠΡΟΤΟΝ για δες καιρό που διάλεξε να αγοράσει, και παραπάνω πλήρωσε και ανάποδα του πάει το χαρτί, εε ρρεε παντόφλα που έχει να δουλέψει σπίτι !!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 5:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

thanosp4 έγραψε:
ο Καημένος ο κύρΛαυρέντης πήρε το μπούλω στη ΠΡΟΤΟΝ για δες καιρό που διάλεξε να αγοράσει, και παραπάνω πλήρωσε και ανάποδα του πάει το χαρτί, εε ρρεε παντόφλα που έχει να δουλέψει σπίτι !!!!

Καλά μιλάτε σοβαρά τώρα? Μονος του το ανεβάζει στα 5 για την πλακα αν θέλει. Η τιμές από εταιρίες όπως η Proton είναι εικονικές...δεν σημαίνουν τίποτα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 5:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

PolikiArkouda έγραψε:
Βαγγέλη καλησπέρα,

μήπως έχεις άποψη τι έπαθε σήμερα το τερεζόχαρτο και έκανε 13% ?

γεια σου φιλε!!

Δεν το ξερω!!λες ο πανταχου παρων πια Λαυρεντης να επιασε ολους τους φιλους του συνεταιρου του???

Παντως τοχω μπαουλιασμενο και χαιρομαι που ελαχιστοι ασχολουνται
πια μαζι του

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 5:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

PONIROS LAGOS έγραψε:
Ωραίος καιρός για ψάρεμα..για όσους εχουν βέβαια δόλωμα να βάλουν.. ;) , και πρώτης ποιότητας ψάρια αυτά που βγάζει ο καιρός έξω :P , λέω να τα μαζέψω με απόχη :lol:

Ελπίζω ότι ο συνθηματολόγος δεν είμαι εγώ, γιατί δεν επεδίωκα κάτι τέτοιο. Εξάλου σέβομαι απεριόριστα τις απόψεις του Verdadeiro και μάλιστα θεωρώ ότι από τότε που ενημέρωνομαι σε αυτό το forum kαι περισσότερες γνώσεις αποκτώ,και χρηματιστηριακά συμπερφέρομαι διαφορετικά από πριν. Π.Χ αν δεν διάβαζα το forum αυτό πιθανότατα μια κίνηση που θά εκανα ήταν να αγόραζα ΠΡΟ μέ βάσει τα δεδομένα της σημερινής τιμής και της τιμής που μπήκε ο ΛΛ. Παρακολουθώντας τις απόψεις του Verdadeiro δεν έκανα κάποια κίνηση. Αυτό που ήθελα να πώ ήταν ότι σήμερα με αυτή την πτώση πιθανότατα κατά την γνώμη μου να ήταν μια καλή ευκαιρία για κάποιες αγορές σοβαρών εταιρειών. Εγώ πχ αγόρασα κάποιες μετοχές πειραιώς που δεν είχα κιόλας στο χαρτοφύλακιο μου στην τιμή κλεισίματος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 5:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

Προφανώς η άνοδος της νιους έχει να κάνει με την αναμενόμενη απόφαση του εφετείου.
Κάποιοι όπως πάντα γνωρίζουν καλύτερα από πριν.

Όσο για την αγορά, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!

Verd πάντως έχεις γερό στομάχι για να πολεμάς όλους τους άχαρτους ξερόλες!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 5:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

PONIROS LAGOS έγραψε:
PONIROS LAGOS έγραψε:
Ωραίος καιρός για ψάρεμα..για όσους εχουν βέβαια δόλωμα να βάλουν.. ;) , και πρώτης ποιότητας ψάρια αυτά που βγάζει ο καιρός έξω :P , λέω να τα μαζέψω με απόχη :lol:

Ελπίζω ότι ο συνθηματολόγος δεν είμαι εγώ, γιατί δεν επεδίωκα κάτι τέτοιο. Εξάλου σέβομαι απεριόριστα τις απόψεις του Verdadeiro και μάλιστα θεωρώ ότι από τότε που ενημέρωνομαι σε αυτό το forum kαι περισσότερες γνώσεις αποκτώ,και χρηματιστηριακά συμπερφέρομαι διαφορετικά από πριν. Π.Χ αν δεν διάβαζα το forum αυτό πιθανότατα μια κίνηση που θά εκανα ήταν να αγόραζα ΠΡΟ μέ βάσει τα δεδομένα της σημερινής τιμής και της τιμής που μπήκε ο ΛΛ. Παρακολουθώντας τις απόψεις του Verdadeiro δεν έκανα κάποια κίνηση. Αυτό που ήθελα να πώ ήταν ότι σήμερα με αυτή την πτώση πιθανότατα κατά την γνώμη μου να ήταν μια καλή ευκαιρία για κάποιες αγορές σοβαρών εταιρειών. Εγώ πχ αγόρασα κάποιες μετοχές πειραιώς που δεν είχα κιόλας στο χαρτοφύλακιο μου στην τιμή κλεισίματος.

Και πολυ καλα εκανες φιλε!!!

Βεβαια το trading θα συνεχιστει..το πραγμα εξαερωθηκε μια χαρα!!

Αλλα ταπαμε ΠΡΙΝ τα αποτελεσματα της μεγαλης μας φιλης...μονο κινησεις trading αξιζουν τον κοπο..

Λυπαμαι αν στεναχωρω καποιους πιο μακροπροθεσμους φιλους αλλα ετσι ειναι τι να κανουμε??

Εξακολουθω να πιστευω οτι ο Γεναρης θαναι ανοδικος σαν αποδοση συνολικα!!

Οσο για συνθηματολογο,οχι φιλε μου εχεις λογο και επιχειρηματα ,,μιλω για καποιους φαντομαδες που πουλουν την ΕΤΕ [κατα δηλωσιν τους] στα 18 εξαφανιζονται για μερες οσο αυτη φτανει κοντα στα 21 :shock:
χθες και ξαφνικα σημερα με την ΕΤΕ στα 18.58 πανηγυριζουν οτι το ..πετυχαν
και ζητοκραυγαζουν νικηφορα

Η τσεπουλα τους :lol: :lol: το ξερει

Οσο για ΠΡΟ καποιες ενστασεις διατυπωσα...εξακολουθω να την εχω στις top επιλογες μου εστω και με μειωμενη θεση..κερδοφορα ακομα

Οι ογκοι 2 πραγματα μπορουν να σημαινουν...η με καποιο τροπο θα γινει χαμηλοτερα η αυξηση[το ασχημο σεναριο συγχωνευσης]
η ..το πιθανοτερο πολλοι ειδαν φως και μπηκαν και τους εξαερωνουν με ασχημο τροπο..

Σε καθε περιπτωση 1-2 μερες υπομονη..δεν ειναι ασχημη ιδεα οκ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 9:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα στον οικοδεσπότη και στην όμορφη παρέα.

Έχω πολύ καιρό να πω μια καλησπέρα... Σας παρακολουθώ ανελλιπώς όμως.

Πραγματικά είναι δύσκολες στιγμές. Εγώ να πω ότι ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.

Προσωπικά είμαι cash, δεν έχω κάνει καμιά κίνηση ακόμα τόσο καιρό. Αν κάνω θα είναι για ΜΟΗ ΜΥΤΙΛ και ΓΕΚΤΕΡΝΑ. Τράπεζες δεν αγοράζω, τις φοβάμαι πολύ σε τέτοιο αποπληθωριστικό περιβάλλον (στην Ελλάδα ομιλώ πάντα) που έρχεται. Έχω διαβάσει το σκεπτικό σου για ΕΥΡΩΒ ΠΕΙΡ και τις ΑΜΚ αλλά διαφωνώ. Νομίζω ότι το 2010 θα είναι δύσκολη χρονιά για τις τράπεζες. Ίσως προς το φθινόπωρο να αρχίσει μια άνοιξη αλλά εν μέσω τέτοιας κρίσης που έρχεται σε επισφάλειες και αποπληθωρισμό όπως και πιστωτική συρρίκνωση θα είναι αναμφίβολα δύσκολη χρονιά.

Εννοείται ότι φίλε verd σχολιάζεις ότι κρίνεις αναγκαίο.

Καλό βράδυ σε όλους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 10:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Γεια σου καλε μου φιλε!!!

Το περιβαλλον ειναι δυσκολο ΤΩΡΑ προσφερεται ομως οπως λεει ο φιλος φαυλος για γρηγορες κερδοφορες κινησεις..

Στις τελευταιες 2 βδομαδες ειδικα ηταν απο τις πλεον προσοδοφορες για μενα...δυστυχως λογω trade αλλα τι να κανουμε η εποχη για τετοιο προσφερεται

Αλαπις Μυτιλ Διχθ ΕΤΕ ΠΡΟ μου εδωσαν σε λιγες μερες, αποδοσεις χρονιας!!!

Για να δουμε η Νιους??

Για πιο μακρο εχεις δικιο...διαφωνουμε βεβαια στο timing τα κερδη που αποκομιζουν ΗΔΗ οι Τραπεζες μας ειναι εξωφρενικα!!!

Θα τα θυμηθειτε στο τριμηνο..

Οσο για τοποθετησεις την γνωμη μου εχω αναπτυξει..
ο καιρος για τετοιες γενικοτερα ,μετα τα αποτελεσματα ΕΤΕ

Εχω εξηγησει ΓΙΑΤΙ...ως τοτε trading μονο

Kαι αυτο μια χαρα κερδη φερνει 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: