Είναι η τρίτη συνεχόμενη ημέρα ανοδικής κίνησης των spreads, φτάνοντας στις 264 μονάδες βάσης, τη διαφορά από τους αντίστοιχους γερμανικούς τίτλους και περίπου 50 μονάδες βάσης υψηλότερα απ’ ότι τη Δευτέρα.
Η διαφορά στα 5ετή ομόλογα έφτασε στις 285 μονάδες και στα διετή στις 195 μονάδες, προσεγγίζοντας τα επίπεδα τα οποία καταγράφηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν η αγορά πιεζόταν από τις υποβαθμίσεις της Ελλάδας από διεθνείς οίκους.
Την Καλημερα μου!!!
Την συσχετιση με τα spread ηδη εδω και μερες εξηγησα...
Μαλιστα νομιζω οτι ειναι και λιγο ψηλοτερα τωρα οι τραπεζικες τιμες

περιεργως σε σχεση με τις ιδιες τιμες spread στα μεσα Δεκεμβρη...
Μαλιστα αναλυτικα εξηγησα με βαση την αρχηγο ΕΤΕ και τον συσχετισμο..
Οποιαδηποτε αλλη κουβεντα τουτη την ωρα ειναι παραταιρη..καμμια συγχωνευση κλπ δεν μπορει να γινει αν δεν δοθουν τα χρηματα στο Κρατος πισω πρωτα!!
Την αποψη μου για την συνεχεια την πτωση των spread και τα μεγαλα τραπεζικα κερδη στο α τριμηνο εχω ηδη διατυπωσει!!
Καταλαβαινετε οτι αν πρωτα διευρυνθουν ακομα περισσοτερο τα spread θα δουμε και χαμηλοτερες ακομα τιμες...
Επαναλαμβανω ομως για ανθρωπους με στρατηγικη και αποψη για την συνεχεια,αυτο ειναι αδιαφορο ΑΝ συμβει!!
π.ς.
Ελλακτωρ αριστη συντηρητικη επιλογη
ΤΤ ακουγονται ,οπως και για ΟΤΕ απο χθες[επιπλεον διαθεση ποσοστου 10%] σεναρια επιμονα πωλησης,που δεν ξερω κατα ποσο αληθεουν