neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 2:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

trader13 έγραψε:
verda oi arkoudes eixan dikio mas efagan laxano
opws ta les einai san na arxizeis na to pisteueis ki esi pws tha ptwxeusoume

ΟΧΙ φιλε με κεφαλαια το ΟΧΙ ...δεν το πιστευω...

Για αυτο αλλωστε και εχω σημειωσει ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ οτι μεχρι ολοκληρωσης των ετησιων θαναι εποχη ..ψαρεματος!!

Οσοι τα καταφερνουν και με trading σε τετοια Αγορα μεχρι τοτε ,μπραβο τους!!!

Απο κει και περα..ταχω ξαναπει ..τα κοζια θα αλλαξουν ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 3:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Να πω την αλήθεια Verd και εγώ για 1 δευτερόλεπτο φοβήθηκα σήμερα...Μετά χαστουκιθικα, είπα στον εαυτό μου: "σκέψου Μάρτη 2009"; κοίταξα τον BBC Global 30 που είναι ο αγαπημένος μου, και τον eida να ανεβαίνει όπως συνήθως, και μετά βλαστήμησα που δεν έχω αλλα μετρητά να πάρω ότι έχειs να προτείνεις...Δεν με νοιάζει τι είναι...ότι να είναι...
http://newsvote.bbc.co.uk/1/shared/fds/ ... _month.stm

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 3:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μερικές προσωπικές απόψεις...

Νομίζω τα άσχημα αποτελέσματα του 4ου τριμηνου προεξοφλήθηκαν ήδη όπως επίσης και τα προβλήματα του πρώτου εξαμηνου για την Ελληνική οικονομία. Τώρα τα καλά αποτελέσματα του πρώτου τριμηνου και η προεσκοφλιση τους έπεται αφού αρχίσουν να πέφτουν τα spreads που θα γίνει σύντομα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο γενικός θα πάει πιο κάτω αν δεν γυρίσουν τα ξένα πρώτα - που δεν είναι ακόμα η ώρα τουσ νομίζω.

---Το όλο σκηνικό μου φαίνεται εντελώς στημένο και κερδοσκοπικό!!!---

Ένα να ξέρετε...με τον Γιωργάκη Κυβέρνηση η Ελλάδα δεν νομίζω να πτωχεύσει. Δεν είναι κομματικό το σχόλιο. Δεν είπα ΠΑΣΟΚ, είπα Γιωργάκης... Μπορεί να μην τον πάνε στην Ελλάδα και με το ζόρι να βγήκε, αλλα στο εξωτερικό τα πάει τέλεια και με όλους...Αυτά από κάποιον που μένει Λονδίνο και έχει άλλη οπτική γωνια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 4:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μήπως η εικόνα σήμερα στο δικό μας εκτός από τα ιδιαίτερα προβλήματά μας δίνει μία ένδειξη και για αυτό το πολυαναμενόμενο πια γύρισμα των ξένων χρηματιστηρίων φίλε Χρήστο;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 4:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μμμμμμ.....!Κατω απο τα 17 ξανα ενδοσυνεδριακα η ΕΤΕ!Ειναι να σιγοτραγουδω το δημοτικο τραγουδι...ανεβηκα στην πιπερια.......τι εχεις κορη μ' και πονειειειειειειειειειειειειειειειεις..........!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 4:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεν το αποκλείω.

Αλλα...η απόκλιση του δικού μας από τα ξένα είναι τεραστια πλέον. Αν είναι να γυρίσουν θα πρέπει να γυρίσουν άμεσα.

Επίσης τα spreads δεν νομίζω να ανεβούν άλλο. Έχει καταντήσει γέλιο το όλο σκηνικό.

Όπως είπα, άποψη μου είναι ότι το παιχνίδι είναι καθαρά κερδοσκοπικό. Θέλουν να πάρουν φτηνά αυτά που δώσαν πριν της απομειώσεις.

Η Ελληνική αγορά παίζεται εύκολα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 4:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κοίταζα και τα τεχνικά του γενικού για πρώτη φορα μετά από μήνες... Έχει κάτι ωραία divergence...Και στο RSI και στον MACD και στον Chaikin Oscillator.Τέτοια Divergence είχαμε δει και στην Aλαπις κοντά στα 0.40...

Ο Average Directional Index μου θυμίζει Aλαπις τον Απρίλιο...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 5:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Βαγγέλη καλησπέρα!
Καθώς οι μέρες περνούν και τα spreads αυξάνουν :lol: αναρωτιέμαι εαν προλαβαίνουμε την αποκλιμάκωση για την οποία μας μίλησες μέχρι το τέλος Μαρτίου (λήξη Α' τριμήνου). Στην απευκταία αυτή περίπτωση εκτιμάς ότι η ανάκαμψη μετατίθεται στο τέλος Β' τριμήνου? Πού οφείλεται η αναμενόμενη κατ'εσέ αποκλιμάκωση?
Θερμά ευχαριστώ!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 16, 2010 2:07 am 
Χωρίς σύνδεση

αν μου επιτρέπετε κι εμένα, έχω την ίδια ερώτηση - θέση με τον STEEVINGER, δηλ.

1. δεν θα βρουν τα απαραίτητα "νέα" για να στηρίξουν άνοδο στο ΧΑ (η πτώση των spreads, όπως θέλετε πείτε το) άμεσα στο α' τρίμηνο !
2. γιατί να το ανεβάσουν από τις 2200 στις 3200, αφού τους βγαίνει φθηνότερα να το πάνε από τις 1900 στις 2800 !
3. δεν βλέπω (η δεν έχω πειστεί) για τον λόγο να τους συμφέρει να βιαστούν στο α' εξάμ. , νομίζω τους βολεύει το γ' τρίμηνο (ΑΜΚ, δέλεαρ για καλά αποτελέσματα έτους κλπ) !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 16, 2010 2:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φιλε Verd μέχρι και το κλείσιμο ήμουνα θετικός. Μετά το κλείσιμο είδα κάτι άσχημα πράγματα διαγραμματικά. Τι γίνετε? Είναι δυνατόν τα spreads να ανεβούν και άλλο?

Πιο είναι το μεγαλύτερο spread που έχουμε πιάσει ποτε? Εγώ έλεγα ότι χτυπήσανε ταβάνι. Τώρα δεν είμαι σίγουρος γιατί βλέπω κάτι περίεργα στο διάγραμμα του γενικού αλλα και σε αλλα χαρτιά.

Πολλά τα divergence αλλα άσχημα paterns. Έχω μπερδευτεί εντελώς. Σηκώνω τα χερια ψιλά. Δεν είμαι και ειδικός.

Με απλή λογική όμως τα spreads πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν άμεσα. Κάνω λάθος?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 77 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: