verdadeiro έγραψε:
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...Δημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 18, 2010 4:42 pm
Την Καλησπερα μου φιλε..
Για ΑΛΦΑ -Ευρομπανκ καθαρα νομιζω ηδη απαντησα!!
Καμμια συγχωνευση η οτιδηποτε αλλο δεν μπορει να γινει αν πρωτα,δεν επιστραφει η κρατικη βοηθεια..
Την αρχη για αυτο και το συνθημα θα το δωσει η Εθνικη μας φιλη,που πηρε ελαχιστα αλλωστε και ουδωλως τα χρειαζεται τωρα!!
Απλα ειναι ζητημα χρονικοτητας..
Οσο για την γενικοτερη οπτικη μου,ελπιζα οτι την ειχα κανει φανερη ως τα τωρα..
Ειμαι οντως εντος Αγορας απο τις 2400 αλλα με ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ διασπορα μετοχων ,που μου δινει ολο το περιθωριο για ακρως κερδοφορες κινησεις στο ενδιαμεσο και περιμενοντας την αποκλιμακωση των spread που ουτως η αλλως θαρθει..
Ας πουμε αν αγορασα ΠΡΟ στα 1.75 στις 2400 του Νοεμβρη γιατι νομιζεις οτι στις 2240 του Γεναρη δεν κερδισα και μαλιστα καλα απο δαυτην..???
Εχω πολλες φορες ξαναπει οτι το ΧΑ ειναι ενα παιγνιο κυριως ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ αποτιμησεων..οποιος δεν ξερει να το κανει...μενει με τους ...δεικτες που ομως μονο ενδεικτικοι δεν ειναι!!
Αλλωστε ταχω γραψει και εξηγησει μεχρι Μαρτη ,μονο για trade αξιζει να ασχολειται κανεις ..
Οσο για το μεχρι που θα το τραβηξουν το πραγμα διαβασε το αρθρο που θα βαλω σε λιγο απο το eurotoday φοβαμαι εχει ψηγματα αληθειας!!
Πλάκα κάνετε αγαπητέ Verdadeiro
? 
Με το ζόρι να βγείτε κερδισμένος
?