verdadeiro έγραψε:
Για μενα η γραμμη τασης ειναι συνολικη οχι αποσπασματικη!!
Το ιδιο ΝΕΑ ΨΗΛΑ εγραψαν ο Dow και ολα τα μεγαλα Χρηματιστηρια,παρα τα περι αντιθετου λεγομενων καποιθων που κατα δηλωσιν τους τα σορταρουν συνεχως..
Για μενα η συνεχεια ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ ..τριψηφιο νουμερο στον μαυρο χρυσο και βεβαια ψηλοτερα νουμερα για τα Χρηματιστηρια..
Λοιπον κυριοι το ελλειμα της Ιαπωνιας ειναι το διπλο σε σχεση με το ΑΕΠ της Ελλαδας..ποσες φορες πρεπει οι Ιαπωνες να αυτοκτονησουν???
Εχει να κανει με ολομετωπη επιθεση κερδοσκοπικη στο ευρο ....και για πολυ συγκεκριμενους λογους...
Οταν αυτη σε λιγους μηνες τελειωσει...ειμαι περιεργος να δω ποσοι απο τους αγοραστες του..πατου...θαναι εδω να συζητουν
Τωρα οσοι πιστεουν το αντιθετο..ταχω γραψει δικαιωμα τους...και μπορουν να αναγραφουν αναλυτικα τους λογους στην ενοτητα μου..
Παντα μου αρεσε ο δημιουργικος διαλογος..
ποτε τα συνθηματολογικα πικροχολα σχολια
Ευχαριστω για την απαντηση σου που ειναι αφορμη ενος διαλογου η αν θελεις μια ανταλλαγης αποψεων. Αρχιζοντας τις απαντησεις μου απο τη τελευταια παραγραφο σου, θελω να πιστευω οτι δεν υπονοεις τιποτα σε προσωπικο επιπεδο λεγοντας για συνθηματολογικα και πικροχολα σχολια, γιατι ποτε δεν εχω κανει κατι τετοιο.
Σχετικα με τη πρωτη παραγραφο σου και τη γραμμη τασης τι ακριβως εννοεις λεγοντας οτι ειναι συνολικη και οχι αποσπασματικη? Ποια ειναι η αρχη αυτης της συνολικης και ποιο το τελος? Αλλα πως να υπαρξει τελος σε κατι το συνολικο αν δε τελειωσει? Καταλαβαινεις τι εγραψες? μια ακομα ερωτηση εδω. δεν υπαρχει αντιφαση σ αυτο που λες με το αλλο που πολυ σωστα εχεις γραψει επανειλημμενα οτι την αγορα τη βλεπουμε μερα-μερα η κομματι-κομματι ?
Σχετικα με τη δευτερη παραγραφο σου, δε θ απολογηθω εγω για κανεναν αν καποιοι σορταραν τα ξενα κι εκεινα εκαναν ψηλοτερα. Αλλωστε ποτε δε ταυτιστηκα μαζι τους. Ελπιζω να θυμασαι οτι σε κατ ιδιαν τηλεφωνικες συζητησεις μας τον Ιουλιο, σου ειχα πει τους φοβους μου για το φθινοπωρο σχετικα με την αυτονομηση του δικου μας ΧΑ σε σχεση με τα ξενα (πανω τα ξενα ξεφορτωμα στο δικο μας). Το ιδιο ακριβως ειχα συζητησει και με το lestat σε πμ, αλλα και με το πλουμιστο ο οποιος μου ειχε πει αυτα τα πραγματα δε γινονται. Να που εγιναν και δικαιωθηκα
3η παραγραφος σου και η απαντηση μου ειναι οτι ολοι καποτε θα δικαιωθουμε. Και αυτοι που λενε πανω και αυτοι που λενε κατω, γιατι και πανω θα εχουμε και κατω. Δωσε μου το timing να σε κανω πλουσιο
Την αλλη παραγραφο σου σχετικα με το ελλειμμα της Ιαπωνιας....ε ... δε θα τη σχολιασω γιατι σε ανομοια πραγματα δε μπορεις να κανεις συγκρισεις. Ελπιζω οτι το εγραψες ως αστειο και οχι ως σοβαρο επιχειρημα
Στην επομενη παραγραφο σου και στην επιθεση κατα του ευρω αναρωτιεμαι αν η οικονομια μας δεν ηταν σ αυτο το χαλι θα τη χρησιμοποιουσαν για να κανουν επιθεση κατα του ευρω? η ειναι κατι καινουργιο οι επιθετικες κινησεις εναντιων νομισματων χωρων με αδυνατες οικονομιες? ισα ισα που επρεπε να το περιμενουμε οτι αυτο θα γινοταν, δεν ηταν κεραυνος εν αιθρια
Οταν θα τελειωσει σε λιγους η πολλους μηνες καποιοι θα τραβανε τα μαλλια τους για τις τιμες που ψωνισαν και καποιοι αλλοι θα τριβουν τα χερια τους. Ποιος ο λογος ομως να μην ειναι εδω και να συζητουν?