verdadeiro έγραψε:
Tα πραγματα ειναι σχετικα απλα..
Η πτωση του Χρηματιστηριου δεν εχει να κανει με καποια περιεργη εξελιξη που εχει σχεση γενικοτερα με καταρευση οικονομικη,αλλα με την αυξηση του ασφαλιστρου κινδυνου για την χωρα μας..
Και η αυξηση του ασφαλιστρου κινδυνου με τι εχει να κανει? μηπως με τον αυξημενο κινδυνο οικονομικης καταρευσης? δε ξερω, λεω μηπως. Εσυ ξερεις?
verdadeiro έγραψε:
Η επαναληψη της ιδιας ΑΚΡΙΒΩΣ ιστοριας φετος ειναι φανερο οτι ελαχιστα διδαξε..
Μα γιαυτο κι εγω αναρωτηθηκα πως δεν εβλεπες τι ερχοταν
verdadeiro έγραψε:
Ναι οντως καποιοι θα αγορασουν φτηνοτερα ισως...
Να σου θυμισω οτι πριν 3 ακριβως μηνες ο ΓΔ ηταν 2915 και χθες εκλεισε 2030. Δε καταλαβαινω το ισως
verdadeiro έγραψε:
π.ς. Φιλε Frencie μιλωντας για συνολικη γραμμη τασης μιλω για το συνολο των Χρηματιστηριων παγκοσμια και βεβαια τον μαυρο χρυσο..
Συγγνωμη δε το καταλαβα. Εγω μιλησα για τη ταση του δικου μας
verdadeiro έγραψε:
Αν επεσα εξω για Ελλαδα [εδωσα σημα εξοδου στα ψηλα παντως] ασχετα αν βιαστηκα να μπω,εχει σχεση με ΕΙΔΙΚΕΣ συνθηκες που συνδεονται με αλλα πραγματα..
Τα γραπτα ολων μας μενουν και ο καθενας αξιολογειται. Εγω παντως δε θα σε σχολιασω δυσμενως, ουτε και το εχω κανει ποτε, για λαθεμενες εκτιμησεις σου. Βεβαια κατα περιοδους οπως η περιοδος που διαγουμε εδω και τρεις μηνες, οι εκτιμησεις μας θα διιστανται και εγω θα βγαινω να λεω τη γνωμη μου πεντακαθαρα
verdadeiro έγραψε:
Οσο για τις συνθηματολογιες σαφως δεν εννoουσα εσενα
οκ
verdadeiro έγραψε:
Αντε γιατι βλεπω οτι οι απαισιοδοξες φωνες παραμαζευτηκαν και εδω..
Που να εγραφε και ο KARBY εδω. Τοτε θα εβλεπες πανηγυρια.Δηλαδη βρε Βαγγελη με πτωση του ΓΔ 30% και των περισσοτερων μετοχων κατα 40% μεσα σε 3 μηνες θαπρεπε να χορευουμε απ τη χαρα μας? Το να ειναι κανεις ρεαλιστης δε βλαπτει
PS1 καποιος που προφανως δε θελει ν ακουγονται αλλες φωνες στη στηλη σου εκτος απ τη δικη σου και που δεν ειχε αλλη δουλεια να κανει, μετα τα χθεσινα posts μου, καθησε και μοναστερωσε ολες τις δημοσιευσεις μου απ την αρχη

Να τον πληροφορησω οτι κερδιζει λουκουμι για το κοπο του, και οτι με στενοχωρησε τα μαλλα, ισως δε φαω το μεσημερι απ τη θλιψη μου

Η υπογραφη μου, κατι τετοιους αφορα
PS2 απαντησα εδω και οχι στα γενικα σχολια, επειδη τα σχολια σου ηταν σ αυτη τη στηλη