neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 161 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 21, 2010 11:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

boom έγραψε:
Όχι,δεν το αναθεωρώ!Είναι ένα στόχος.Δεν θα σας κρύψω πως και στα τρέχοντα επίπεδα βρίσκω πολλές κυρίες ελκυστικές.

Αυτος ηταν και ο δικος μου στοχος, αλλα βλεποντας το ξεφορτωμα στη Γερμανια και το -2 και κατι ψηλα στας ΗΠΑ μηπως το πιασουμε πολυ γρηγορα το 1800 και παμε για φρεσκα? Τα παντα ρει κ Boom και μαχαιρι που πεφτει εγω δε τ ακουμπω γιατι ειναι αβαβα η δουλεια. Επισης ο εχθρος του κατω ειναι το πιο κατω. ας κατσει καπου η μπιλια και βλεπουμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 21, 2010 11:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σωστά μιλάτε κύριε αλλά το παίγνιον είναι ποιο βρώμικο από όσο φαντάζεστε.Δεν υπάρχει μαχαίρι στα χρηματιστήρια!Αυτά είναι για τους ερασιτέχνες και τα μικρά παιδιά :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 9:47 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

boom έγραψε:
Σωστά μιλάτε κύριε αλλά το παίγνιον είναι ποιο βρώμικο από όσο φαντάζεστε.

ΟΧΙ κ Boom, διαφωνω, δεν υπαρχει καθαρο και βρωμικο παιγνιον, υπαρχει παιγνιον τους κανονες τους οποιους αποδεχομαστε (ασχετα αν δε τους γνωριζουμε) οταν εισερχομαστε. Τα περι βρωμικου παιγνιου ειναι δικαιολογιες των αφελων,των αδαων,των ασχετων,των ξερολων και δηθεν γκουρουδων,των εθελοντων αιμοδοτων και εν γενει των χασουρηδων στην συνομοταξια των οποιων δε σας κοβω να υπαγεστε. Πειτε μου, εχετε ακουσει κανεναν που εχει παντελονιασει απο το Ναο να διαμαρτυρεται για βρωμικα παιγνια?
boom έγραψε:
Δεν υπάρχει μαχαίρι στα χρηματιστήρια!Αυτά είναι για τους ερασιτέχνες και τα μικρά παιδιά :lol:

Εχετε απολυτο δικηο. Διευκρινιζω οτι αναφερθηκα στη spot αγορα στην οποια ως ερασιτεχνης και παραδοσιακος συμμετεχω. :D Θα πρεπει βεβαια καποια στιγμη ν ακολουθησω τις εξελιξεις,διοτι σ ενα πολεμο δε μπορεις να καθεσαι μ ενα γκρα οταν σου δινεται η δυνατοτητα να διαλεξεις εσυ το οπλο:lol:
Τη Καλημερα μου :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 11:10 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα σας.
Απο γκουρουδες χορτασαμε, δε θελουμε αλλους. Καημο το εχω να βγει καποιος και να πει τα πραγματα με το ονομα τους. Χαιδεματα στα αυτια δε θελουμε. Χαιδεψαν το 99 , πραττουν το ιδιο και τωρα η μαλλον απο της 2500 μοναδες περιπου. Πεστε μου την ζημια που εχουν ολοι οσοι τους ακουσαν. Λογιστικες? να τις βρασω! Δεν ηξερα οτι επενδυω στο χα για να γραφω λογιστικες ζημιες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 11:20 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

groyma stella έγραψε:
Καλημερα σας.
Απο γκουρουδες χορτασαμε, δε θελουμε αλλους. Καημο το εχω να βγει καποιος και να πει τα πραγματα με το ονομα τους. Χαιδεματα στα αυτια δε θελουμε. Χαιδεψαν το 99 , πραττουν το ιδιο και τωρα η μαλλον απο της 2500 μοναδες περιπου. Πεστε μου την ζημια που εχουν ολοι οσοι τους ακουσαν. Λογιστικες? να τις βρασω! Δεν ηξερα οτι επενδυω στο χα για να γραφω λογιστικες ζημιες.

Καλημερα σας κυρια μου, αν θελετε μπορειτε να γινεται πιο συγκεκριμενη σε ποιους γκουρουδες αναφερεστε? Εχετε σχηματισει την εντυπωση οτι καποιοι σκοπιμα δε λενε τα πραγματα με τ ονομα τους? Μιληστε ποιο ελευθερα γιατι φαινεται οτι κατι εχετε να πειτε. Το φορουμ εχω την εντυπωση οτι ειναι δημοκρατικοτατο και ολες οι αποψεις εχουν τη δυνατοτητα να καταγραφουν

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 11:33 am 
Χωρίς σύνδεση

frenchie αυτοι ξερουν πολυ καλα.
Που ειναι η ανοδος που με τυμπανοκρουσιες ζητωκραυγαζαν? Και τι θα εχουν να πουν με δειχτη κατα πολυ κατω απο 2000 μοναδες? οτι τωρα μπορουμε να αγορασουμε? Ευχαριστουμε αυτο το ξερουμε και εμεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 12:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

groyma stella έγραψε:
Που ειναι η ανοδος που με τυμπανοκρουσιες ζητωκραυγαζαν? Και τι θα εχουν να πουν με δειχτη κατα πολυ κατω απο 2000 μοναδες? οτι τωρα μπορουμε να αγορασουμε? Ευχαριστουμε αυτο το ξερουμε και εμεις.

Φιλη μου δε ξερω ποιους εννοεις. Εγω ξερω οτι στη στηλη του verdadeiro την 27/11 με δεικτη 2257 εγραψα οτι τις 2080-2100 θα τις δουμε πολυ συντομα και εκει θα δωσει αντιδραση, δικαιωθηκα απολυτα, και την 8/12 εγραψα οτι παμε για ακομα πιο κατω κατι που βλεπουμε. Οπως βλεπεις δε κανω το ασπρο μαυρο ουτε μετα Χριστον προφητης ειμαι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 12:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

frenchie έγραψε:
groyma stella έγραψε:

Φιλη μου δε ξερω ποιους εννοεις. Εγω ξερω οτι στη στηλη του verdadeiro την 27/11 με δεικτη 2257 εγραψα οτι τις 2080-2100 θα τις δουμε πολυ συντομα και εκει θα δωσει αντιδραση, δικαιωθηκα απολυτα, και την 8/12 εγραψα οτι παμε για ακομα πιο κατω κατι που βλεπουμε. Οπως βλεπεις δε κανω το ασπρο μαυρο ουτε μετα Χριστον προφητης ειμαι.

Mα η αγορα μας κραυγαζε frenchie πουληστε!!!!!!!!!!!!!!!...........τωρα θα περιμενουμε τους ξυπνιους να πουλησουν στις τιμες που εμεις αγοραζαμε.
Εσυ ειχες δικιο , αλλοι, κανανε το ασπρο μαυρο και το μαυρο ασπρο. Ποσες αλλαγες στις σκεψεις τους, αφου στο τελος μπερδευτηκα και σκεπτομουν , τωρα τι λενε αφου αλλα ελεγαν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 12:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

εγω ειλικρινα πιστεύω ότι κάτω από τις 2000 (με πάτο τις 1970) δεν έχει.

που στηρίζω την άπόψή μου αυτη?
1. η αγορα ειναι υπερπουλημένη
2. έχει ήδη προεξοφληθεί η οποια διόρθωση έξω
3. το παιχνίδι με τα ομολογα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κρατήσει πολυ ακόμα

αν καμία από τις 3 συνθήκες δεν ισχύσει και πάμε κάτω, τι να πω? ακόμα και στην περίπτωση του W ο δεύτερος πάτος δεν μπορεί ουτε κατα διάνοια να προσεγγίσει τον πρώτο σε επίπεδα ειδάλλως το πρόβλημα πάει αλλού πια. Σημερα εκτιμώ ότι θα αντιδράσει. ποσο δεν ξέρω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 12:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

Lestat έγραψε:
εγω ειλικρινα πιστεύω ότι κάτω από τις 2000 (με πάτο τις 1970) δεν έχει.

που στηρίζω την άπόψή μου αυτη?
1. η αγορα ειναι υπερπουλημένη
2. έχει ήδη προεξοφληθεί η οποια διόρθωση έξω
3. το παιχνίδι με τα ομολογα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κρατήσει πολυ ακόμα

αν καμία από τις 3 συνθήκες δεν ισχύσει και πάμε κάτω, τι να πω? ακόμα και στην περίπτωση του W ο δεύτερος πάτος δεν μπορεί ουτε κατα διάνοια να προσεγγίσει τον πρώτο σε επίπεδα ειδάλλως το πρόβλημα πάει αλλού πια. Σημερα εκτιμώ ότι θα αντιδράσει. ποσο δεν ξέρω

Lestat απο αποψη τιμων των μετοχων εχεις δικιο. Ειναι υπερπουλημενες . Με την σημερινη οικομικη συγκυρια , προεξοφλεις οτι δε θα υπαρξουν ζημιογονα εταιρικα αποτελεσματα , ειδικα στον 20αρη?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 161 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 38 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: