neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 161 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 1:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

στον 20αρη οχι ζημιές δε νομίζω να δούμε. Θα δούμε βέβαια μειωμένα κατά πολυ αποτελέσματα. Ειναι και ευκαιρία μεταξύ άλλων η χρονια αυτη να ξεκαθαρίσουν και ισολογισμους και να ρίξουν πάνω στις οικονομικές καταστάσεις και αμαρτίες προηγουμένων ετών
για τις τράπεζες πιστευω οτι ενα καλο νεο συγχώνευσης θα δώσει ώθηση
επίσης η eurobank που προσωπικά ηταν ο μεγάλος μου φόβος δείχνει να έχει συμμαζευτεί, επισης ατε, ττ, ετε, πειρ έχουν κανει τεράστια προσπάθεια να γραψουν προβλέψεις, να τελειώνουν με τις επισφάλειες και την έκθεσή του στον κίνδυνο
θεωρώ οτι τα χειρότερα στα εταιρικά κέρδη θα τα δούμε φέτος (εννοώ έτος 2009) με καποιες βέβαια εκπλήξεις, θετικές ή αρνητικές
απο κει και στο εξης, αν δεν κάνει καμιά τεράστια πατάτα η κυβέρνηση εκτιμώ ότι έχουμε μόνο πάνω και σταθεροποίηση εκει στις 2600 με 2700 για ενα μεγαλο σχετικα διάστημα

η σημερινη συνεδρίαση είναι περίεργη μέχρι στιγμής. με μεγάλη μεταβλητότητα. Ομολογώ ότι δεν περίμενα την αγορά κάτω από τις 2100, ο boom τελικα έπεσε μέσα.
οπως και τωρα δεν περιμένω άλλα χαμηλότερα επίπεδα. Προσωπικη μου γνωμη, με την δική μου ματιά για να δουμε

το θεμα για εμενα δεν ειναι ομως τοσο τα ετιαρικα αποτελεσματα (εκτος και αν ειναι τραγικα) γιατί αυτα ολο και με καποιο τροπο θα τα μαγειρέψεις, το θεμα ειναι να αρχισει να κινειται χρημα στην αγορα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 1:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
εγω ειλικρινα πιστεύω ότι κάτω από τις 2000 (με πάτο τις 1970) δεν έχει.

που στηρίζω την άπόψή μου αυτη?
1. η αγορα ειναι υπερπουλημένη
2. έχει ήδη προεξοφληθεί η οποια διόρθωση έξω
3. το παιχνίδι με τα ομολογα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κρατήσει πολυ ακόμα

αν καμία από τις 3 συνθήκες δεν ισχύσει και πάμε κάτω, τι να πω? ακόμα και στην περίπτωση του W ο δεύτερος πάτος δεν μπορεί ουτε κατα διάνοια να προσεγγίσει τον πρώτο σε επίπεδα ειδάλλως το πρόβλημα πάει αλλού πια. Σημερα εκτιμώ ότι θα αντιδράσει. ποσο δεν ξέρω
Δεχομαι αυτα που γραφεις, αν και σε βιαιη διορθωση των εξω, τοτε ο παραγοντας δυο παει ακλαφτος. Γνωριζουμε τι επισφαλειες θα γραψουν οι τραπεζες? Γνωριζουμε τις πραγματικες τους επισφαλειες? Γνωριζουμε τι αποτελεσματα θα παρουσιασουν? φανταζομαι οτι συμφωνουμε οτι θα ειναι αρκετα μειωμενα μια και κυριως βασιζονται στα κερδη απ τα ομολογα και οχι στις κατ εξοχην τραπεζικες εργασιες. Ξερεις τι μπορει να συμβει αν τα spreads δεν υποχωρησουν? Εγω δε τολμω να το γραψω ;) Τα κεφαλαια που πηραν απ το κρατος ποτε θα επιστραφουν? Μερισματα ποτε θα δoθουν? Με τα δημοσιονομικα τι γινεται? Η παγκοσμια κριση τελειωσε? Οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι ερωτηματα που αποτελουν εμποδιο, αν δεν υπαρξουν καθαρες και πρακτικες απαντησεις, στην ανακαμψη του ΧΑ. Φαινεται βεβαια εδω και 3-4 συνεδριασεις οτι θελουν να το κρατησουν στη περιοχη των 2000 μοναδων και το παλεβουν με νυχια και με δοντια. Ειναι πολυ πιο ευκολο ομως να κατηφορισει παρα να ανεβει. Πες μου εσυ αν βλεπεις κατι υπαρκτο και οχι υποθετικο, που να σε κανει να αισιοδοξεις για τους επομενους 2-3 μηνες γιατι εγω δε βλεπω τιποτα απολυτως. Εξ ου και η αποψη μου οτι μαλλον πλαγιοκαθοδικα θα κινειται με βασει τα σημερινα δεδομενα παντα
PS μιλω αποκλειστικα για τις τραπεζες μια και το ΧΑ ειναι καθαρα τραπεζοκεντρικο

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Παρ Ιαν 22, 2010 1:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 1:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

τις πραγματικές τους οχι δεν τις γνωρίζουμε και ούτε θα τις μάθουμε

κοιτα δεν αισιοδοξω με βάσει καλύτερα στοιχεία και δείγματα επι των περυσινων, αισιοδοξω στο ότι καποια στιγμη πρέπει να μπει φραγμος σε αυτη την κατρακυλα και οτι ετσι δεν συμφέρει κανεναν

εάν η αγορά κολλησει εδώ που είμαστε θα είναι πιο καταστροφικο απο μια βουτια και επάνοδο σε ανεκτα επίπεδα, δεν συμφεριε κανεναν ολοι το καταλαβαινουμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 1:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Οι μεγαλοι παικτες δε το βλεπουν τοσο συναισθηματικα οπως εσυ :D ουτε σκεπτονται να βαλουν φραγμους στη κατρακυλα. Το μονο που σκεπτονται ειναι κερδη η λιγοτερες ζημιες με οποιονδηποτε τροπο. Για θυμησου περυσι το 3μηνο Γεναρη-Μαρτη τι γινοταν. Βλεπαμε τις τιμες και δε τις πιστευαμε. Ολα ειναι δυνατα φιλε μου.

Πολυ ενδιαφερουσα η ομιλια της κ Ξαφα για την οποια καποιοι ανεφεραν οτι εκτελει διατεταγμενη υπηρεσια η κατι τετοιο τελος παντων. Προφανως η δε τους αρεσει η αληθεια η δε βλεπουν περα απ τη μυτη τους, εκτος και γνωριζουν περισσοτερα απο τη κ Ξαφα :lol: η οποια δεν ειπε τιποτα αλλο περα απο αληθειες. Κριμα

http://www.capital.gr/capitaltv/player.aspx?id=625

να λοιπον πως δικαιολογειται το ξυλο που πεφτει στις τραπεζες, και αν συμβουν και τα χειροτερα, να μη μπορεσει να αναχρηματοδοτηθει το χρεος καποιων δις (28 παρακαλω )απο Ελληνικες τραπεζες προς την ΕΚΤ που ληγει σε κατι μηνες .......ωχ ωχ ωχ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 3:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Οχιά διμούτσουνη!Το παίγνιον είναι βρώμικο είτε το θέλετε είτε όχι-Σας το έχει παρουσιάσει αναλυτικά ο συμπαθέστατος κύριος verdadeiro.Τελευταία έχασε την αγορά αλλά αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένιες ;) Tο ξεφόρτωμα συνεχίζεται!Σίγουρε που είσαι εξαφανισμένος?Ακόμα λογκάρεις τον Γερμανό? :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=LidTXmZD ... re=related

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 7:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

ειδες πως ανεβηκε σημερα να δεις που θα ξεφυγει και θα την ψαχνεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 22, 2010 9:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

rookie έγραψε:
ειδες πως ανεβηκε σημερα να δεις που θα ξεφυγει και θα την ψαχνεις

Eύχομαι να πάει όπου θες rookie.Ελπίζω να έχεις και κάποια επαγγελματική συμβουλή για τις κινήσεις σου γιατί με ευχολογίες στο ΧΧΑ δεν κέρδισε κανείς.ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 25, 2010 2:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Το ξεφόρτωμα είναι majestic !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 25, 2010 2:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

ε οχι ρε μπουμ τα ..εσκισες ολα τωρα...ξεφόρτωμα στις 2050 μοναδες..ελεος

παρε ενα μονάστερο να ρθεις στα ισια σου τωρα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 25, 2010 2:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
ε οχι ρε μπουμ τα ..εσκισες ολα τωρα...ξεφόρτωμα στις 2050 μοναδες..ελεος

παρε ενα μονάστερο να ρθεις στα ισια σου τωρα

MAJESTIC ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 161 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 39 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: