Lestat έγραψε:
εγω ειλικρινα πιστεύω ότι κάτω από τις 2000 (με πάτο τις 1970) δεν έχει.
που στηρίζω την άπόψή μου αυτη?
1. η αγορα ειναι υπερπουλημένη
2. έχει ήδη προεξοφληθεί η οποια διόρθωση έξω
3. το παιχνίδι με τα ομολογα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κρατήσει πολυ ακόμα
αν καμία από τις 3 συνθήκες δεν ισχύσει και πάμε κάτω, τι να πω? ακόμα και στην περίπτωση του W ο δεύτερος πάτος δεν μπορεί ουτε κατα διάνοια να προσεγγίσει τον πρώτο σε επίπεδα ειδάλλως το πρόβλημα πάει αλλού πια. Σημερα εκτιμώ ότι θα αντιδράσει. ποσο δεν ξέρω
Δεχομαι αυτα που γραφεις, αν και σε βιαιη διορθωση των εξω, τοτε ο παραγοντας δυο παει ακλαφτος. Γνωριζουμε τι επισφαλειες θα γραψουν οι τραπεζες? Γνωριζουμε τις πραγματικες τους επισφαλειες? Γνωριζουμε τι αποτελεσματα θα παρουσιασουν? φανταζομαι οτι συμφωνουμε οτι θα ειναι αρκετα μειωμενα μια και κυριως βασιζονται στα κερδη απ τα ομολογα και οχι στις κατ εξοχην τραπεζικες εργασιες. Ξερεις τι μπορει να συμβει αν τα spreads δεν υποχωρησουν? Εγω δε τολμω να το γραψω

Τα κεφαλαια που πηραν απ το κρατος ποτε θα επιστραφουν? Μερισματα ποτε θα δoθουν? Με τα δημοσιονομικα τι γινεται? Η παγκοσμια κριση τελειωσε? Οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι ερωτηματα που αποτελουν εμποδιο, αν δεν υπαρξουν καθαρες και πρακτικες απαντησεις, στην ανακαμψη του ΧΑ. Φαινεται βεβαια εδω και 3-4 συνεδριασεις οτι θελουν να το κρατησουν στη περιοχη των 2000 μοναδων και το παλεβουν με νυχια και με δοντια. Ειναι πολυ πιο ευκολο ομως να κατηφορισει παρα να ανεβει. Πες μου εσυ αν βλεπεις κατι υπαρκτο και οχι υποθετικο, που να σε κανει να αισιοδοξεις για τους επομενους 2-3 μηνες γιατι εγω δε βλεπω τιποτα απολυτως. Εξ ου και η αποψη μου οτι μαλλον πλαγιοκαθοδικα θα κινειται με βασει τα σημερινα δεδομενα παντα
PS μιλω αποκλειστικα για τις τραπεζες μια και το ΧΑ ειναι καθαρα τραπεζοκεντρικο