kanouchr έγραψε:
Να πω και κάτι άλλο...κοιτάξτε το μάζεμα που γίνετε από τότε που πιάσαμε τις 2200 μονάδες (Chaikin οσκιλατορ - αλλα και άλλοι παρόμοιοι δείχτες). Όλα τα τεχνικά οσκιλατορς λένε ότι εκεί ήταν ο πάτος και η πτώση που ακολούθησε ήταν απλός υπεραντίδραση. Άρα όπως είπα, αυτή την στιγμή ο γενικός είναι υπερπουλιμενοs όπως και να το δει κανεις.
ετσι ειναι αγαπητε φιλε!!
Το ζητημα ειναι οτι στις σημερινες τιμες δεν προεξοφλειται η μελλοντικη κερδοφορια των Τραπεζων
[αυτες ουτως η αλλως...μετακυλιση κοστους δανεισμου]
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να χασουν
Οι συγχρονοι τοκογλυφοι
Το ζητημα ειναι οτι προεξοφλειται ακριβως αυτο,απο τα μεγαλα κεφαλαια...η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της χωρας μας και κατα συνεπεια πληρης σταση και αδυναμια πληρωμων..
Αυτο δεν μπορει να συμβει και εχω εξηγησει γιατι...αλλα στο απευκταιο σεναριο που αυτο γινοταν,γιατι αραγε να μεναμε στις 1800 μοναδες ας πουμε???
θα πηγαιναμε ακομα παρακατω!!ισως ναπρεπε να ψαξουμε αναγκαστικα και μορφες επενδυσης εκτος Ελλαδας ,ετσι δεν ειναι??
Για αυτο θεωρω αστεια τα σεναρια που αναμεταδιδει ο Πετραν...οσο για τον συμπαθεστο φιλο μας τον boom που δεν καταλαβα γιατι...μυγιαστηκε
να του γραψω οτι εχει δικιο...οι αναταραξεις και τα ...σχετικα ..ξεφορτωματα θα συνεχιστουν για καιρο ακομα
Αφορουν ολα αυτα βεβαια αυτους που ειναι ΕΝΤΟΣ Αγορας...
Το ζητημα ειναι τι θα γινει ΜΕΤΑ
Αν θελει λοιπον να μην μυγιαζεται..
ας μας εξηγησει την λογικη του ΤΙ θα γινει ΜΕΤΑ
και γιατι το 1800 ας πουμε ειναι αγοραστικη τιμη Αγορας
Με τι λογικη???σε ποια επιπεδα πουλαμε ΜΕΤΑ και ΓΙΑΤΙ???
Την δικη μου την εχω εξηγησει σαφεστατα.οπως και το γεγονος οτι μετα τις τραπεζικες αυξησεις που θα γινουν στις ΠΡΕΠΟΥΣΕς αποτιμησεις,δεν αξιζει καποιος ναναι στην Αγορα,αφου μονο bull market διαρκειας δεν διακρινω..
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ΕΚΤΑΤΑ τραπεζικα κερδη και ΜΟΝΟ..
Αν συμπαθη αγαπητε κυριε...boom αυτα δεν μπορειτε να τα εννοησετε και να δωσετε και πειστικες ανταπαντησεις..δικαιως ..μυγιαζεστε
μιας που μονο σε σας δεν αναφερομουν
Αστεία τα όσα γράφετε κ. verdadeiro.
Όποιος έχει την σφίγγα σφίγγεται λέει ο boom.Και αυτός είστε εσείς από τις 2400.
Αυτά να τα πείτε σε αυτούς που περίμεναν την διάχυση και στους πελάτες που φόρτωσαν ευρωβ στα 9,5.
Σας παρακαλώ κ. verdadeiro σοβαρευτείτε,