Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία μετά τα κέρδη που καταγράφουν τα ασιατικά χρηματιστήρια και την ενίσχυση της βιομηχανικής δραστηριότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στις πρωινές συναλλαγές η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παρφάδοσης Μαρτίου κατέγραφε άνοδο κατά 58 σεντς στα 75,01 δολάρια. Η τιμή του Μπρεντ ήταν επίσης ενισχυμένη κατά 63 σεντς στα 73,74 δολάρια.
Μετά από μία πτώση 10 δολαρίων που είχε σημειώσει από τα μέσα Ιανουαρίου,η τιμή του πετρελαίου αυξήθηκε σημαντικά χθες στην αγορά της Νέας Υόρκης λόγω των νέων εντάσεων στη Νιγηρία αλλά και την ενίσχυση της βιομηχανικής δραστηριότητας στην Αμερική. Το αργό έκλεισε χθες στα 74,43 δολάρια το βαρέλι ,ενισχυμένο κατά 1,54 δολάρια.
Πανω απο 75 ξανα το οιλ
Και τα Χρηματιστηρια παρα τις πρωινες τσιριμονιες στον ρυθμο του θα ΞΑΝΑκινηθουν...
Το spread στα 336 τωρα!! η αναμονη φανερη πια...
Στα τεχνικα η Fortious αψογη σημερα
3μερο κλεισιμο πανω απο 2100 ακυρωνει το σεναριο του 1800 δια παντος!!
για να δουμε...αυτη η βδομαδα και η επομενη ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ
π.ς.
Φιλε Φανη σε ευχαριστω
Ταχω ξαναγραψει,μπορει καπου να κανω λαθος για την Αγορα,αλλα μονο ΟΦΑ δεν ειμαι,να αλλαζω νικ κατα το δοκουν..
Για ΠΡΟ οι αγορες απο μερους μου,μετα το κλασικο πουλαμε στα νεα σε επιπεδα πανω απο 2.14 ,αρχες ετους
ολοκληρωθηκαν λοιπον οι επεναγορες μου στα 1.62
στα επιπεδα δηλ που κοστιζει απλα μια τραπεζικη αδεια..
τωρα στα πιο κατω πουναι τωρα τι να πω??ταπαμε θεμα εκτιμησης
Αλλωστε ταχουμε σημειωσει...
σημασια δεν εχει τοσο η τιμη αγορας,οσο η τιμη πωλησης
Συμπαθα με Αντρε εσυ τοπες πρωτος το ξερω