Την Καλημερα μου!!
Η απολυτη συνδεση συνεχιζεται ,προς πεισμα οσων διαφωνουν..
Το οιλ μετα τα 78 πριν μολις 3 μερες,καταπεσε κοντα στα 70

σε ελαχιστο χρονο,παιρνοντας βεβαια τα Χρηματιστηρια μαζι του..
Ειναι βασικο να κατανοησουμε ,οτι ολο αυτο δεν εχει σχεση με τα εγγενη προβληματα της Οικονομιας μας που ταχει δεκαετιες και που αυτα τα προβληματα,
δεν εμποδισαν τον Γ.Δ. να γραψει πανω απο 5600 μοναδες

πριν 2-3 χρονια,οταν οι ξενοι δερβεναγες ,μεσα απο την απεραντη ρευστοτητα του 2007 αυτο επιθυμουσαν..ΑΛΛΑ
Προκεται για ξεκαθαρο κερδοσκοπικο παιγνιο..που σκοπο εχει την αποδυναμωση του ευρο,εξελιξη που περα απο τον Γαλλογερμανικο αξονα,σε δευτερη φαση θα ωφελησει και τον μεσογειακο Νοτο,,τα περιφημα pigs
Το προβλημα ΔΕΝ ειναι της Ελλαδας,,ειναι συνολικο,,,φαινεται ξεκαθαρα πλεον οι επιδιωξεις αυτων που το ενοχηστρωνουν,απο την εκτιναξη των πορτογαλικων,αλλα και ισπανικων spread σε 2-3 μερες σε δυσθεωρητα παραπλησια των δικων μας επιπεδα..
Οι ισχυροι ηδη κλεινουν τις κερδοφορες θεσεις short εκει πλεον..το πιστευετε η οχι τα ελληνικα spread την Παρασκευη υποχωρησαν!!!
Και επειδη ειναι ΣΥΝΟΛΙΚΟ[ετσι βολευει

] συνολικα θα δοθει η λυση..
Καμμια ειδικη μεταχειριση για Ελλαδα,δεν ειπε επι λεξη η ΕΚΤ??
Ε..λοιπον καμμια ειδικη μεταχειριση δεν θα δοθει,,συνολικη θαναι η λυση και θα περασει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ μεσα απο την ΕΚΤΑΤΗ συνοδο κορυφης Κρατων στις 11Φλεβαρη..
Περυσι το προβλημα αναδυοταν μεσα απο τις Τραπεζες ,,φετος απο τα ιδια τα Κρατη σαν οντοτητες...οι λυσεις μπορει ναναι πολλαπλες..
ΕΤΣΙ Η αλλιως θα δοθουν,
μην εχετε καμμια αμφιβολια για αυτο..το συστημα παντα αυτοπροστατευεται
Ειναι απολυτα κρισιμο παρολαυτα ,να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ποιοι θαναι οι πολλαπλα ωφελημενοι απο ολο αυτο..
Μονο οι μικρες επιχειρησεις δεν θαναι,που οσες απο αυτες στηριζονται υπερβολικα στον δανεισμο..δεν θα αντεξουν..
Οι μεγαλο κερδισμενοι μολις η σκονη κατακατσει θαναι οι συγχρονοι τοκογλυφοι,οι Τραπεζιτες μας,,κανενας αλλος!!
Στο αρθρο μου στον ΣΕΔ για τα spread τοχω εξηγησει αναλυτικα...θα το γραψω και εδω..
π.ς.
Φιλε zeys ολη η χθεσινη ενδιαφερουσα κουβεντα που εγινε απο πολλους φιλους στην ενοτητα μου,δεν διαγραφτηκε κουβεντα,,,απλα μια που συζητηση περισσοτερο ηταν και προσωπικα λογω φορτου εργασιας,δεν μπορεσα να σχολιασω μεταφερθηκε αυτουσια στα γενικα σχολια για Πορεια Αγορας..
Αν κατα λαθος μεταφερθηκε και ερωτηση..να την ξανασυζητησουμε ..οκ??