neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 161 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Re:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 03, 2010 11:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

boom έγραψε:
Αυτός είναι και ο λόγος που λίγοι διάβασαν και κατανόησαν τα όσα έγραφα.Τρόποι προστασίας υπήρχαν μα λίγοι τους χρησιμοποιήσαμε.

Ο λόγοι που λίγοι κατανόησαν αυτά που γράφατε είναι 2 κατ' εμέ:

α. Το ειρωνικό και προκλητικό ύφος που χρησιμοποιείτε ενίοτε.
β. Η απουσία εξήγησης της συλλογιστικής σας ή των στόχων σας. Θα μπορούσατε να πείτε ότι το σκεπτικό σας το βασίζετε στην τάδε μορφή ανάλυσης ή στο τάδε σκεπτικό. Αλλά αυτό "με τους γραβατομούρηδες που κοιτάξατε στα μάτια" δεν μπορεί να πείσει ΚΑΝΕΝΑ λογικό άνθρωπο.

Όσο για την χαιρεκακία επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω. Αυτή η υπογραφή σας "ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ" άλλα υπονοεί. Από την άλλη βέβαια δεν σας γνωρίζω προσωπικά και δεν μπορώ να εκφέρω σίγουρη άποψη.

Τελειώνοντας, αν μου επιτρέπετε, θα έλεγα ότι αν σας ενδιαφέρει πραγματικά να ενημερώσετε τους "αιμοδότες" "επενδυτές", μπορείτε να το κάνετε κόσμια και με επεξήγηση της συλλογιστικής σας. Όλοι, μα όλοι κάνουμε λάθη, διότι η πρόβλεψη των αγορών εμπεριέχει το στοιχείο της αβεβαιότητας. Σημασία έχει να έχουμε ένα στέρεο συλλογισμό και να τον ακολουθούμε και αν όλα πάνε εναντίον μας να έχουμε ένα δρόμο διαφυγής.

Δεν είναι απαραίτητο να απαντήσετε αν δεν το κρίνετε σκόπιμο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Re:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 03, 2010 11:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Sodade έγραψε:
Dystyxws sto "allo" forum yparxoun arketoi pou deixnoun poly entona ti xara tous (gia na min po ti xairekakia tous) otan oloi emeis oi "aimodotes" (opos mas apokaleite) grafoume zimies...

Αυτοκλητος δικηγορος δε μπαινω,αλλωστε δε νομιζω οτι ο κ Boom εχει τετοια αναγκη, αλλα για να αποδιδουμε τα του καισαρος τω καισαρι, αρκετοι ειναι και αυτοι που επιτεθηκαν στο Boom, τον λοιδωρησαν, τον ειρωνευτηκαν και αξακολουθουν να το κανουν, σε ανοδικες (ξεφορτωματος) συνεδριασεις. Αναρωτιεμαι γιατι αραγε? Μονο οι φωνες υπερβολικης και ακριτης αισιοδοξιας θα πρεπει ν ακουγονται? Η αγορα και η οικονομικη κατασταση φωναζαν πουληστε, φυγετε, ο Boom τους φταιει για τις λαθεμενες εκτιμησεις τους? Αν ειχαν λαβει τα γραφομενα του υπ οψιν τους μαλλον κερδισμενοι θα εβγαιναν. Στη τελικη, μεχρι τωρα σε οτι εγραψε ξεκαθαρα και οχι προφητειες στυλ μετα τη πτωση θα ερθει η ανοδος και τ αντιθετο (ετσι σιγουρα καποια στιγμη οτι παπαρολογιες και να λεει ο καθενας, καποια στιγμη θα δικαιωθει και θα βγει να μας πει σας τα ελεγα εγω), εχει δικαιωθει. Και κατι αλλο, μαγκας ειναι αυτος που πιανει το timing. Αυτος που το χανει εχει χασει και την αγορα. Και σημασια εχει που θ αγορασουμε, για να εχουμε τη μεγαλη ανεση ν αποφασισουμε που θα πουλησουμε. Αν αγορασαμε στις 2800 (το νουμερο τυχαιο), εφτασε στις 2000 με καλες προοπτικες για πιο κατω, και παρηγοριομαστε λεγοντας σημασια εχει που θα πουλησουμε, ε, τοτε τι να πω. Αξιοι της τυχης τους αυτοι που ακουν και χειροκροτουν αυτους που τα λενε ;) Εγω παντως προτιμω ν αγορασω πολυ χαμηλοτερα και να πουλησω εκει που καποιοι αγορασαν, αλλα παρηγοριουνται σκεπτομενοι το "σημασια εχει που θα πουλησουμε" :?: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 04, 2010 1:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@frenchie

Δυστυχώς απαντάς σε άλλον (verdadeiro) από αυτόν (alonedriver) που έγραψε το προηγούμενο post στον boom.

Η ειρωνεία από όπου και αν προέρχεται είναι καταδικαστέα για μένα. Το ίδιο και περισσότερο όμως με ενοχλεί η εμπάθεια.

Εξάλλου οι αγορές θα προσγειώσουν όποιον θεωρεί ότι έχει το άγγιγμα του Μίδα για ΠΑΝΤΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 04, 2010 8:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

alonedriver έγραψε:
@frenchie

Δυστυχώς απαντάς σε άλλον (verdadeiro) από αυτόν (alonedriver) που έγραψε το προηγούμενο post στον boom.

Η ειρωνεία από όπου και αν προέρχεται είναι καταδικαστέα για μένα. Το ίδιο και περισσότερο όμως με ενοχλεί η εμπάθεια.

Εξάλλου οι αγορές θα προσγειώσουν όποιον θεωρεί ότι έχει το άγγιγμα του Μίδα για ΠΑΝΤΑ.

Οχι βεβαια, οσο και να διαφωνω με το Βαγγελη σε καποιες τοποθετησεις του, δε θα ειχα κανενα προβλημα τις διαφωνιες μου να τις εγραφα στη στηλη του οπως και το εχω κανει αλλωστε, αν και το τελευταιο διαστημα δε πολυγραφω, διοτι εχω σχηματισει την εντυπωση οτι οι ριζικα αντιθετες απο τις δικες του αποψεις δεν ειναι και τοσο ευπροσδεκτες στη στηλη του. Οπως ο ιδιος εχει αλλωστε γραψει εκει ειναι το δικο του επενδυτικο ημερολογιο η καπως ετσι τελος παντων, και πολλες φορες εχει συστησει το ανοιγμα νεου θεματος σε καποιους που ας πουμε τον αντιπολιτευονται γραφοντας διαφορετικες εκτιμησεις απο τις δικες του , αλλα το χειροτερο ειναι οτι εχει μεταφερει και εχει διαγραψει οχι απαραιτητα υβριστικα, αλλα ενοχλητικα μηνυματα κατι το οποιο μ ενοχλει ιδιαιτερα (το να πνιγεις η να πετας στα σκουπιδια τη διαφορετικη γνωμη). Πολυ δε περισοτερο η απαντηση μου ΔΕΝ αφορουσε εσενα διοτι το κειμενο σου αποτυπωνε ξεκαθαρα τις σκεψεις σου χωρις καποιο ιχνος υπονοουμενων η ειρωνιων, και αυτο ειναι πολυ σεβαστο απο εμενα. Απαντησα ξεκαθαρα στη Sodade. Πολλοι ειναι αυτοι τους οποιους αφορουν τα 3/4 αυτων που εγραψα, και παντως μονο το Βαγγελη τον οποιο εκτιμω, δεν ειχα στο μυαλο μου. Βεβαια το τελευταιο 1/4 του κειμενου (σημασια εχει που θ αγορασουμε) αφορα σε εκτιμηση του, και εκει διαφωνω ριζικα μαζι του, αλλα ουτε τον ειρωνευτηκα ουτε του επιτεθηκα, εγραψα ρεαλιστικα αυτο που πιστευω. Τη Καλημερα μου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 04, 2010 5:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

frenchie πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε. Δικαιωμα μας να διαφωνουμε ετσι δεν ειναι?
Οπως δικαιωμα του καθενος να σβηνει τα σχολια με αυτους που διαφωνει.
Τωρα για την αγορα μας τι να πουμε? Χαρας ευαγγελια σε αυτους που εχουν ρευστο και να το κρατησουν σαν κορη οφθαλμου. ;)
Εγω πιστευω πως η αγορα μας εχει δρομο ακομα στην κατηφορα. Μακαρι να ειμαι λαθος γιατι λογιστικες ζημιες γραφω και εγω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 04, 2010 6:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

groyma stella έγραψε:
frenchie πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε. Δικαιωμα μας να διαφωνουμε ετσι δεν ειναι?
Οπως δικαιωμα του καθενος να σβηνει τα σχολια με αυτους που διαφωνει.
Τωρα για την αγορα μας τι να πουμε? Χαρας ευαγγελια σε αυτους που εχουν ρευστο και να το κρατησουν σαν κορη οφθαλμου. ;)
Εγω πιστευω πως η αγορα μας εχει δρομο ακομα στην κατηφορα. Μακαρι να ειμαι λαθος γιατι λογιστικες ζημιες γραφω και εγω.

Φιλη μου δεν εχω κανενα προβλημα εκει που διαφωνω να το δηλωσω. Και με το verd που γιαυτον προφανως αναφερεσαι, εχω διαφωνησει σε πολλα και τα εχω γραψει στη στηλη του, ακομα και σημερα. Σ αυτο που γραφεις οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να σβηνει σχολια αυτων που διαφωνουν μαζι του, απαντω σαφως οτι ΟΧΙ δεν ειναι δικαιωμα του, εκτος και αν αυτα τα σχολια ειναι υβριστικα η προσβλητικα. Εστω και ειρωνικα να ειναι πρεπει να παραμεινουν, αλλωστε ο καθενας κρινεται απ αυτα που γραφει. Οι μικροπρεπειες ομως δε πρεπει να μεταβαλονται σε υβρεις και προσβολες. Ειλικρινα λυπαμαι για τις λογιστικες σου ζημιες, αλλα αν δεν εχεις αναγκη να ρευστοποιησεις, σε βαθος χρονου να εισαι σιγουρη οτι θ αποζημιωθεις. Βεβαια το κατα ποσον, εξαρταται απο τις τιμες που εχεις αγορασει και απο τη ποιοτητα του χαρτοφυλακιου σου :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 04, 2010 6:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

franchie σε ευχαριστω και ελπιζω για ολους στη πορεια να εχουν τα καλυτερα σε οποια μετοχη και εαν εχουν επενδυσει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 05, 2010 10:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

frenchie έγραψε:
boom έγραψε:
Όπου και να πάτε,αν πάτε κύριoι :lol: στις 1800 θα γυρίσετε. :lol:

μηπως, λεω μηπως, ειστε λιγο αισιοδοξος? Μηπως θελετε να αναθεωρησετε την αποψη σας?

Καλημερα σας κ Boom, χαθηκατε :D
Επειδη κατα τα φαινομενα ο στοχος των 1800 θα πιαστει με συνοπτικες διαδικασιες, επαναλαμβανω την ερωτηση μου: μηπως πρεπει να αναθεωρησετε και να μπει καινουργιος στοχος? Eχω την εντυπωση οτι με τις υπαρχουσες συνθηκες οι 1800 ειναι πολυ αισιοδοξος στοχος

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 05, 2010 11:26 am 
Χωρίς σύνδεση

μα καλα τι θα γινει ολο κατω θα πηγαινει?την ετε που την βλεπετε να σταματαει?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 05, 2010 12:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

den xathika kyrie.tha ta poume syntoma.tetoies hmeres ta grafeia pernoun fwtia.
http://www.youtube.com/watch?v=RJWq9hulrFo

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 161 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 43 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: