Λοιπον δυο λογια..για Αλφα βασικα!!!
Οχι αγπητε μου φιλε Frencie ειδε και επιπεδα κατω των 6 πριν λιγες μερες...απλα υπεραντιδρασε σε ποσοστο 30%

με αφορμη την εγκριση του Σχεδιου Σταθεροτητας,που ελαχιστους εγκλωβισε σε αυτο το ανοδικο,μιας που μονο ΕΤΕ-Αλφα εδωσαν κινηση..επι της ουσιας..ταγραφα εκεινες τις μερες..
Μαλιστα επι του πιεστηριου..στα επιπεδα των 7.50 ευρω εκεινο το μεσημερι..την σορταρε ανοικτα το γνωστο κερδοσκοπικο fund Jupiter
Το ανεγραψε ΚΑΘΑΡΑ εκεινη την στιγμη το axia.gr
Ναναι τοσο απλα τα πραγματα αραγε???

να μας γραφουν τα site ΠΟΥ να σορταρουμε???θεωρω οτι ΟΧΙ
Και φτανω στην ερωτηση του Μιχαλη...οχι φιλε μου,θεωρω οτι η λυση ειναι πολυ ΚΟΝΤΑ και ειμαι βεβαιος θα αιφνιδιασει πολλους...η αφορμη τοχα σημειωσει θαναι η Εκτατη Συνοδος Κορυφης..στην ουσια ΠΟΛΙΤΙΚΟ ειναι πια το προβλημα..οποτε ΠΟΛΙΤΙΚΗ θαναι και η λυση...και θαναι ΣΥΝΟΛΙΚΗ οχι αποσπασματικη τοχω σημειωσει!!!
Επιτελους ξυπνηστε φιλοι Ευρωπαιοι..
600δις τυπωσαν οι ΗΠΑ και συνεχιζουν να τυπωνουν...επιχειρησεις γιγαντιες εσωσαν και να...ξαφνικα 6% αναπτυξη!!! οι λυσεις απαιτουν αποφασεις..
και οχι αρτιοσκληριτισμους ...εχω την βασιμη ελπιδα οτι δεν θα αφησουν οι Ευρωπαιοι Ηγετες την τυχη του ευρω στα χερια του Τρισε και της διστακτικοτητας του μην το γραψω αλλιως και τις εμμονες του
Οσο για το trade η οχι...ας περιμενουμε λιγες μερες...αλλωστε ποταμος εγχωριων κεφαλαιων ειδικα αμοιβαιων ρευστοποιουσε ολο τον Γεναρη
[φαινεται απο τα επισημα στοιχεια]
ψαχνοντας αγωνιωδως το σωστο timing εισοδου!!
Εχω την πεποιθηση..οτι οταν δοθει η λυση ..θαναι για διακρατηση μηνων πια το πραγμα..τα τραπεζικα κερδη θα αλλαξουν αρδην ,το ιδιο και οι...τιμες στοχοι
Αλλα οπως ειπα...ας περιμενουμε λιγες μερες
η βδομαδα που ξεκινα αυριο,θαναι η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ...ετσι πιστευω