neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 11:46 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγώ θα ξανά αγοράσω μετοχές στην Ελλάδα ΟΤΑΝ απογοητευτεί και ο τελευταίος αισιόδοξος, δηλαδή ο verdadeiro! :)

Πάντα με διάθεση humor, δεν μπορώ να αντιμετωπίσω αλλιώς αυτήν την μαύρη κατάσταση για την Ελλάδα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 11:53 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δεν μιλησα για αμυντικη μετοχη φιλε srhine ...δεν υπαρχει τετοια στις Τραπεζες στις σημερινες συνθηκες,που αυτες ειναι στο ματι του κυκλωνα..

Εχουν σαφως καλυτερη συμπεριφορα,απο τις αλλες 2 μεγαλες, που ΔΕν προλαβαν να κανουν αυξηση

Οταν και οπως η κατασταση ηρεμησει,αυτες βασικα θα υπεροποδωσουν ομως..

Ετσι ειναι [καλως η κακως] στημενο το σκηνικο..

Οσο για το αλλο σωστο ερωτημα σου,καποιοι το πιστεουν ,καποιοι προφανως οχι...μεγαλα τα short τα εγχωρια που ανοιγονται τουτη την ωρα..ξεπερνουν τα 30 χιλ συμβολαια στο ΧΠΑ!!!

Πιστευω οτι θα συρθουν απο τις καταστασεις!!!!

Με τον ιδιο τροπο που ετρεχαν και δεν εφταναν να μειωσουν τα ευρωπαικα επιτοκια, το 2008 οταν επι μηνες τα κρατουσαν ψηλα με πεισμα οι Γερμανοι..στον φοβο του...πληθωρισμου..

Να επαναλαβω..μπαινουμε στην τελικη ευθεια ..

Τα τραπεζικα αποτελεσματα ΔΕΝ θαναι τοσο ασχημα,οσο η Αγορα ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ

π.ς.

Οι κινησεις μου ειναι συνθετες φιλε alone..

Νομιζεις στα αληθεια οτι οσο και αν βλεπω μακρυτερα ,για το μεγαλο κομματι του χαρτοφυλακιου μου,δεν κανω κινησεις αντισταθμισης,δεν εκμεταλευομαι τα τεραστια trade που προσφερει απλοχερα η συγκυρια??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 1:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

γιατι διαγράφονται πρόσφατες απόψεις μας?
από την Πέμπτη λέγαμε για 1500

πάμε για 1500 και σε όποιον αρέσει...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 1:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλτατε HOLMES εάν πάμε για 1500 όπως αναφέρεις εσύ, τότε είναι σίγουρο πως η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και φυσικά δεν έχει νόημα να μιλάμε για καταθέσεις και ομόλογα, φυσικά αυτό που θα σε σώσει είναι να κάνεις 3 πράγματα:
1) μεταφορά των Euro σου σε άλλη χώρα πχ. Ελβετία
2) να αγοράσεις γη άκυρο πράγμα είναι πάρα πολύ ακριβά σε σχέση με τις τραπεζικές αποτιμήσεις PROTON ας πούμε...
3) να μπεις και εσύ στο ΧΑΑ αγοράζοντας μετοχές εταιριών που θα αντέξουν μετά και από την πτώχευση.

Άποψή μου διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 2:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Άντε να πάει η ΕΤΕ στα 12, να την πάρουν και να τελειώνουμε...Όχι τίποτα άλλο, μας έχει πάρει και εμάς τους φαρμακοποιούς στο λαιμό της!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 3:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

HOLMES έγραψε:
γιατι διαγράφονται πρόσφατες απόψεις μας?
από την Πέμπτη λέγαμε για 1500

πάμε για 1500 και σε όποιον αρέσει...

Αγαπητε φιλε Holmes κανενος αποψη δεν διαγραφτηκε!!

Απλως ολες οι εδω κουβεντες της Παρασκευης μεταφερθηκαν στα γενικα σχολια,λογω δικης μου αδυναμιας απαντησης...
στην ομορφη συζητηση..εκεινης της μερας

Οτι οι Ελληνες θεσμικοι πουλανε ολο τον Γεναρη..ειναι γεγονος που αποδεικνυεται απο τα στοιχεια..

Το ιδιο και σχεδον ΟΛΟΙ οι εγχωριοι σημερα το πρωι..
τογραψα με γενικο δεικτη πρασινο..

Κινησεις αντισταθμισης κινδυνου,ουτως η αλλως πληρως απαραιτητες πλεον

Να υποσημειωσω ,οτι αν δεν υπαρξει παρεμβαση ξεκαθαρισματος αυτης της ιστοριας[να επαναλαβω αυτην την βδομαδα την περιμενω]
τα νουμερα παιζουν τον ρολο της κολοκυθιας..

1800 λεει ο ενας...1500 ο αλλος 1200 πλειοδοτει καποιος τριτος

ΓΙΑΤΙ???
αν η χωρα πτωχευσει,οπως προεξοφλουν..γιατι αραγε η πτωση να σταματησει οπουδηποτε και δεν θα βουλιαξει το συμπαν της ομορφης Πατριδας μας??

Κατα συνεπεια..ο καθεις και η γνωμη του...
δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα..οι αντιδικιες 8-)

Ουτε βεβαια οι κραυγες...

Γνωμες συγκροτημενες ,με αποψη ψαχνουμε εναγωνιως...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 3:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βαγγέλη έτσι όπως τις βλέπεις τη στιγμη αυτή, ποια σεξυ πια θεωρείς, ΠΕΙΡ ή ΕΥΡΩΒ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 7:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

φίλε shrine όπως λένε οι ειδικοί: ''WE ARE TOO BIG TO FAIL'' και νομίζω οι περισσότεροι συμφωνούν σ' αυτό.
Δεν καταλαβαίνω όμως το συλλογισμό σου, γιατί σώνει και καλά αν πάμε στις 1500 μονάδες θα πρέπει η χώρα να έχει χρεωκοπήσει. Πέρυσι χρεωκόπησε μετά από αυτό το μαγευτικό ταξιδάκι εκεί γύρω? Το ίδιο θα συμβεί και φέτος απ΄ ότι φαίνεται. Στο διάγραμμα φαίνεται ότι δεν υπάρχει πάτος πλέον μετά τις 1950 μονάδες. 'Η για την ακρίβεια ο πάτος είναι εκεί στις 1500 μονάδες αλλά μου φαίνεται πως και αυτό δεν θα κρατήσει (προσωρινά έστω). Μα από αυτά τα ταξίδια βγαίνουν τα τεράστια κέρδη αυτών που κάνουν το παιχνίδι, οι οποίοι κερδίζουν και στην πτώση παίζοντας ανάποδα την αγορά! Εξάλλου ένα 15-20 % παρακάτω από δω που είμαστε, είναι ακόμη. Φάγαμε τον γάιδαρο από τις 2400 και κάτω, εδώ θα κολλήσουμε? Νομίζω θαχουμε τουλάχιστον δυο βδομάδες κορύφωσης του δράματος που ζούμε (έρχονται και τα αποτελέσματα τέλος τρέχοντος...)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 10:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δυστυχώς φίλε HOLMES και όλοι εδώ μέσα από συζητήσεις που έχω κάνει με τους συμμαθητές μου που δουλεύουν Αγγλία στο Canary Warf, δίνουν στην Ελλάδα ένα γλαφυρό 30% fail!
Εγώ αυτά που ακούω τα γράφω κανονικά (συμπαθάτε με) και πορεύομαι στον μονόδρομο της ενδεχόμενης ανάκαμψης.

Το θέμα είναι πως παίζουν μεγάλα ποσά με μόχλευση sort και όταν βλέπουν αλλαγή τάσης αυτά τα κέρδη τα ξαναβάζουν μέσα στις μετοχές των τραπεζών σε Long θέσεις, έτσι βλέπουμε αυτό το πάνω κάτω που εμένα με έχει εκνευρίσει.
Η διαφορά μας με πέρυσι είναι πως πέρυσι ενδεχόμενο πτώχευσης είχαν οι τράπεζες αλλά τώρα η πατρίδα μας.
Μην ξεχνάμε και την ΙΣΛΑΝΔΙΑ και την Ιρλανδία που πέρυσι μπλοκάρανε!

Καλημέρες και ότι καλύτερο σε όλους μας

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 12:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

shrine έγραψε:
...από συζητήσεις που έχω κάνει με τους συμμαθητές μου που δουλεύουν Αγγλία στο Canary Warf, δίνουν στην Ελλάδα ένα γλαφυρό 30% fail!

Η κυρίαρχη άποψη στην Αγγλία είναι ότι η Ελλάδα έπρεπε να φαλιρίζει κάθε χρόνο...

30% πιθανότητα e? Με βάση πια κριτήρια το βγάζουν αυτό οι συνάδελφοι? Ξύσαν το κεφαλάκι τους και έπεσε αυτό το νούμερο?

Με βάση στατιστικά από άλλες χρεοκοπίες χωρων? Με βάση μοντέλα Monte Carlo κλπ? Εγώ σου λέω μια zaria ρίχνουνε...και ότι βγει. Όσοι κάνουν λάθος δεν θα είναι εκεί του χρόνου και δεν θα τους θυμάται κανένας. Αυτοί που θα κάθονται ακόμα στης καρέκλες τους θα είναι όσοι πέσαν μέσα από τύχη και μονο. Αλλα θα το παίζουν σοφοί...

A πλακα, χτες είδα έναν να μιλάει στο Bloomberg για την αγορά τις Ινδίας...τον είχα βοηθό πριν από δυο χρονια να πατάει κάτι κουμπιά και να τρέχει κάτι εκθέσεις. Μέχρι πριν 2 χρονια δεν είχε αγοράσει ποτε του μετοχή, ομόλογο, η άλλο χρηματιστηριακό προϊόν. Σε 2 χρονια μέσα έγινε ειδικός και μπορεί να αναλύσει την αγορά της Ινδίας στο Bloomberg! Αυτό είναι! Και εγώ που νόμιζα ότι δεν τράβαγε...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: