groyma stella έγραψε:
franchie την βγαλαμε καθαρη απο τους γκουρουδες του 99 δε θα την πατησουμε απο τους γκουρουδες του 2009 -10. Εχουμε τη λογικη να πρατουμε συμφωνα με τα δικα μας πιστευω. Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε , για ονομα του θεου. Αυτο ελειπε να ακολουθω αυτα που θα πει ο καθε ανωνυμος .
φιλη μου, καποιες στηλες στο φορουμ εχουν πλεον γινει αντιδημοκρατικοτατες και αποφασισα να σταματησω να γραφω εκει. Πιστευω οτι σ αυτη τη στηλη που θα γραφω τις σκεψεις μου και θα κανω τη κριτικη μου μεσα απο ενα καλοπιστο διαλογο, που καποιοι αλλοι δεν ανεχονται γιατι θεωρουν οτι γκρεμιζεται το image τους (και που ν αρχισω να ανασυρω και να παραθετω παληοτερες τοποθετησεις τους βουη και ξεβρακωμα που θα τους βρει), να εχω καλυτερη αντιμετωπιση απ οτι ειχα στη στηλη του verdadeiro.
Ο λογος που βγαζω αυτη τη πικρα, ειναι οτι ενοχλητικα σχολια μου (οχι προσβλητικα και φυσικα ουτε υβριστικα) στη στηλη ο verdadeiro απαντα, που αφορουν απαντησεις μου σε καποια σχολια που γραφτηκαν στη συγκεκριμενη στηλη, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ στην αλλη στηλη του της οποιας η αναγνωσιμοτητα ειναι χαμηλη, δηλαδη ο κ verdadeiro, δεν ηθελε να διαβαστει το σχολιο μου, το οποιο παραθετω αυτουσιο:
frenchie έγραψε:
VERD Το σχολιο που εγραψα σ αυτη τη στηλη με τη ψηλοτερη αναγνωσιμοτητα,και εσυ μετεφερες στα γενικα σχολια για την αγορα, με σαφως χαμηλοτερη αναγνωσιμοτητα, σου υπενθυμιζω
οτι ηταν απαντηση σε δικο σου σχολιο γραμμενο σ αυτην εδω τη στηλη. Η λοιπον αυτοαναιρεισαι μεταφεροντας σχολια δικα σου σε αλλη στηλη, η, η μονη εξηγηση που βρισκω ειναι οτι ενοχλητικα αλλα αληθινα σχολια, δε θελεις να διαβαζονται απο πολλους. Διαλεγεις και παιρνεις. Εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγραψω στις στηλες σου, γλυτωνεις απο εναν ενοχλητικο

, αλλα θα συνεχισω να σε διαβαζω, να σε σχολιαζω, και να παραθετω παληοτερα σου σχολια, σε καποια πιο φιλοξενη και δημοκρατικη στηλη, που ουτε διαγραφουν, ουτε μεταφερουν ποστς.Φιλικη συμβουλη, μην ενεργεις ετσι και ασε ολες τις φωνες ν ακουγονται αν δε θελεις να διαβαζεις αυτα που γραφεις εσυ, και 5 χειροκροτητες σου
PS Επισης μου μετεφερες απαντηση μου σε ανακριβειες που επικαλεστηκες τοσο εσυ οσο και ο jordan για τη μετοχη της ΑΛΦΑ που γραφτηκαν εδω, σας απαντησα, αλλα η απαντηση μου ως δια μαγειας μεταφερθηκε στην αλλη στηλη. Γιατι ρε φιλε? δηλαδη, εσυ γραφεις εδω, αλλα οι απαντησεις που παιρνεις γιαυτα που γραφεις σ αυτη τη στηλη, αν δεν αρεσουν, πανε αλλου?
ps υπαρχουν και αλλα σχολια μου που μεταφερθηκαν, αλλα υπηρξε ανοχη απο μερους μου η οποια τελειωσε. Σε αλλους που εχεις κανει το ιδιο, η ανοχη εχει τελειωσει νωριτερα. Α!!!! μοναστερωσε κατα το δοκουν, τιμη μου οπως ειπε και ο boom