neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 161 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 10:06 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

groyma stella έγραψε:
franchie πρεπει να το παραδεχτουμε παντως πως καποιοι βγαζουν καλο μεροκαματο σπερνοντας ανυποστατες ειδησης. Το εχουμε διαπιστωσει αλλωστε εδω και μηνες. Δε συμφωνεις? ;)

φιλη μου, ασχετα τι πιστευω εγω, αυτο που γραφεις ειναι ολιγον τι ρισκατο. Να το θεσω αλλιως: Ισως αυτοι που εννοεις δε μπορουν να δουν περα απ τη μυτη τους, ισως επειδη εχουν πεσει σε σωρεια λανθασμενων εκτιμησεων, μη θελοντας να δεχτουν τις λαθεμενες εκτιμησεις τους, συνεχιζουν το ιδιο τροπαριο, αγνοωντας οτι απευθυνονται σε νοημων κοινο και σε σκεπτομενους ανθρωπους. Φυσικα και αυτοι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα δικαιωθουν. Το ερωτημα ομως ειναι ποτε και απο που θα ερχεται ο ΓΔ? Ισως τελος ν ανηκουν στη κατηγορια αυτων που αναφερεις δλδ στα εξωτικα πολυχρωμα πτηνα. Θ αναρωτηθει καποιος, μα εχουν τη δυναμη μεσα απο ενα φορουμ να διαμορφωσουν ταση στο ΧΑ?. Θα ειναι πολυ αφελης αυτος που θα πει ναι, αλλα απο την αλλη υπαρχουν και αρκετα προβατα δυστυχως ;) που θα διαβασουν τις ακαταλαβιστικες μπουρδολογιες του ταδε γκουρου, ο οποιος πριν 1 μηνα εγραφε τ αντιθετα, και ως προβατα που ειναι θα οδηγηθουν στη σφαγη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 10:23 am 
Χωρίς σύνδεση

franchie την βγαλαμε καθαρη απο τους γκουρουδες του 99 δε θα την πατησουμε απο τους γκουρουδες του 2009 -10. Εχουμε τη λογικη να πρατουμε συμφωνα με τα δικα μας πιστευω. Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε , για ονομα του θεου. Αυτο ελειπε να ακολουθω αυτα που θα πει ο καθε ανωνυμος .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 10:39 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

groyma stella έγραψε:
franchie την βγαλαμε καθαρη απο τους γκουρουδες του 99 δε θα την πατησουμε απο τους γκουρουδες του 2009 -10. Εχουμε τη λογικη να πρατουμε συμφωνα με τα δικα μας πιστευω. Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε , για ονομα του θεου. Αυτο ελειπε να ακολουθω αυτα που θα πει ο καθε ανωνυμος .

φιλη μου, καποιες στηλες στο φορουμ εχουν πλεον γινει αντιδημοκρατικοτατες και αποφασισα να σταματησω να γραφω εκει. Πιστευω οτι σ αυτη τη στηλη που θα γραφω τις σκεψεις μου και θα κανω τη κριτικη μου μεσα απο ενα καλοπιστο διαλογο, που καποιοι αλλοι δεν ανεχονται γιατι θεωρουν οτι γκρεμιζεται το image τους (και που ν αρχισω να ανασυρω και να παραθετω παληοτερες τοποθετησεις τους βουη και ξεβρακωμα που θα τους βρει), να εχω καλυτερη αντιμετωπιση απ οτι ειχα στη στηλη του verdadeiro.
Ο λογος που βγαζω αυτη τη πικρα, ειναι οτι ενοχλητικα σχολια μου (οχι προσβλητικα και φυσικα ουτε υβριστικα) στη στηλη ο verdadeiro απαντα, που αφορουν απαντησεις μου σε καποια σχολια που γραφτηκαν στη συγκεκριμενη στηλη, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ στην αλλη στηλη του της οποιας η αναγνωσιμοτητα ειναι χαμηλη, δηλαδη ο κ verdadeiro, δεν ηθελε να διαβαστει το σχολιο μου, το οποιο παραθετω αυτουσιο:

frenchie έγραψε:
VERD Το σχολιο που εγραψα σ αυτη τη στηλη με τη ψηλοτερη αναγνωσιμοτητα,και εσυ μετεφερες στα γενικα σχολια για την αγορα, με σαφως χαμηλοτερη αναγνωσιμοτητα, σου υπενθυμιζω οτι ηταν απαντηση σε δικο σου σχολιο γραμμενο σ αυτην εδω τη στηλη. Η λοιπον αυτοαναιρεισαι μεταφεροντας σχολια δικα σου σε αλλη στηλη, η, η μονη εξηγηση που βρισκω ειναι οτι ενοχλητικα αλλα αληθινα σχολια, δε θελεις να διαβαζονται απο πολλους. Διαλεγεις και παιρνεις. Εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγραψω στις στηλες σου, γλυτωνεις απο εναν ενοχλητικο :lol: , αλλα θα συνεχισω να σε διαβαζω, να σε σχολιαζω, και να παραθετω παληοτερα σου σχολια, σε καποια πιο φιλοξενη και δημοκρατικη στηλη, που ουτε διαγραφουν, ουτε μεταφερουν ποστς.Φιλικη συμβουλη, μην ενεργεις ετσι και ασε ολες τις φωνες ν ακουγονται αν δε θελεις να διαβαζεις αυτα που γραφεις εσυ, και 5 χειροκροτητες σου
PS Επισης μου μετεφερες απαντηση μου σε ανακριβειες που επικαλεστηκες τοσο εσυ οσο και ο jordan για τη μετοχη της ΑΛΦΑ που γραφτηκαν εδω, σας απαντησα, αλλα η απαντηση μου ως δια μαγειας μεταφερθηκε στην αλλη στηλη. Γιατι ρε φιλε? δηλαδη, εσυ γραφεις εδω, αλλα οι απαντησεις που παιρνεις γιαυτα που γραφεις σ αυτη τη στηλη, αν δεν αρεσουν, πανε αλλου?

ps υπαρχουν και αλλα σχολια μου που μεταφερθηκαν, αλλα υπηρξε ανοχη απο μερους μου η οποια τελειωσε. Σε αλλους που εχεις κανει το ιδιο, η ανοχη εχει τελειωσει νωριτερα. Α!!!! μοναστερωσε κατα το δοκουν, τιμη μου οπως ειπε και ο boom :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Τρί Φεβ 09, 2010 11:03 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 10:57 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Συνεχιζοντας, επειδη γνωριζω οτι πολλοι ειναι αυτοι οι οποιοι διαφωνουν με τις αποψεις του κ verdadeiro, αλλα εαν δοκιμασουν να τις γραψουν στη στηλη του, η ν απαντησουν σε καποια τοποθετηση του, θα τις δουν να διαγραφονται η να πηγαινουν στο καλαθι των αχρηστων, (ε, ναι, πρεπει ολοι να λεμε αμην και αλληλουια στα λεγομενα του), τους καλω να τοποθετουνται σ αυτην εδω τη στηλη, και ελπιζω ο κ Boom που τη δημιουργησε να ειναι φιλοξενος οικοδεσποτης :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 11:14 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Στις 16/12 με δεικτη 2.222 μον. ο κ verdadeiro ειχε γραψει τα πιο κατω (με ειρωνικο γελακι) :D

verdadeiro έγραψε:
Λοιπον για ΧΑ

Πολλοι φιλοι οπως ο Frencie θεωρουν εντελως λαθεμενα με την δικη μου οπτικη,οτι οι ξενοι ΘΑ τοποθετηθουν καποτε στο μελλον σε οτι τιμες γουσταρουν αυτοι[θεωρει βεβαια ..χαμηλοτερα :lol: να μην γραψω ελπιζει κιολας]

χτες του απαντησα τα πιο κατω, αλλα το ποστ μου πηγε .....εκει που καταλαβατε :lol:

frenchie έγραψε:
verd,τα πιο πανω τα εγραψες 16/12 με ΓΔ 2222, αλλα οποιος γελαει τελευταιος, γελαει καλυτερα. :lol: :lol: :lol: Και φυσικα μου ειναι αδιαφορο τι θα κανουν οι ξενοι, αλλα οι τιμες αρχιζουν και γινονται δελεαστικες (με τη δικη μου οπτικη) :!: ;)

Ο κ verdadeiro ηταν σιγουρος στις 2222 οτι δεν εχει αλλο κατω, στις 2000 οτι εχει προεξοφληθει η πτωχευση της Ελλαδας, δηλαδη αγοραστε κοσμε μετοχες, ε βεβαια, αφου κατα δηλωση του τοποθετηθηκε στις 2400 που εβλεπε αγοραστικες ευκαιριες. Ε, ΝΑΙ, θα τ ακουτε πλεον απο σημερα κυριε. Και σας διαβεβαιω οτι υπαρχει πολυ πραγμα να ανασυρω, το οποιο διαβαζοντας καποιος θα ριξει το γελιο της αρκουδας

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 11:42 am 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

@Frenchie

Δεν νομίζω πως είναι ο σκοπός μας εδώ μέσα να κρίνουμε παλαιότερες γνώμες...

Σε παρακαλώ ρίξε τους τόνους και αν θες δώσε μας την δικιά σου γνώμη...για την κατάσταση των αγορών, όχι για τους άλλους χρήστες...

Οι χρήστες διαβάζουν και μπορούν να κρίνουν μόνοι τους.

Καλή Συνέχεια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 12:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

admin έγραψε:
@Frenchie

Δεν νομίζω πως είναι ο σκοπός μας εδώ μέσα να κρίνουμε παλαιότερες γνώμες...

Σε παρακαλώ ρίξε τους τόνους και αν θες δώσε μας την δικιά σου γνώμη...για την κατάσταση των αγορών, όχι για τους άλλους χρήστες...

Οι χρήστες διαβάζουν και μπορούν να κρίνουν μόνοι τους.

Καλή Συνέχεια

Αγαπητε admin, σοβαρολογειτε? Μου απαγορευετε να επικαλεστω παλαιοτερα ποστ και να τα σχολιασω? Μηπως μου απαγορευετε να σχολιαζω γενικα ποστς και να δεχομαι ακριτα τα γραφομενα του οποιουδηποτε μελους? Εαν συμβαινει κατι τετοιο ευχαριστω για τη μεχρι τωρα φιλοξενια σας, αλλα δε μπορω ν ακουω λογους χωρις να τους σχολιαζω και να υποβαλλω διευκρινιστικες ερωτησεις. Αυτη η τακτικη παραπεμπει σε αλλες εποχες. Εαν ομως μου το επιτρεπετε, σας παρακαλω να ορισετε και το βαθος χρονου που μπορουμε να σχολιασουμε ποστς. Δε θα ανατρεξω σ αυτα που ελεγε ενα μελος πριν 1 η 2 μηνες και τα οποια απεχουν παρασαγγας απο τη πραγματικοτητα, και ισως με τα γραφομενα του εχει παρει στο λαιμο του κοσμο? Και τα pm που λαμβανω, αυτο μου λενε. Κατα τα αλλα ουτε τονους σηκωσα, ουτε εβρισα, ουτε προσεβαλα κανεναν και τη γνωμη μου για την αγορα την εχω δωσει πεντακαθαρα και επανηλειμμενως με στοχο τις 1800 μον.
Μοναστερο αγαπητε admin, διοτι κατα τη γνωμη μου ειστε αδικος και προκατηλειμμενος, εκτος και αν εσεις θεωρειτε δικαιο το ν απαντω σημερα σε σημερινο ποστ καποιου μελους, το οποιο αποδεδειγμενα εμπεριεχει ανακριβειες, και η απαντηση μου να μεταφερεται αλλου.
Παρακαλω για τη τοποθετηση σας

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 12:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

@Frenchie

Φίλε...Δεν απαγορεύετε τίποτα...

Ζήτησα να πέσουν οι τόνοι...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 12:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

admin έγραψε:
@Frenchie

Φίλε...Δεν απαγορεύετε τίποτα...

Ζήτησα να πέσουν οι τόνοι...

φιλε admin, πιστευω οτι η προηγουμενη απαντηση μου, τα λεει ολα. Ευχαριστω για τη διευκρινηση αλλα θα επιμεινω οτι σε καμμια περιπτωση δε σηκωσα τονους. Οι αληθειες βεβαια ενοχλουν, αλλα πρεπει να λεγονται.
5αστερο για τη διευκρινηση :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 12:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε frenchie η μόνη μου ένσταση με όσα έγραψες είναι για "αυτούς που παρασύρθηκαν από τα γραφόμενα".
Δεν αντιλέγω ότι ίσως υπάρχουν ακόμα (;) τέτοιοι, εαν όμως ισχύει, οφείλουν από σεβασμό στον εαυτό τους να φύγουν από το χρηματιστήριο τρέχοντας και να μην ξανακοιτάξουν ποτέ πίσω.

Επι της ουσίας, την γνώμη μου την έχω εκφράσει, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του δανεισμού και του χρέους, χρηματιστηριακά και κυρίως στις τράπεζες θα υποφέρουμε.
Θεωρώ ότι το δίμηνο Μάρτη - Απρίλη που θα χρειαστούμε και τα πολλά, θα έχουμε στο ΧΑΑ εκπτώσεις...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 161 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 48 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: