Και επειδη ειπα οτι δε ξαναγραψω στις στηλες του κ VERDADEIRO, μεταφερω δημοσιευση του απο τη δικη του στηλη η οποια με αφορα, με καποιες ερωτησεις μου, στις οποιες τον καλω ν απαντησει σε οποια στηλη θελει.
verdadeiro έγραψε:
Δυστυχως λογω προσωπικου ασχημου ατυχηματος χθες βραδυ..
δεν μπηκα καθολου στην ενοτητα μου..
Οπως ο admin μολις με ενημερωσε μετεφερε με δικη του πρωτοβουλια καποια χθεσινα σχολια του Frencie σε αλλη ενοτητα
Σημερα διαβασα μολις τωρα ,με μεγαλη απορια προσωπικη επιθεση για αυτο!!!
Ισως καλυτερα...
καλο ειναι καποιος να αποκαλυπτεται........
Στην δυσκολη ...τα προσωπεια πεφτουν
Οποιος το βρισκει αντιδημοκρατικο ,
επειδη θελω να διατηρησει ενα επιπεδο ευπρεπειας ,
απλα ας μην το διαβαζει..
ευχαριστω...
Αληθεια, ο admin μετεφερε τις δημοσιευσεις μου οι οποιες αφορουσαν απαντησεις σε δικες σας δημοσιευσεις, στη συγκεκριμενη στηλη? Εαν ειναι ετσι λοιπον, σας ζητω συγγνωμη και καλω τον admin να εξηγησει σ εμενα και στους αναγνωστες γιατι προεβη σ αυτη την ενεργεια.
Τη προσωπικη επιθεση στο προσωπο σας που τη διακρινατε?

εαν δε συμφωνω με τα γραφομενα σας, και τολμω να γραψω αυτα που πιστευω, αυτο το χαρακτηριζετε προσωπικη επιθεση?
Τι εννοειται λεγοντας "καλο ειναι καποιος ν αποκαλυπτεται"

Eδω και 2 μηνες (για να μη πω παραπανω) εχω διαφοροποιηθει απο εσας και γραφω οτι παμε για κατω. Ειλικρινα δε σας καταλαβαινω. Το αυτο ισχυει και για τα προσωπεια. Αν θελετε πεστε μου καθαρα τι ακριβως εννοειτε.
Τα περι ευπρεπειας αλλου και οχι σ εμενα, διοτι ποτε δε σας εδωσα καποιο δικαιωμα ωστε να ομιλειτε για ευπρεπεια.
Περιμενω ακομα τις απαντησεις σας, σε καποια αλλα ερωτηματα που σας ειχα βαλει πολυ προσφατα και ειχατε βαρεθει (δικα σας λογια) να μου απαντησετε. Αν επιθυμειτε μου απαντατε συνολικα. Αν οχι, κανενα προβλημα.