gek έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=73FX9yd9EwY verda kalhmera μου εστειλαν αυτο το βιντεο και θα ηθελα να μου πης εχουν δικαιο σε οτι λεει για την πτωχευση? ευχαριστω και καλημερα σε ολους.
Την Καλημερα και απο μενα φιλε!!
Σε ευχαριστω για το βιντεο του φιλου Καισαριου,δεν το ειχα δει!!!
Καταρχας ειναι λιγες μερες παλιοτερο και ετσι δεν λαμβανει υποψιν του τα νεα μετρα που ΗΔΗ εχουν κατατεθει, που
εφοσον εφαρμοστουν πιστα
φερνουν ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟ εσοδων -εξοδων!!
Απο κει και περα παμε στο πιο σημαντικο στοιχειο αυτου της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ μειωσης του Χρεους και οχι απλα της διατηρησης του
Αυτο οντως και τοχω γραψει και εγω με δυο τροπους και οχι ενα οπως μας τα λεει ο Γιωργος μπορουν να συμβουν..
Το ενα ειναι ΠΛΕΟΝΟΣΜΑΤΙΚΟΣ Προυπολογισμος...ακατορθωτο τουτη την ωρα ,αλλα καθολου δεν το αποκλειω για το μελλον,αν συμμαζεψουμε επιτελους τα εξοδα μας
Και το δευτερο που αναφερει και αυτος ΠΩΛΗΣΗ των ακινητων περιουσιακων στοιχειων του Κρατους..
Εδω ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου[Αμερικανακι γαρ

]
συμπαθα με φιλε σε πειραζω
Μας λεει οτι το ΣΥΝΟΛΟ των ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ περιουσιακων στοιχειων του Δημοσιου, δεν ξεπερνα τα 10 δις
Απο που το βγαζεις αυτο φιλε μου??
Μηπως απο τις απαξιωμενες σημερινες τιμες??ουτε ετσι δεν βγαινουν,,
Μονο ο Αστερας με εκτιμηση ανεξαρτητου Οικου στοιχιζει πανω απο 35 δις
Αλλωστε οι τιμες στο ταμπλο ειναι εντελως ενδεικτικες..παραδειγμα η πωληση του ΟΤΕ η της Εμπορικης παλιοτερα...σε τι τιμες εγιναν??
Ποσο στοιχιζει[στα αληθεια] η ΔΕΗ ,ο ΟΛΘ ,ΕΥΔΑΠ..ΤΤ..ΑΤΕ κλπ??
Αλλα ας αφησουμε τις εισηγμενες αγαπητε φιλε..
Το γνωριζεις οτι η αξια της ακινητης περιουσιας [φιλετα παραλιακης κλπ] αξιζουν πανω απο 250 δις
Ας αφησουν λοιπον τις προβοκατσιες για Κερκυρα,Ακροπολη κλπ
οι αξιοθρηνητοι βουλευτες της Γερμανιας
ΛΥΣΙΕς υποαρχουν...θεληση πολιτικη δυστυχως λειπει!!
Και για να την βρουν οι ατολμοι πολιτικοι μας,
χρειαζονται την ενθαρυνση ολων μας...
Καντε επιτελους την Χωρα μας ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ κυριοι..
Θα καταντησουμε σαπακι αλλως
και μαλιστα εκτος ταμπλο,
οχι απλα στην επιτηρηση οπως σημερα...
Βαλτε μας στην κανονικη διαπραγματευση ΞΑΝΑ..αυτο ζηταμε η μαλλον απαιτουμε ολοι θελω να πιστευω οι Ελληνες πολιτες