neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 1:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

trader13 έγραψε:
exeis dikio file verda gia DNT pou oloilene pws eimaste sxedon ekei pws to sxoliazeis;

Εχω ηδη απαντησει σε αυτο!!

Το παραδειγμα της Ουγγαριας ειναι νωπο ακομα..

ΔΝΤ σημαινει ΑΜΕΣΗ εισροη φτηνου χρηματος και εκτιναξη κυριως των financial στα υψη βραχυπροθεσμα στο Χρηματιστηριο!!

Απο την αλλη ,φοβαμαι θαναι βραχυπροθεσμο..

Μονο...Ουγγροι δεν ειμαστε στην νοοτροπια...ενδεχομενη απολυση με το ζορι,ας πουμε καποιων χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων,θα φερει κοινωνικη αναταραχη με απροβλεπτες συνεπειες..

Οποτε ελπιζω και ευχομαι τον αλλο δρομο..τον πιο μακρυνο σαν χρηματιστηριακη ανοδο,αλλα καλυτερο για τον τοπο μου

Δηλ φτηνοτερη χρηματοδοτηση απο τις διεθνεις Αγορες

Τον τροπο δεν τον γνωριζω που μπορει να γινει αυτο,παντως η Μερκελ τους ιδιους λεονταρισμους ελεγε πριν 15 μηνες για τις Πεςριφερειακες γερμανικες Τραπεζες και την τελευταια κυριολεκτικα μερα πριν να καταρευσουν,,εδωσε ζεστο χρημα..

Τι να γραψω???ταπα παραστατικα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 2:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:

και εχω την ατυχια να γραφω σημειωσεις στο μοναδικο Χρηματιστηριο του κοσμου που εδω και 5 μηνες ,εχει γινει το πειραματοζωο των υπολοιπων,με εντελως απροβλεπτη συμπεριφορα βραχυπροθεσμα

Εγώ που παίζω και την Aλαπις δηλαδή τι να πω? :o :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 3:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Χρηστο εγω τι να πω ου εκτος απο Αλαπις εχω & την Προ (ιδιο σκαμπανεβασμα) αλλα και την Κυπρου που ολο παει να πεταξει και ολο γλυφει τις πληγες της.....
Παλι καλα που πηρα ενα σχεδον 30% απο την Σωλκ (σχεδον τυχαια) και εχω κατι θετικο να θυμαμαι τους τελευταιους μηνες....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 3:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εκτός από την Ουγγαρία οι άλλες χώρες που δέχτηκαν την βοήθεια του ΔΝΤ πως κινήθηκαν χρηματιστηριακά;

Αν υπάρχουν στοιχεία χωρίστε δυο κατηγορίες, σ'αυτές που τη δέχτηκαν χωρίς επεισόδια και σ'αυτές που έγιναν ταραχές για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα με μεγαλύτερο δείγμα και για όλα τα σενάρια.
Αν αυτό μας λέει κάτι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 4:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αστειότητες χαρακτήρισε τα περί προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ στις αρχές Απριλίου ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου σε ομιλία του στη Βουλή, περιγράφοντας δυο τρόπους για ευρωπαϊκή βοήθεια στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο υπουργός τόνισε ότι η Ε.Ε. έχει τους μηχανισμούς να βοηθήσει την Ελλάδα, ακόμη και χωρίς την αρωγή της Γερμανίας.

Όπως ανέφερε, η βοήθεια προς την Ελλάδα θα μπορεί να πάρει δυο μορφές:

-Βοήθεια σε διμερές επίπεδο, με τη συμμετοχή Γαλλίας και άλλων χωρών της Ε.Ε., χωρίς τη Γερμανία.

- Δανεισμό της ΕΚΤ για λογαριασμό της Ελλάδας, χωρίς τη Γερμανία. !!!!!!!!!

Παράλληλα, ο υπουργός χαρακτήρισε αστειότητες τα περί προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ στις αρχές Απριλίου. "Έχουμε πει από την αρχή ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν είμαστε τώρα πιο κοντά στο ΔΝΤ από ότι προηγουμένως", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Kαμμια φορα απο τοτε που γυρισα απο τα ξενα,
οση λατρεια και αν εχω για την Πατριδα μου,
καταλαβαινω καποιους που μου λενε
οτι ζουμε στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλεως

Η στρατηγικη η πολιτικη της Ελλαδας ,στο θεμα αυτο,
παραμενει ενα αλυτο μυστηριο για μενα!!

Δεν μιλαμε για εκβιαστικα διαπραγματευτικα οπλα πια!!

Μιλαμε για συνεχεις παλινωδιες...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 4:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητέ Βαγγέλη άβουλοι και μοιραίοι, δυστυχώς.
Μόνο από τύχη θα ξεμπλέξουμε αν φυσικά ξεμπλέξουμε...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 6:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

"Θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας, δήλωσε ο πρωθυπουργός

Δεν θα ζητήσουμε βοήθεια από κανέναν, ούτε από τους εταίρους μας, ούτε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που θα ήταν η ύστατη επιλογή μας, δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου θα παρουσιασθεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Πρόσθεσε πως η Ελλάδα θέλει «να τα βγάλει πέρα μόνη της», ενώ τόνισε ότι αναμένει ισχυροποιημένο μήνυμα στήριξης από τους εταίρους στη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου."

εδώ και το άρθρο:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

πάλι μήνυμα περιμένει???? ακόμα δε το πήρε??????????? :oops:
δε θέλω να πιστέψω ότι είναι τόσο βλαμμένος :o ,
πήρε μέτρα χωρίς να του έχουν υποσχεθεί τπτ? μα είναι δυνατον? :evil:
ή έχουν ήδη ληφθεί αποφάσεις κάτω από το τραπέζι για ΔΝΤ και ξεπούλημα των πάντων (επιχειρήσεων κερδοφόρων. πετρελαίων, κλπ ορυκτού πλούτου) ώστε αντί να αντιδράσουμε να πούμε και ευχαριστώ. :twisted:

τα της ΕΤΕ τα είδατε φαντάζομαι, κατώτερα των εκτιμήσεων ~10% τα κέρδη και τούτη την ώρα Natl Bk Greece Ads στο -7%. :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 6:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Έχω αρκετό καιρό να γράψω. Τους θερμούς χαιρετισμούς μου στον φίλο Lestat.

Σχετικά τώρα με το ΔΝΤ.

Εκτίμησή μου είναι ότι τώρα παίζεται το πόκερ της χρονιάς, ίσως και κάτι παραπάνω. Σ' αυτό το πόκερ παίζουν πολλοί και καλοί παίκτες. Η Ελληνική κυβέρνηση, η Ε.Ε, το ΔΝΤ, ξένα funds, Τραπεζικοί οργανισμοί, Morgan Stanley, Citi, Deutsche bank, Goldmans Sachs και άλλοι πολλοί πάσης φύσεως κερδοσκόποι.

Αυτός που θα μαντέψει σωστά, θα είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ κερδισμένος. Μα έτσι γίνεται πάντοτε θα μου πείτε. Ναι, με τη διαφορά ότι τώρα το παιχνίδι έχει χοντρύνει πολύ. Κάποιοι παίζουν "ρέστα" και κάποιοι θα μείνουν "ταπί" και καθόλου ψύχραιμοι. Κάποιοι μπλοφάρουν και κάποιοι έχουν καλό φύλλο. Όλοι περιμένουν να γυρίσει κάτω το τελευταίο χαρτί. Εκεί θα κριθούν όλα! Δεν θα κριθεί το παιχνίδι απαραίτητα στο ποιος έχει το καλύτερο φύλλο. Δεν συμβαίνει πάντα έτσι. Τις περισσότερες φορές ναι, αλλά όχι πάντα! Αυτός που θα κάνει την καλύτερη μπλόφα ίσως κερδίσει αυτόν που φαίνεται να έχει το καλύτερο φύλλο.

Τώρα αν δεν βλέπετε ομοιότητες με την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες με το παραπάνω σενάριο πόκερ, σταματήστε να διαβάζετε την συνέχεια του άρθρου.

Εγώ όμως βλέπω ομοιότητες πολλές. Μπορεί να κάνω και λάθος. Είμαι όμως έτοιμος να ποντάρω στον παίκτη που νομίζω ότι θα κερδίσει. Και ή θα πάρω τα κέρδη που μου αναλογούν ή θα χάσω την αντίστοιχη χασούρα.

Και για να μην μακρυγορώ, βλέπω σαν τελικό νικητή τον παίκτη που λέγεται Ελλάδα. Βλέπω ένα καλό άσσο στο μανίκι που θα βγεί την τελευταία στιγμή (26/3 ή 29/3 ή 30/3 ή 31/3). Είναι κλειδί αυτές οι 4 ημερομηνίες!!! Από τις 2/4 και μετά θα είναι αργά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΌΜΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (οι παραπάνω ημερομηνίες) Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Και ο νοών νοείτω!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 10:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αρα θα εχουμε Ανασταση ή Σταυρωση ?
Υποθετω εξαρταται απο που το βλεπει κανεις!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 18, 2010 10:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΞΤΡΑ ΑΜΟΙΒΕΣ -ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ- ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΥΤΣΑ
Νόμιμο ναι, ηθικό όμως;
Των ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ - ΣΤΑΘΗ Δ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ανοίκεια πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν τόσο στο Διπλωματικό Γραφείο του πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου όσο και στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού, Δ. Δρούτσα.

Δ. Δρούτσας Ενώ η κυβέρνηση κόπτεται υπέρ της περικοπής δαπανών και της πάταξης της σπατάλης στον δημόσιο τομέα, στο ίδιο το Διπλωματικό Γραφείο του πρωθυπουργού υπηρετεί ως ιδιαιτέρα η κ. Ξ.Μ., υπάλληλος η οποία, αν και έχει έρθει με «διαταγή μετακίνησης» από το εξωτερικό, αν και πληρώνεται πλέον εδώ κανονικά τον μισθό της, εξακολουθεί να λαμβάνει και το επίδομα αλλοδαπής.

Το οποίο επίδομα αναλογεί σε 9.600 ευρώ ανά δίμηνο, ποσόν διόλου ευκαταφρόνητο, μάλιστα σε εποχές όπου οι δυσφημούμενοι και συκοφαντημένοι -συλλήβδην- δημόσιοι υπάλληλοι δυσπραγούν.

Με δυο λόγια, η εν λόγω υπάλληλος, η οποία υπηρετούσε στα Σκόπια, ενώ ανεκλήθη στην Αθήνα εδώ και μήνες και υπηρετεί πλέον στο Διπλωματικό Γραφείο του πρωθυπουργού, εξακολουθεί να λαμβάνει α) τον μισθό της περί τα 4.800 ευρώ μηνιαίως, β) το επίδομα αλλοδαπής, ήτοι 9.600 ευρώ ανά δίμηνο και επιπλέον γ) μια ημερήσια αποζημίωση 90 έως 110 ευρώ (επί 30 ημέρες ίσον 2.700 ευρώ τον μήνα τουλάχιστον).

Αυτό το τελευταίο ποσόν η υπάλληλος το λαμβάνει διότι δεν ανακλήθηκε για να επιστρέψει μονίμως, αλλά έχει επιστρέψει με «διαταγή μετακίνησης». Εξυπνο! Και κυρίως πολύ βολικό.

Ενώ λοιπόν ο πρωθυπουργός όχι μόνον ευαγγελίζεται περικοπές, αλλά έχει ήδη βάλει μάχαιρα σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, στο ίδιο του το Γραφείο και με τις ευλογίες αυτού του ιδίου, μια φιλότιμη υπάλληλος ενθυλακώνει μηνιαίως το ποσόν των 4.800 + 4.800 + 2.700 = 12.300 (στρογγυλεμένα) ευρώ τον μήνα!

Νόμιμα όλα αυτά; Νομιμότατα! Ηθικά όμως;

Αλλά αν, στην περίπτωση αυτή, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ως ο πρώτος διδάξας τού «δάσκαλε που δίδασκες και νόμον δεν εκράτεις», δεν υστερεί και ο υπουργός του κ. Δρούτσας, ο οποίος επίσης συλλαμβάνεται «κλέπτων οπώρας». Διότι και στο γραφείο του κ. Δρούτσα υπηρετεί υπάλληλος, η κυρία Γ.Ι., επίσης ορμώμενη -με «διαταγή μετακίνησης» και αυτή- από το Βουκουρέστι.

Με «διαταγή μετακίνησης» ώστε να συνεχίσει και αυτή να λαμβάνει την «ημερήσια αποζημίωση» (90 ευρώ x 30 = 2.700 ευρώ ), η οποία μαζί με το «επίδομα αλλοδαπής» συν τον τρέχοντα μισθό της, αθροίζουν ένα σύνολο της τάξεως των 10.855 ευρώ μηνιαίως.

Νόμιμον κι αυτό; Νομιμότατον! Ηθικόν όμως;

Αναμένεται η υπεύθυνη απάντηση γι' αυτή τη νόμιμη παρανομία. Καλό θα ήταν να απαντηθεί και το ερώτημα αν υπάρχουν κι άλλοι υπάλληλοι με το αυτό καθεστώς.*

Κατα τα αλλα ηρθαν οι ηθικοι και τα παντα καταγγελοντες να τα αλλαξουν ολα στην διεφθαρμενη τα τελευταια πεντε χρονια Ελλαδα και να μας βαλουν παλι στον δρομο της αρετης και της χρηστης διαχειρισης του δημοσιου χρηματος .

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: