spectrum έγραψε:
ΕΝΑΠ έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Κύριε Spectrum δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή αν αστειεύεστε με τον κύριο Παντελή, Αν είναι αλήθεια τότε ο Φαντομάς σας λέει ότι είστε το μεγαλύτερο πρόβατο που σουβλίστηκε αυτό το Πάσχα.
Τιμή και δόξα στον κύριο Σαπακέμπορα που ξεφόρτωσε.
Σε λίγο καιρό θα κάνουμε τον απολογισμό για το ποιος είναι το μεγαλύτερο πρόβατο, ή ποιος ΕΦΑΓΕ το μεγαλύτερο πρόβατο.
Καλό βράδυ σε όλους.
Αγαπητή ΕΝΑΠ, κυρία Έφη διαβάζω τα δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου, αλλά και εδώ τους φίλους που γράφουν στο θέμα της ΛΑΝΕΤ, ότι η εταιρία κλείνει έχοντας αρχίσει το μοιρολόι και έχω κλονιστεί δεν σας κρύβω. Μήπως πρέπει να σας θυμίσω ότι με βάλατε να αγοράσω μετοχές της Λανέτ εξωχρηματιστηριακώς? Σας εμπιστεύτηκα, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να κλονίζομαι. Μήπως και οι άλλες επιλογές σας, τις οποίες πάλι τις εμπιστεύτηκα, ΜΑΙΚ, ΠΕΤΖΚ, ΕΝΚΛΩ έχουν την ίδια κατάληξη?
Δεν σας το κρύβω ότι τελευταία έχω και προβλήματα με το σπίτι μου. Η σύζυγος μόλις είδε τι μετοχές αγόρασα με έχει κράξει. Ρώτησε κάποιους γνωστούς της που ασχολούνται χρόνια με το Χρηματιστήριο και της είπαν τα χειρότερα για τις εταιρίες που με βάλατε να αγοράσω.
Εγώ σας εμπιστεύομαι, αν και όπως σας είπα έχω λίγο κλονιστεί.
Μήπως θα μπορούσα να έχω τα προσωπικά σας στοιχεία που μου τα ζητάει η σύζυγος? Στείλτε τα μου με ένα προσωπικό μήνυμα.
Φιλικά (αλλά προβληματισμένος)
Καλησπέρα spectrum.
Πρώτα απ΄ολα οφείλω να σου υπενθυμίσω την ερώτηση που μου υπέβαλλες, καθώς και την συμβουλευτική απάντηση που σου έδωσα, περιορισμένη φυσικά στα όρια που είχες θέσει .
Τρί Απρ 14, 2009 12:56 pm
spectrum έγραψε:
ΕΝΑΠ σου εύχομαι και εγώ καλορίζικη και πάντα με επιτυχίες.
Είμαι καινούργιος στα Χρηματιστήρια και δίχως εμπειρία.
Αποφάσισα να τοποθετήσω στο Χρηματιστήριο 50.000 ευρώ, σχεδόν όλο μου το περίσσευμα.
Είδα ότι κάνετε σπουδαίες αναλύσεις. Εγώ βέβαια δεν κατέχω από αυτά, αλλά παρατήρησα πολλούς να σας παραδέχονται και να σας δίνουν πολλά συγχαρητήρια για τις πετυχημένες προβλέψεις σας.
Λοιπόν όπως σας είπα σκέφτομαι να βάλω 50.000 ευρώ στο Χρηματιστήριο, οικονομίες 10 ετών. Σκεφτόμουν να πάρω λίγες ΛΑΝΕΤ, αλλά από ότι είδα δεν διαπραγματεύεται (γιατί άραγε??).
Είδα τις αναλύσεις σας και μου άρεσαν πολύ οι μετοχές του Μαίλλη, του Πετζετάκη και της Ενωμένης Κλωστουφαντουργίας.
Τι μου προτείνετε?? Σε ποια να τοποθετήσω τα λεφτά μου??
Εγώ λέω να πάρω και τις τρεις, αφού και εσείς βλέπετε ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους.
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον την απάντησή σας.
ΕΝΑΠ απήντησε:
Τοποθετήστε στην Ενκλώ 2.000 ευρώ για να πάρετε 30.000 μετοχές.
Στον ΜΑΙΚ 3.000 ευρώ για να πάρετε 15.000 μετοχές.
Στον Πετζκ ΟΧΙ ακόμη και στην Λανέτ όσα μπορείτε να αγοράσετε από ήδη κατέχοντες μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ.
Το τελευταίο αν το κατορθώσετε, γράψτε μου να το κάνω και εγώ.
Για το δυνητικό υπόλοιπο του κεφαλαίου σας των 43.500 ευρώ, θα αφήσετε στην άκρη 8.500 ευρώ για πιθανές α.μ.κ. και με το ποσό των 35.000 ευρώ που απομένει θα επενδύσετε σε δεικτοβαρείς τίτλους αρκετά αργότερα και σε υποπολλαπλάσιες τιμές (βλέπε αναλύσεις μου), οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.
Επμένως υποθέτω πως ο κλονισμός σου οφείλεται στην αγωνία της μελλοντικής πορείας των μετοχών ΕΝΚΛΩ, αξίας 2.000 ευρώ, ΜΑΙΚ αξίας 3.000 ευρώ και ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΑΝΕΤ αξίας 1.500 ευρώ.
Δεν βλέπω τους λόγους για τους οποίους ΕΧΕΤΕ τόση αγωνία τόσο εσύ όσο και η σύζυγός σου.
Στις 14/4/2009, μέρα κατά την οποία έλαβες την απάντησή μου, η ΕΝΚΛΩ είχε κλείσει στα 0,07 ευρώ και ο ΜΑΙΚ στα 0,20 ευρώ, επομένως θα πρέπει να έχεις υπεραξίες στο χαρτοφυλάκιό σου. Η ΛΑΝΕΤ δεν διαπραγματευόταν και συνεχίζει να μην διαπραγματεύεται έως ότου λυθούν τα προβλήματά της κάτω από την προστασία του νόμου, επομένως η αξία της στο χαρτοφυλάκιο σου παραμένει σταθερή στα 1.500 ευρώ.
* μήπως το όνομα της γυναίκας σου είναι Φ......;