neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 18, 2009 12:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

geo21 έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΝΑΠ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙΕΙΜΑΙΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΝΤΡΙΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΣΧΑΤΩΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΛΥΣΗΣ.
ΥΓ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΩΜΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Καλώς όρισες Geo και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Μόνο που το "συνδρομητικό" δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ.
Ούτε το θέλω, ούτε την ανάγκη του έχω, αλλά ούτε τον κατάλληλο χρόνο.
ΑΝ ήθελα, ΘΑ ήμουν αλλού εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς πολλές υποχρεώσεις να απορρέουν της εργασίας μου..
Την ανάλυση της Σέντρικ μόλις μπορέσω θα την ετοιμάσω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 18, 2009 2:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΝΑΠ έγραψε:
geo21 έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΝΑΠ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙΕΙΜΑΙΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΝΤΡΙΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΣΧΑΤΩΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΛΥΣΗΣ.
ΥΓ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΩΜΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Καλώς όρισες Geo και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Μόνο που το "συνδρομητικό" δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ.
Ούτε το θέλω, ούτε την ανάγκη του έχω, αλλά ούτε τον κατάλληλο χρόνο.
ΑΝ ήθελα, ΘΑ ήμουν αλλού εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς πολλές υποχρεώσεις να απορρέουν της εργασίας μου..
Την ανάλυση της Σέντρικ μόλις μπορέσω θα την ετοιμάσω.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 10:47 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΝΑΠ έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Κύριε Spectrum δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή αν αστειεύεστε με τον κύριο Παντελή, Αν είναι αλήθεια τότε ο Φαντομάς σας λέει ότι είστε το μεγαλύτερο πρόβατο που σουβλίστηκε αυτό το Πάσχα.
Τιμή και δόξα στον κύριο Σαπακέμπορα που ξεφόρτωσε.

Σε λίγο καιρό θα κάνουμε τον απολογισμό για το ποιος είναι το μεγαλύτερο πρόβατο, ή ποιος ΕΦΑΓΕ το μεγαλύτερο πρόβατο.
Καλό βράδυ σε όλους.

Αγαπητή ΕΝΑΠ, κυρία Έφη διαβάζω τα δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου, αλλά και εδώ τους φίλους που γράφουν στο θέμα της ΛΑΝΕΤ, ότι η εταιρία κλείνει έχοντας αρχίσει το μοιρολόι και έχω κλονιστεί δεν σας κρύβω. Μήπως πρέπει να σας θυμίσω ότι με βάλατε να αγοράσω μετοχές της Λανέτ εξωχρηματιστηριακώς? Σας εμπιστεύτηκα, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να κλονίζομαι. Μήπως και οι άλλες επιλογές σας, τις οποίες πάλι τις εμπιστεύτηκα, ΜΑΙΚ, ΠΕΤΖΚ, ΕΝΚΛΩ έχουν την ίδια κατάληξη?
Δεν σας το κρύβω ότι τελευταία έχω και προβλήματα με το σπίτι μου. Η σύζυγος μόλις είδε τι μετοχές αγόρασα με έχει κράξει. Ρώτησε κάποιους γνωστούς της που ασχολούνται χρόνια με το Χρηματιστήριο και της είπαν τα χειρότερα για τις εταιρίες που με βάλατε να αγοράσω.
Εγώ σας εμπιστεύομαι, αν και όπως σας είπα έχω λίγο κλονιστεί.
Μήπως θα μπορούσα να έχω τα προσωπικά σας στοιχεία που μου τα ζητάει η σύζυγος? Στείλτε τα μου με ένα προσωπικό μήνυμα.

Φιλικά (αλλά προβληματισμένος)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 10:56 am 
Χωρίς σύνδεση

Σιγά το κλάμα φίλτατε Spectrum...
βάλε και μερικά δάκρυα απο τα διπλανά εικονίδια, θα γίνει πιο μελό...

τα χερετίσματα μας στον Φαντομά

Εμείς εδω στο νέο φορουμ είμαστε μια μεγάλη καλή παρέα
και θα είμαστε εδω για πολύ καιρό

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 11:07 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

XANODOS έγραψε:
Σιγά το κλάμα φίλτατε Spectrum...
βάλε και μερικά δάκρυα απο τα διπλανά εικονίδια, θα γίνει πιο μελό...

τα χερετίσματα μας στον Φαντομά

Εμείς εδω στο νέο φορουμ είμαστε μια μεγάλη καλή παρέα
και θα είμαστε εδω για πολύ καιρό

Κύριε XANODOS καλημέρα,
δεν απευθύνθηκα σε σας και δεν έχω κάτι να συζητήσω μαζί σας.Περιμένω απλά την απάντηση της κας Εφης.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 11:18 am 
Χωρίς σύνδεση

Στο φόρουμ συζητάμε όλοι και για όλα

α! δώστε και σε μας τους κακόμοιρους την χρηματιστηριακή να πάρουμε και εμείς μερικές ΛΑΝΝΕΤ ακόμη...

τώρα που έκανε τις πράξεις ... θα ξέρει τον τρόπο της τα κολπάκια κλπ

εστω και με ΠΜ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 6:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

spectrum έγραψε:
ΕΝΑΠ έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Κύριε Spectrum δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή αν αστειεύεστε με τον κύριο Παντελή, Αν είναι αλήθεια τότε ο Φαντομάς σας λέει ότι είστε το μεγαλύτερο πρόβατο που σουβλίστηκε αυτό το Πάσχα.
Τιμή και δόξα στον κύριο Σαπακέμπορα που ξεφόρτωσε.

Σε λίγο καιρό θα κάνουμε τον απολογισμό για το ποιος είναι το μεγαλύτερο πρόβατο, ή ποιος ΕΦΑΓΕ το μεγαλύτερο πρόβατο.
Καλό βράδυ σε όλους.

Αγαπητή ΕΝΑΠ, κυρία Έφη διαβάζω τα δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου, αλλά και εδώ τους φίλους που γράφουν στο θέμα της ΛΑΝΕΤ, ότι η εταιρία κλείνει έχοντας αρχίσει το μοιρολόι και έχω κλονιστεί δεν σας κρύβω. Μήπως πρέπει να σας θυμίσω ότι με βάλατε να αγοράσω μετοχές της Λανέτ εξωχρηματιστηριακώς? Σας εμπιστεύτηκα, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να κλονίζομαι. Μήπως και οι άλλες επιλογές σας, τις οποίες πάλι τις εμπιστεύτηκα, ΜΑΙΚ, ΠΕΤΖΚ, ΕΝΚΛΩ έχουν την ίδια κατάληξη?
Δεν σας το κρύβω ότι τελευταία έχω και προβλήματα με το σπίτι μου. Η σύζυγος μόλις είδε τι μετοχές αγόρασα με έχει κράξει. Ρώτησε κάποιους γνωστούς της που ασχολούνται χρόνια με το Χρηματιστήριο και της είπαν τα χειρότερα για τις εταιρίες που με βάλατε να αγοράσω.
Εγώ σας εμπιστεύομαι, αν και όπως σας είπα έχω λίγο κλονιστεί.
Μήπως θα μπορούσα να έχω τα προσωπικά σας στοιχεία που μου τα ζητάει η σύζυγος? Στείλτε τα μου με ένα προσωπικό μήνυμα.

Φιλικά (αλλά προβληματισμένος)

Καλησπέρα spectrum.
Πρώτα απ΄ολα οφείλω να σου υπενθυμίσω την ερώτηση που μου υπέβαλλες, καθώς και την συμβουλευτική απάντηση που σου έδωσα, περιορισμένη φυσικά στα όρια που είχες θέσει .

Τρί Απρ 14, 2009 12:56 pm
spectrum έγραψε:
ΕΝΑΠ σου εύχομαι και εγώ καλορίζικη και πάντα με επιτυχίες.

Είμαι καινούργιος στα Χρηματιστήρια και δίχως εμπειρία.
Αποφάσισα να τοποθετήσω στο Χρηματιστήριο 50.000 ευρώ, σχεδόν όλο μου το περίσσευμα.
Είδα ότι κάνετε σπουδαίες αναλύσεις. Εγώ βέβαια δεν κατέχω από αυτά, αλλά παρατήρησα πολλούς να σας παραδέχονται και να σας δίνουν πολλά συγχαρητήρια για τις πετυχημένες προβλέψεις σας.
Λοιπόν όπως σας είπα σκέφτομαι να βάλω 50.000 ευρώ στο Χρηματιστήριο, οικονομίες 10 ετών. Σκεφτόμουν να πάρω λίγες ΛΑΝΕΤ, αλλά από ότι είδα δεν διαπραγματεύεται (γιατί άραγε??).
Είδα τις αναλύσεις σας και μου άρεσαν πολύ οι μετοχές του Μαίλλη, του Πετζετάκη και της Ενωμένης Κλωστουφαντουργίας.
Τι μου προτείνετε?? Σε ποια να τοποθετήσω τα λεφτά μου??
Εγώ λέω να πάρω και τις τρεις, αφού και εσείς βλέπετε ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους.
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον την απάντησή σας.

ΕΝΑΠ απήντησε:

Τοποθετήστε στην Ενκλώ 2.000 ευρώ για να πάρετε 30.000 μετοχές.
Στον ΜΑΙΚ 3.000 ευρώ για να πάρετε 15.000 μετοχές.
Στον Πετζκ ΟΧΙ ακόμη και στην Λανέτ όσα μπορείτε να αγοράσετε από ήδη κατέχοντες μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ.
Το τελευταίο αν το κατορθώσετε, γράψτε μου να το κάνω και εγώ.
Για το δυνητικό υπόλοιπο του κεφαλαίου σας των 43.500 ευρώ, θα αφήσετε στην άκρη 8.500 ευρώ για πιθανές α.μ.κ. και με το ποσό των 35.000 ευρώ που απομένει θα επενδύσετε σε δεικτοβαρείς τίτλους αρκετά αργότερα και σε υποπολλαπλάσιες τιμές (βλέπε αναλύσεις μου), οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.

Επμένως υποθέτω πως ο κλονισμός σου οφείλεται στην αγωνία της μελλοντικής πορείας των μετοχών ΕΝΚΛΩ, αξίας 2.000 ευρώ, ΜΑΙΚ αξίας 3.000 ευρώ και ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΑΝΕΤ αξίας 1.500 ευρώ.
Δεν βλέπω τους λόγους για τους οποίους ΕΧΕΤΕ τόση αγωνία τόσο εσύ όσο και η σύζυγός σου.
Στις 14/4/2009, μέρα κατά την οποία έλαβες την απάντησή μου, η ΕΝΚΛΩ είχε κλείσει στα 0,07 ευρώ και ο ΜΑΙΚ στα 0,20 ευρώ, επομένως θα πρέπει να έχεις υπεραξίες στο χαρτοφυλάκιό σου. Η ΛΑΝΕΤ δεν διαπραγματευόταν και συνεχίζει να μην διαπραγματεύεται έως ότου λυθούν τα προβλήματά της κάτω από την προστασία του νόμου, επομένως η αξία της στο χαρτοφυλάκιο σου παραμένει σταθερή στα 1.500 ευρώ.

* μήπως το όνομα της γυναίκας σου είναι Φ......;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 6:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Τι να πεί κανείς...

αλλά αρκετά είπαμε σήμερα και ας κρατήσουμε - προστατεύσουμε και το neoforum μας...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 6:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Τωρα δεν ηθελα με τιποτα να παρω θεση,εδω αλλα ειμαι αναγκασμενος να το κανω..

Φιλη ΕΝΑΠ εχεις αριστες τεχνικες γνωσεις..το ξερεις οτι σε καποια αναλυσεις σου μεγαλης χρονικοτητας εχεις πεσει πολυ εξω στο παρελθον

Γιατι δεν περιοριζεσαι να κανεις αναλυσεις και να προτεινεις ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ Εταιρειες???

Αυτα του βαθυ πυθμενα,μπορει να δουν τα ραδικια αναποδα,ανα πασα στιγμη!!

Δεν εφτασαν τυχαια τοσο χαμηλα..

Δεν σε κρινω,,Εφη,..αλλα πες μου σοβαρα,ειναι δυνατον να προτεινεις
ΛΑΝΕΤ..ΕΝΚΛΩ ΚΑΙ ΠΕΤΖΚ??

Πηγα στην Γ.Σ. της Λανετ,οπως ξερεις και οταν ακουσα τον σερ ,να προτεινει να αναλαβουμε εμεις Δ.Σ. !!!!!!
κυριολεκτικα ανατριχιασα[ο Μισελινο ηταν παρων]

Δηλ δεν ξερεις οτι αν δεν ηταν κουμπαριες θαταν ΗΔΗ εκτος ταμπλο???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 7:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Τωρα δεν ηθελα με τιποτα να παρω θεση,εδω αλλα ειμαι αναγκασμενος να το κανω..

Φιλη ΕΝΑΠ εχεις αριστες τεχνικες γνωσεις..το ξερεις οτι σε καποια αναλυσεις σου μεγαλης χρονικοτητας εχεις πεσει πολυ εξω στο παρελθον

Γιατι δεν περιοριζεσαι να κανεις αναλυσεις και να προτεινεις ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ Εταιρειες???

Αυτα του βαθυ πυθμενα,μπορει να δουν τα ραδικια αναποδα,ανα πασα στιγμη!!

Δεν εφτασαν τυχαια τοσο χαμηλα..

Δεν σε κρινω,,Εφη,..αλλα πες μου σοβαρα,ειναι δυνατον να προτεινεις
ΛΑΝΕΤ..ΕΝΚΛΩ ΚΑΙ ΠΕΤΖΚ??

Πηγα στην Γ.Σ. της Λανετ,οπως ξερεις και οταν ακουσα τον σερ ,να προτεινει να αναλαβουμε εμεις Δ.Σ. !!!!!!
κυριολεκτικα ανατριχιασα[ο Μισελινο ηταν παρων]

Δηλ δεν ξερεις οτι αν δεν ηταν κουμπαριες θαταν ΗΔΗ εκτος ταμπλο???

Σαν μέτοχος της Λαννετ και ΠΕΤΖΚ και μιας και ειδα και το θέμα
θα μου επιτρέψεις να πάρω και εγω θέση επ αυτών των δυο...

ΛΑΝΝΕΤ, (και ξεχνάω το το που έφτασε,ειναι σήμερα)
αυτη την φορά δεν ήμουν παρών, όμως γνωρίζω πολύ καλά τι έγινε απο 3 διαφορετικές πηγές.
1) Ο σερ πρότεινε σε ποιόν να αναλάβει το Δ.Σ.?
Μήπως το είπε διαφορετικά ? Μήπως ήταν απάντηση σε κριτική επι του Δ.Σ. οτι τα κάνατε σκ...τα κ. Λαναρά,
και η απάντηση ήτανε ... Εγω Δεν εχω πρόβλημα, Οποιος θέλει ας αναλάβει το Δ.Σ. ?

Γιατί... γιατί αυτο το έχει ξαναπεί σε αρκετούς ... σε διάφορες κατα καιρούς Γ.Σ. που του έλεγαν αποτυχημένε κλπ...

ΠΕΤΖΚ
για την πρώτη Ελληνική Πολυεθνική,
με 6 εργοστάσια ανα τον κόσμο, με ποιότητα απαράμιλλη
και ΝΑΙ με προβλήματα που συσωρευτηκαν... Χμ! εδω θα τα ξαναπούμε σύντομα...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 43 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: