neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 12:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.capital.gr/News.asp?id=953516

Εμφανίζομαι μετά από καιρό... Διαβάστε το παραπάνω άρθρο. Όταν πριν από μήνες έλεγα ότι δεν μπορεί να είναι ηλίθιοι οι ξένοι που πουλάνε ομόλογα και εξυπνάκηδες οι Έλληνες τραπεζίτες που αγοράζουν μου λέγατε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Διαβάστε στην τελευταία παράγραφο πόσες ζημιές γράφουν καθημερινά οι τράπεζες και καταλαβαίνετε ότι αυτοί που πουλάνε και ανεβάζουν τα spreads κάθε μέρα και πιο πάνω είναι οι ίδιες οι Ελληνικές τράπεζες που διαπίστωσαν ότι έπαιξαν και έχασαν...

Αν μία μέρα μία τράπεζα με ενέχυρο 10δις χάνει 400εκ σε μία μέρα καταλαβαίνετε η ΕΤΕ που έχει 18δις τι ζημιές γράφει και πόσα ομόλογα είναι υποχρεωμένη να πουλά καθημερινά για να καλύψει το φέσι της... Φίλε Βαγγέλη δεν υπάρχουν εύκολα και σίγουρα κέρδη στα χρηματιστήρια ούτε οι τραπεζίτες μας είναι οι μάγκες και οι Ευρωπαίοι τρώνε κουτόχορτο όπως μου έλεγες τον Οκτώβριο Νοέμβριο που τα spread είχαν ανέβει στις 250 μονάδες...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 12:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

zachmour έγραψε:
http://www.capital.gr/News.asp?id=953516

Εμφανίζομαι μετά από καιρό... Διαβάστε το παραπάνω άρθρο. Όταν πριν από μήνες έλεγα ότι δεν μπορεί να είναι ηλίθιοι οι ξένοι που πουλάνε ομόλογα και εξυπνάκηδες οι Έλληνες τραπεζίτες που αγοράζουν μου λέγατε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Διαβάστε στην τελευταία παράγραφο πόσες ζημιές γράφουν καθημερινά οι τράπεζες και καταλαβαίνετε ότι αυτοί που πουλάνε και ανεβάζουν τα spreads κάθε μέρα και πιο πάνω είναι οι ίδιες οι Ελληνικές τράπεζες που διαπίστωσαν ότι έπαιξαν και έχασαν...

Αν μία μέρα μία τράπεζα με ενέχυρο 10δις χάνει 400εκ σε μία μέρα καταλαβαίνετε η ΕΤΕ που έχει 18δις τι ζημιές γράφει και πόσα ομόλογα είναι υποχρεωμένη να πουλά καθημερινά για να καλύψει το φέσι της... Φίλε Βαγγέλη δεν υπάρχουν εύκολα και σίγουρα κέρδη στα χρηματιστήρια ούτε οι τραπεζίτες μας είναι οι μάγκες και οι Ευρωπαίοι τρώνε κουτόχορτο όπως μου έλεγες τον Οκτώβριο Νοέμβριο που τα spread είχαν ανέβει στις 250 μονάδες...

Kαι βεβαια ετσι ειναι!!

Σιγουρα κερδη δεν υπαρχουν ποτε στα Χρηματιστηρια...αλλα οχι φιλε μου,δεν πουλουν Ελληνικες Τραπεζες εκτος ελαχιστων ποσοστων trade που κανουν κατα καιρους...ΛΟΓΙΣΤΙΚΕς ειναι οι ζημιες ,οπως και τα κερδη τους απο τα Ομολογα κατα καιρους!!!

Αν κρατηθει το ΟΜΟΛΟΓΟ στην ληξη θα πληρωθει στο ακεραιο ..
ΕΚΤΟΣ της περιπτωσης στασης πληρωμων..

Γιατι φτασαμε ως εδω θελει μεγαλη κουβεντα βεβαια..

Οπως και ΓΙΑΤΙ δεν πηραμε τον Γεναρη ΟΛΑ τα 25 δις που προσφερθηκαν στην δημοπρασια Ομολογων στα 250 spread

Αλλα νασαι βεβαιος..
μολις τα πραγματα[οποτε και αν αυτο γινει,γιατι θα γινει!!]
ομολοποιηθουν..οι μεγαλοι κερδισμενοι θαναι οι...διεθνεις και εγχωριοι τοκογλυφοι :oops: ωχ συμπαθα με Τραπεζιτες ηθελα να γραψω!!

π.ς.

Τωρα αν εβαλαν ενεχυρο με !% τα ελληνικα Ομολογα που αγορασαν στο 4 η στο 5 και βαζουν τωρα την... διαφορα,νομιζεις στα αληθεια οτι ...χανουν??

Απλα μειωνουν προσωρινα,γιατι μολις ξαναπεσει το spread θα τα ξαναπαρουν πισω τα εξτρα ,καποιοι ποσοστο απο τα υπερογκα κερδη τους!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 12:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

παντως εγώ λέω να κάνουμε ανάληψη κανά 3χίλιαρο-5χίλιαρο γιατί κανένας δεν ξέρει τι γίνεται ή τι θα γίνει στο τέλος. Ας έχουμε κανά ρευστό να κινηθούμε κανά δίμηνο τρίμηνο μάγγες και μαγγίτισες! Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Φαντάσου να πεί η Αγγέλα :o στις 15:00 ότι βοήθεια έχει ας πούμε αλλά από Ιούνη και μετά! Ή δεν έχει καθόλου! Τότε τι γίνεται?
Και ποιος ξέρει, ίσως τότε να αποδειχθεί σοφή επιλογή που επενδύσαμε στο ΧΑΑ...
Ακραίο σενάριο? μακάρι. Αλλά να μην έχεις και να φας κιόλας και να κοντεύεις να γίνεις βασικός μέτοχος στην ΕΥΡΩΒ η στην ΠΕΙΡ δε λέει τσακάλια μου! Ένα 5χίλιαρο εγώ θα το βγάλω πάντως, αν μου το δώσουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 12:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Βαγγέλη το άρθρο γράφει ότι όταν έχεις ομόλογα ως ενέχυρο και αυτά χάνουν την αξία τους πρέπει την αξία που χάνουν να την πληρώσεις στην ΕΚΤ. Και μιλάει για συγκεκριμένο νούμερο, ήτοι 9δις!!!! Ευρώ. Λες να είναι τόσο εύκολο να βρουν οι τράπεζες 9 δις ευρώ? Εγώ νομίζω πως όχι. Και μου φαίνεται πολύ λογικό ως σενάριο να πουλάνε ομόλογα, να μην βρίσκουν αγοραστές και έτσι να τα ρίχνουν ακόμα πιο χαμηλά δημιουργώντας νέες ζημιές που πρέπει να καλύψουν κοκ. Μου ακούγεται λοιπόν λογικό οι ξένοι κερδοσκόποι να το χρησιμοποιούν ως εκβιαστικό μέσο να τα πάρουν τελικά τα ομόλογα σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές που θα έχουν γονατίσει τις τράπεζές μας. Το ακόμα χειρότερο βέβαια είναι να μην δείξουν ενδιαφέρον σε καμία τιμή και να πάμε σε αυτό που έχει αρχίσει να γράφεται όλο και συχνότερα το haircut των ομολόγων κατά 25-30 ή και 50% (που σημαίνει και χρεωκοπία).

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 12:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

HOLMES έγραψε:
παντως εγώ λέω να κάνουμε ανάληψη κανά 3χίλιαρο-5χίλιαρο γιατί κανένας δεν ξέρει τι γίνεται ή τι θα γίνει στο τέλος. Ας έχουμε κανά ρευστό να κινηθούμε κανά δίμηνο τρίμηνο μάγγες και μαγγίτισες! Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Φαντάσου να πεί η Αγγέλα :o στις 15:00 ότι βοήθεια έχει ας πούμε αλλά από Ιούνη και μετά! Ή δεν έχει καθόλου! Τότε τι γίνεται?
Και ποιος ξέρει, ίσως τότε να αποδειχθεί σοφή επιλογή που επενδύσαμε στο ΧΑΑ...
Ακραίο σενάριο? μακάρι. Αλλά να μην έχεις και να φας κιόλας και να κοντεύεις να γίνεις βασικός μέτοχος στην ΕΥΡΩΒ η στην ΠΕΙΡ δε λέει τσακάλια μου! Ένα 5χίλιαρο εγώ θα το βγάλω πάντως, αν μου το δώσουν.

Δεν νομιζω οτι καποιος εχει προβλημα με αυτο αγαπητε μου!!
Αυτο το ΑΝ θα μου το δωσουν,συμπαθα με,,,ειναι αστειο!!

Μαλιστα οπως εμαθα εχουν και 500αρικα ετοιμα , για οσους θελουν να το πραξουν και δεν το επραξαν ΗΔΗ στα γκισε!!

Αστειοτητητες ολα αυτα...παρεπιπτοντως η Αγγελα μιλαει στις 4 και μονο να πυροβηλησει τα ποδια της δεν θαθελε!!

Η ΕΚΤ και οι Γερμανικες Τραπεζες ειναι φορτωμενες με το 80% του ελληνικου χρεους μεσω των ομολογων της,δεν τοχετε παρει χαμπαρι??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 12:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το spread στο δεκαετές ομόλογο εκτινάχθηκε την περασμένη Πέμπτη 22 Απριλίου στις 600 μονάδες βάσης και η απόδοσή του έφτασε σχεδόν στο 9%. Μέσα σε μία μόνο ημέρα η τιμή του συγκεκριμένου ομολόγου έφτασε να χάνει 4 μονάδες, πράγμα που σημαίνει ότι αν μια τράπεζα είχε βάλει ως ενέχυρο στην ΕΚΤ 10 δισ. ευρώ από το συγκεκριμένο ομόλογο, την επομένη του repos θα έπρεπε να επιστρέψει 400 εκατ. ευρώ στην ΕΚΤ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών dealing rooms τραπεζών, τις τελευταίες ημέρες οι ελληνικές τράπεζες κλήθηκαν να επιστρέψουν στην ΕΚΤ 6 – 7 δισ. ευρώ από την πτώση της αξίας των ενεχυριασμένων ομολόγων τους.

Φιλε Ζαχαρια να την βαλω την τελευταια παραγραφο...

Αγοραζουν τα Ομολογα στο 3- 4% ας πουμε τα βαζουν σαν εγγυηση και παιρνουν χρηματα με 1% [ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ]
οταν πεφτει η αξια δινουν καποια χρηματα πισω για να ...εξασφαλιστουν
οι δανειστες ας πουμε η ΕΚΤ

Αν αυτα δεν πληρωθουν καθολου ,οπως φαινεται να προεξοφλειται,ποιοι ειναι οι ..χαμενοι ??
η ΕΚΤ η οι Ελληνικες Τραπεζες??

ΠΟΣΑ πηραν στο 1% ξερεις??

Να σου πω εγω
170δις ευρω σε ομολογα ελληνικα εχει η ΕΚΤ
στα χερια της αυτην την στιγμη!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 12:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

φίλε VERDA σε συγχαίρω για την ψυχραιμία σου πάντως! αλλά μας έχουν πανικοβάλλει άπαντες και πανταχώθεν!

μας κάναν να λέμε ''ζήτω ο Βασιλιάς!''

(το ρευστό εννοώ, μην παρεξηγηθώ...).

Και κάτι για να γελάσουμε...

φίλος μου λέει : '' άσε εμάς που το μόνο που θα βλέπουμε να ανεβαίνει θάναι τα spreads, τουλάχιστον οι γυναίκες μας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τη χρεωκοπία αφού έρχονται οι ΔοΝηΤές!''
καλό ε? γιατί άμα χάσουμε και το γέλιο τότε είναι σοβαρά τα πράγματα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 1:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την άμεση συγκρότηση από την κυβέρνηση πενταετούς Προγράμματος Εθνικής Ανασυγκρότησης, το οποίο θα περιλαμβάνει δραστικό περιορισμό υπαλλήλων σε στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, περιορισμό μισθών, μεταρρυθμίσεις-σοκ σε ασφαλιστικό, αγορά εργασίας, διοίκηση, υγεία, παιδεία, δικαιοσύνη αλλά και καθολικές αποκρατικοποιήσεις προτείνει ο πρώην υπουργός και μέλος του ΠΑΣΟΚ κ. Αλέκος Παπαδόπουλος.

Μιλώντας χθες στην εκδήλωση πρωτοβουλίας για τον εκσυγχρονισμό του κοινωνικού κράτους, έπειτα από πολλούς μήνες σιωπής, ο επί σειρά έτη υπουργός Οικονομικών, Εσωτερικών και Υγείας των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη άσκησε εμμέσως πλην σαφώς σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στη λήψη των επώδυνων αποφάσεων.

Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε την άμεση ανάληψη πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση για τη συγκρότηση Προγράμματος Εθνικής Ανασυγκρότησης, προκειμένου να ανακτηθεί η αξιοπιστία της χώρας και να επιδιωχθεί η απαιτούμενη κοινωνική συναίνεση.

Η ανάληψη μιας τέτοιας πρωτοβουλίας είναι αναγκαία, σύμφωνα με τον ίδιο, αφενός γιατί το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης είναι ήδη "αδύναμο και μικρότερο των περιστάσεων", αφετέρου για να έχει συγκεκριμένο προορισμό και πλεύση η χώρα.

"Για να γνωρίζουν συγκεκριμένα και δεσμευτικά και όχι με γενικόλογους στόχους τόσο η ελληνική κοινωνία όσο και οι εταίροι μας και οι διεθνείς κεφαλαιαγορές ότι η χώρα ξέρει πλέον τι πρέπει να κάνει και κυρίως πώς", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Το Πρόγραμμα Εθνικής Ανασυγκρότησης θα πρέπει, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, να περιλαμβάνει συγκροτημένες και πειθαρχημένες πολιτικές ανατροπής σε όλες τις λειτουργίες της χώρας, με εξειδικευμένα, εκτεταμένα και επώδυνα μέτρα ουσιαστικής ανάταξης της οικονομίας και της διοίκησης.

Τα μέτρα που μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί ή έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, αλυσιτελή ημίμετρα που δεν οδηγούν σε σταθερά αποτελέσματα. Το πλέγμα των μεταρρυθμίσεων-σοκ που θα προβλέπεται και θα τελούν υπό τον "Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο" θα περιλαμβάνει ενδεικτικά:

- Εκτεταμένες παρεμβάσεις στα πεδία του ασφαλιστικού και της αγοράς εργασίας.

- Καθολικές αποκρατικοποιήσεις.

- Δραστικό περιορισμό των μισθοδοτούμενων υπαλλήλων στο στενό και ευρύτερο Δημόσιο, στα νομικά πρόσωπα και στους ΟΤΑ.

- Ολιστικά μέτρα διαρθρωτικών αλλαγών για την ανάταξη των ευτελισθέντων χώρων της παιδείας, της υγείας, της κοινωνικής προστασίας και της δικαιοσύνης.
Δεύτερον, θα πρέπει οι ελληνικές τράπεζες να συμπτυχθούν σε δύο τραπεζικούς πόλους, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στον διεθνή ανταγωνισμό.

- Περικοπές μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ώστε να υπάρξει αποπληθωρισμός τιμών και να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

- Κατάργηση του διοικητικού καθορισμού από το κράτος των τιμολογίων ελεύθερων επαγγελμάτων.

- Επιμέρους δραστικές παρεμβάσεις, άμεσα, στους τομείς διευκόλυνσης των ξένων επενδύσεων, στη λειτουργία του ανταγωνισμού, στην απελευθέρωση των αγορών κ.λπ.

- Τέλος, απαιτείται αποκεντρωμένη διοικητική συγκρότηση της χώρας στη βάση 6 αυτοδιοικούμενων περιφερειών, έναντι των σημερινών 13 που προτείνονται, με κεντρική ευθύνη την ενδογενή τοπική ανάπτυξη.

Σε αυτές θα μεταταχθούν όλοι οι πλεονάζοντες διοικητικοί υπάλληλοι των υπουργείων και των κεντρικών οργανισμών. Τα νέα επιτελικά υπουργεία εφεξής θα στελεχώνονται σταδιακά μόνο από ολιγάριθμους νέους υπαλλήλους ειδικών προσόντων. Στο πλαίσιο αυτό βεβαίως θα πρέπει άμεσα να συγκροτηθούν και να λειτουργήσουν σύμφωνα με τις σύγχρονες ελεγκτικές μεθόδους νέες διοικητικές και δικαστικές μορφές ελέγχου και κολασμού όσων παρανομούν σε βάρος του Δημοσίου, των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος γενικότερα.

Ο πρώην υπουργός θεωρεί ότι είναι επωφελέστερο τόσο για την αξιοπιστία της χώρας όσο και για την ταχύτερη έξοδό της από την κρίση, τις μεταρρυθμίσεις-σοκ να τις προτείνει η κυβέρνηση και να τις καθοδηγήσει η ίδια αντί να επιλέξει τον εύκολο δρόμο του "αθώου" διεκπεραιωτή των "επαχθών" αποφάσεων του ΔΝΤ.

Η προώθηση μεταρρυθμίσεων-σοκ είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος του μακροχρόνιου οικονομικού "παγετώνα" που θα καθηλώσει τη χώρα στη φτώχια για πάρα πολλά χρόνια.

"Δεν συμφωνώ με όσους προτείνουν, προφανώς από πολιτική αδυναμία, τον δρόμο των χαμηλών και σταδιακών μεταρρυθμίσεων', ανέφερε ο πρώην υπουργός τονίζοντας ότι κατά τη γνώμη του οι βραδείες μεταρρυθμίσεις σπανίως επιτυγχάνουν τον σκοπό τους, γιατί στην πορεία εκφυλίζονται.

Τέλος, ο κ Παπαδόπουλος ζήτησε να σταματήσει αμέσως η ανεύθυνη και επικίνδυνη, όπως τη χαρακτήρισε, συζήτηση "περί αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους". "Αυτή η νέα 'νεοελληνική πονηρία' μας κάνει ήδη τεράστια ζημιά διεθνώς", ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αναδιάρθρωση σημαίνει πως δηλώνεις πρώτα στάση πληρωμών και μετά είτε (α) δίνεις λιγότερα από αυτά που χρωστάς στους δανειστές σου είτε (β) τους υποχρεώνεις σε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής τους.

Και οι δύο περιπτώσεις συνιστούν δήλωση πτώχευσης τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος αναρωτώμενος: "Γνωρίζουν, άραγε, οι ανεύθυνοι αυτοί διακινητές τι θα γινόταν π.χ. με τις ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία που έχουν ελληνικά χρεόγραφα στα χαρτοφυλάκιά τους; Μπορούν να μας απαντήσουν ποιος θα μας δάνειζε ξανά για να μπορέσουμε να ζήσουμε;".

Καποιες φωνες ΠΡΕΠΕΙ να ακουγονται ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 1:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βέρντα οπως εγραψα και σε θεμα που σηκωσα ας περιμένου τις 4 το μεσημέρι

εμένα μου βρωμάει πολυ η ιστορία σήμερα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 26, 2010 2:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δημοσιεύθηκε: 12:28 - 26/04/10

Πιθανή παύση πληρωμών από την Αθήνα θα επιφέρει "σταμάτημα του κουμπιού", δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, κ. Christine Lagarde, τονίζοντας πάντως ότι η χώρα της είναι έτοιμη να βοηθήσει.

"Σε περίπτωση παύσης πληρωμών, τότε θα πατήσουμε αμέσως το φρένο", ξεκαθάρισε η κ. Lagarde σε δηλώσεις της στη γαλλική εφημερίδα "Journal du Dimanche".

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο που συνδέεται άμεσα η παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα (ή η διακοπή της) σε περίπτωση όπου η χώρα προχωρήσει σε παύση πληρωμών, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του χρέους. Άλλωστε, κάτι τέτοιο θα έπληττε γαλλικές και γερμανικές τράπεζες που έχουν στην κατοχή τους υψηλής αξίας ελληνικά ομόλογα.

Σε λιγοτερο απο μια ωρα μιλα η Μερκελ

Η εγχωρια Αγορα,αντιθετα απο τις διεθνεις προεξοφλει
πολυ σκληρα λογια για Ελλαδα!!!και προαπαιτουμενα για βοηθεια
Θαναι ετσι??? :?: τους συμφερει????

Μην ξεχνατε πριν μερικες μερες τοπε καθαρα...καμμια αμεση βοηθεια προς Ελλαδα ,ΕΚΤΟΣ αν απειληθει το ευρο ,αλλα και το συνολο της Ευρωζωνης!!

Μια ματια στα Πορτογαλικα η ισπανικα spread σημερα ελπιζω να της δινουν την απαντηση και να κανει αυτο που ΚΥΡΙΩΣ αυτους συμφερει!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 117 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: