neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 7:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΝΑΠ έγραψε:
Παλιέ φίλε Βαγγέλη.
1. Για εμένα όλοι οι τίλοι είναι ίδιοι, αρκεί η σχέση τιμής και εσωτερικής αξίας τους να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θεωρώ πιο επικίνδυνους τους τίτλους που θεωρούνται "καλοί" και είναι ακριβοί μόνο για αυτό τον λόγο, ή επειδή είναι "της μόδας".
2. Δεν προτείνω ΠΟΤΕ. Μόνο αναλύω και ενίοτε συμβουλεύω ΑΝ μου ζητηθεί.
3. ΔΕΝ έχω πέσει έξω στο παρελθόν. Αν είμαι αμφιλεγόμενη για μία φάση, δίνω ποσοστά και αναλύω και τα δύο ή τρία σενάρια. Αν υπάρχει μείζον ποσοστο, το δηλώνω και αναλύω το πρωτεύον σενάριο. Σε ορισμένες άκρως επικίνδυνες περιπτώσεις δηλώνω πως αν γίνει αυτό τότε παύει να ισχύει αυτό και ισχύει εκείνο.
4. Στο ΜΑΙΚ,στη ΛΑΝΕΤ, στην ΙΝΤΚΑ , στην ΟΛΥΜΠ αλλά και σε άλλες μετοχές, επί σειρά ετών υπεδείκνυα δια μέσου των αναλύσεών μου - όταν όλα ήταν ακόμη ρόδινα, ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ. Μάλιστα έχω αναφέρει αρκετές φορές πως όταν θα έρθει ο καιρός των πραγματικών αγορών ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ενδιαφέρεται.
Έ λοιπόν αυτός ο καιρός ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έφτασε και ΠΡΑΓΜΑΤΙ κανέις δεν ενδιαφέρεται, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αντίθετα που ξαφνικά από το πουθενά ξεφύτρωσαν ορισμένοι, οι οποίοι βάζουν ΑΛΛΑ λόγια στο στόμα μου, ακόμη και αν ΜΠΟΡΟΥΝ να τα διαβάσουν άμεσα, αφού βρίσκονται ΓΡΑΜΜΕΝΑ κάτω από την μύτη τους
5. Ακόμη και εσύ αναφέρεσαι σε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου για αγορές ή πωλήσεις και δεί στον ΠΕΤΖΚ, που στην προηγούμενη μόλις σελίδα γράφω ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΆ για διάρθρωση χαρτοφυλακίου που μου ΖΗΤΗΘΗΚΕ η γνώμη μου, ΟΧΙ ακόμη. Επίσης ΔΕΝ ΠΡΌΣΕΞΕΣ τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ στα οποία αναφερόμουν για τις συγκεκριμένες μετοχές, ΠΟΣΕΣ μετοχές αγόραζαν με αυτά και ΠΟΙΑ ήταν η πορεία τους από εκεί και πέρα. Κάνε τον κόπο και διάβασέ τα.

Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα. Ούτε εγώ, ούτε άλλος κανείς. Είναι μάταιο πιστεύω.
Όλοι οι ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ας το βάλουν ΚΑΛΑ στο μυαλό τους.
Εγώ είμαι εδώ, επί των επάλξεων για να βοηθήσω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝ. Κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Οποιαδήποτε παρεμβολή τους θα κάνει ΚΑΚΟ τελικά στους ίδιους. ΕΜΕΝΑ δεν ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ αυτά.
Να μην ενοχλούν ( ούτε έμμεσα ), για να μην ενοχλούνται..

Admin

Ο Φαντομάς έχει αποδείξει τουλάχιστον σε εμένα ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ποιος Ο ΣΚΟΠΟΣ της ύπαρξής του σε αυτό το φόρουμ και που αποσκοπεί ο ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΝΗΡΟΣ και λίαν επιεικώς ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ λόγος του όταν αναφέρεται στο πρόσωπό μου, ενώ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΎ δεν αναφέρεται σε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό. Επίσης δεν ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ και επανέρχεται με την πρώτη ευκαιρία να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ αυτό για το οποίο "(ΔΙΑ)ΤΑΧΘΗΚΕ να ΔΙΕ(ΕΚ)ΤΕΛΕΣΕΙ" Για όλους αυτούς τους λόγους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ και οι δύο μέλη σε αυτό το φόρουμ.
Ένας εκ των δύο πρέπει να αποχωρήσει, ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ από το μητρώο. Αν λοιπόν μέχρι αύριο το βράδυ δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα, τότε λυπάμαι αλλά θα αποχωρήσω εγώ. Και αυτό θα είναι οριστικό για μένα.
Και είμαι σίγουρη πως ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΧΕΥΕ είτε ο ίδιος ο Φαντομάς, ή κάποιος άλλος-οι δια μέσου αυτού.
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Κυρία μου έχετε εκλάβει ως αδυναμία την συμπάθια που σας δείχνει ο Φαντομάς, λόγω ελλείψει στοιχείων όπως πιθανών νομίζετε.
Τελικά είστε επικίνδυνη. Ο Φαντομάς λοιπόν επειδή μυαλό δεν βάζετε και συνεχίζετε να είστε ΑΚΟΥΣΙΩΣ επικίνδυνη, δεν θα σταματήσει. Θα σας κυνηγήσει απο πίσω όπου και αν συνεχίσετε στο καταστρεπτικό έργο σας.
Αμετανόητη και επικίνδυνη.
ΑΝ ο Φαντομάς διαγραφεί από το forum, όπως μας απειλείτε, θα προχωρήσει και σε καταγγελίες, καθώς βλέπει ότι μυαλό δεν βάζετε.
Παρουσίασε ο Φαντομάς το προφίλ της κυρίας Μέρεντιθ και δεν σας άρεσε.
Γιατί ενοχλείστε άραγε?
Συνεχίστε να γράφετε τα δικά σας και εγώ τα δικά μου.
Αποδείξτε ότι το κατέχετε το τόπι. Εμπρός θα κωλώσετε τώρα που έχετε και αντίπαλο και όχι μόνο χειροκροτητές αμούστακα και άβγαλτα παιδάκια?

Δεύτερη μέρα του αγών και ρεπό δεν θα πάρω.
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#940
Μπείτε και διαβάστε στις 28 Φεβ 2006 δίνει τιμή στόχο για Γενικό Δείκτη τις 17,671 μονάδες
Πάλι αυτός ο ΥΑNIS λέει τα δικά του παλαβά και συμφωνεί.
Μπείτε και διαβάστε.

Και αφήστε τα αυτά κυρία μου τα περί νεόκοπων σωτήρων.
Αλήθεια εσείς τι είστε? Σωτήρας παλαιά κοπής?

Και για να μην ξεχνιόμαστε.
Ορίστε διαβάστε ΛΑΝΕΤ στις 17 Φεβ 2006 δίνει τιμή στόχο τα 15,26 ευρώ
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#675
Μπείτε διαβάστε. Γράφει και κάποιος άλλος τρελός με nick YIANNIS. Οραματίζονται και οι δύο την τιμή στόχο στο άπειρο του σαπακιδίου.
Μπείτε διαβάστε, πως χώσανε μέσα στο σκουπιδαρίο κάποιον αφελή με nick doc και τους γράφει ότι είναι σοβαρά τα πράγματα και ότι δανείστηκε να αγοράσει το Λανετοσκουπιδαριό.
Και μετά άρχισαν οι συμβουλές. Μπείτε διαβάστε.

Θυμίζω
ΑΤΤΙΚΑΤ τιμή στόχο 6,5 ευρώ, δόθηκε 1 Μαρτίου 2006
Μπείτε και διαβάστε
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#955
την ρωτάει ο άλλος αν ονειρεύεται και η κυρία Μέρεντιθ με ύφος περισπούδαστο και περίσσεια σιγουριά απαντάει,ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ "ΛΕΕΙ " ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

Γιατί ενοχλείστε άραγε κυρία μου?
Αποδείξτε ότι το κατέχετε το τόπι. Εμπρός θα κωλώσετε τώρα που έχετε και αντίπαλο και όχι μόνο χειροκροτητές αμούστακα και άβγαλτα παιδάκια?
Ο Φαντομάς περιμένει εναγωνίως να τον πείσετε. Βγάλτε τον καλύτερο σας εαυτό και πείστε μας ότι το κατέχετε το τόπι.
Όταν βρίσκουμε τα σκούρα δεν το βάζουμε στα πόδια, αλλά ούτε βάζουμε εκβιαστικά διλήμματα. καθόμαστε και αποδεικνύουμε την αξία μας.
Άντε γιατί το καλάμι το καβαλημένο πολλοί το αγάπησαν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 7:59 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και δεν χρειάζεται ο admin να διαγράψει το λογαριασμό του Φαντομά κυρία ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ. Αρκεί ο admin να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα στο Φαντομά και ο Φαντομάς θα πάψει και θα σιωπήσει να σας κοντράρει.
Ελπίζω αν αυτή η επιθυμία σας κυρία ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ είναι και επιθυμία του admin να αφήσετε το Φαντομά να γράφει και τα δικά του δίχως να ακουμπά μέσα από αυτό το forum το χαρισματικό προφίλ σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 8:34 am 
Χωρίς σύνδεση

Παιδιά χωράτε και οι 2 εδώ μέσα και είστε απόλυτα ΧΡΗΣΙΜΟΙ και οι 2. Έστω κ για λόγους αντίλογου κ διαλόγου. Δεν τίθεται κανένα δίλημμα γιατί δεν υπάρχει απλά δίλημμα. Η παρέα είναι μεγάλη αν έχω καταλάβει καλά κ με νοήμοντα πλάσματα....

Για όποιους ψάχνουν να βρουν σωτήρες ας πάνε κάπου αλλού, ας κολλάνε αφίσες για την τοπική, ας σώσουν τους κορμοράνους στο βοτανικό, ας πουλάνε τον ριζοσπάστη αμμισθί, δουλειές υπάρχουν δόξα τω Θεώ...

Και εν τέλει σας γουστάρουμε κ τους 2 εδώ μέσα

Βρείτε την λύση... Έναν καφέ, από κοντά, ένα τηλέφωνο κάτι... η προσωπική επαφή λύνει τα πάντα

ασε που εγώ υποψιάζομαι ότι από πίσω κρύβεται ένας έρωτας....μεγάλος.... :lol: ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 8:43 am 
Χωρίς σύνδεση

φιλε ειναι διγαμια να αγαπας και να ονειρευεσαι...Και τα ονειρα σου ΜΗΝ τα λες γιατι ΜΙΑ κρυα νυχτα ΜΠΟΡΕΙ και οι σταρχιδιστες να ΔΟΥΝΕ εξουσια..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 8:50 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Lestat ο Φαντομάς με τα χθεσινά του μηνύματα, έδωσε ευκαιρία διαφυγής στην κυρία, αλλά εκείνη το εκλαμβάνει όπως φαίνεται ως αδυναμία.
Ας μας αποδείξει την αξία της, με έναν Φαντομά αντίπαλο.
Ιδού κυρία μου πεδίον δόξης λαμπρό.
Αποδείξτε την αξία σας νικώντας το Φαντομάς ή θαμπώνοντας τον αν μπορείτε.
Δυστυχώς ο Φαντομάς καφέ με φανατικούς δεν μπορεί να πιει, άλλωστε και η κυρία μένει λίγο μακρυά του και βόρεια.

Από εμένα το θέμα έχει κλείσει προς το παρόν. Αυτό να μην εκληφθεί ως υποχώρηση. Ουδεμία υποχώρηση ο Φαντομάς κάνει, με όσους είναι αμετανόητοι συλλέκτες σκουπιδιών.
Για ρωτήστε κύριε Lestat την κυρία Μερέντιθ γιατί δεν παρουσιάζει εταιρίες με παρόν και μέλλον να δούμε τι θα σας πει. Ή μάλλον έχει απαντήσει η κυρία στο τελευταίο ποστάρισμά της. Διαβάστε τι μας γράφει

1.Για εμένα όλοι οι τίλοι είναι ίδιοι, αρκεί η σχέση τιμής και εσωτερικής αξίας τους να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θεωρώ πιο επικίνδυνους τους τίτλους που θεωρούνται "καλοί" και είναι ακριβοί μόνο για αυτό τον λόγο, ή επειδή είναι "της μόδας".
4. Στο ΜΑΙΚ,στη ΛΑΝΕΤ, στην ΙΝΤΚΑ , στην ΟΛΥΜΠ αλλά και σε άλλες μετοχές, επί σειρά ετών υπεδείκνυα δια μέσου των αναλύσεών μου - όταν όλα ήταν ακόμη ρόδινα, ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ. Μάλιστα έχω αναφέρει αρκετές φορές πως όταν θα έρθει ο καιρός των πραγματικών αγορών ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ενδιαφέρεται.
Έ λοιπόν αυτός ο καιρός ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έφτασε και ΠΡΑΓΜΑΤΙ κανέις δεν ενδιαφέρεται, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αντίθετα που ξαφνικά από το πουθενά ξεφύτρωσαν ορισμένοι, οι οποίοι βάζουν ΑΛΛΑ λόγια στο στόμα μου, ακόμη και αν ΜΠΟΡΟΥΝ να τα διαβάσουν άμεσα, αφού βρίσκονται ΓΡΑΜΜΕΝΑ κάτω από την μύτη τους

Άρες μάρες κουκουνάρες και γεμιστοί λαχανοντολμάδες.

πσ.
Κύριε lestat το θεωρώ απίθανο να μην γίνει το εμπορικό κέντρο στο μέλλον, - έστω και με μικρότερους συντελεστές - αλλά μετοχές δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε μία. Εκεί μέσα παίζουν δυνατότεροι του Φαντομά και κάθε μέρα υπάρχουν ανατροπές.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 8:57 am 
Χωρίς σύνδεση

ρε δεν αφήνετε τα..γνωθι σε αυτόν...να δουμε τι θα δώσει ο Υπηρέτης για την σχέση ανταλλαγής της ΕΓΝΑΚ???

στα 3.51 το χαρτί σήμερα, περίεργος είμαι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 9:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
ΕΝΑΠ έγραψε:
Παλιέ φίλε Βαγγέλη.
1. Για εμένα όλοι οι τίλοι είναι ίδιοι, αρκεί η σχέση τιμής και εσωτερικής αξίας τους να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θεωρώ πιο επικίνδυνους τους τίτλους που θεωρούνται "καλοί" και είναι ακριβοί μόνο για αυτό τον λόγο, ή επειδή είναι "της μόδας".
2. Δεν προτείνω ΠΟΤΕ. Μόνο αναλύω και ενίοτε συμβουλεύω ΑΝ μου ζητηθεί.
3. ΔΕΝ έχω πέσει έξω στο παρελθόν. Αν είμαι αμφιλεγόμενη για μία φάση, δίνω ποσοστά και αναλύω και τα δύο ή τρία σενάρια. Αν υπάρχει μείζον ποσοστο, το δηλώνω και αναλύω το πρωτεύον σενάριο. Σε ορισμένες άκρως επικίνδυνες περιπτώσεις δηλώνω πως αν γίνει αυτό τότε παύει να ισχύει αυτό και ισχύει εκείνο.
5. Ακόμη και εσύ αναφέρεσαι σε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου για αγορές ή πωλήσεις και δεί στον ΠΕΤΖΚ, που στην προηγούμενη μόλις σελίδα γράφω ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΆ για διάρθρωση χαρτοφυλακίου που μου ΖΗΤΗΘΗΚΕ η γνώμη μου, ΟΧΙ ακόμη. Επίσης ΔΕΝ ΠΡΌΣΕΞΕΣ τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ στα οποία αναφερόμουν για τις συγκεκριμένες μετοχές, ΠΟΣΕΣ μετοχές αγόραζαν με αυτά και ΠΟΙΑ ήταν η πορεία τους από εκεί και πέρα. Κάνε τον κόπο και διάβασέ τα.

Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα. Ούτε εγώ, ούτε άλλος κανείς. Είναι μάταιο πιστεύω.
Όλοι οι ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ας το βάλουν ΚΑΛΑ στο μυαλό τους.
Εγώ είμαι εδώ, επί των επάλξεων για να βοηθήσω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝ. Κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Οποιαδήποτε παρεμβολή τους θα κάνει ΚΑΚΟ τελικά στους ίδιους. ΕΜΕΝΑ δεν ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ αυτά.
Να μην ενοχλούν ( ούτε έμμεσα ), για να μην ενοχλούνται..

Admin

Ο Φαντομάς έχει αποδείξει τουλάχιστον σε εμένα ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ποιος Ο ΣΚΟΠΟΣ της ύπαρξής του σε αυτό το φόρουμ και που αποσκοπεί ο ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΝΗΡΟΣ και λίαν επιεικώς ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ λόγος του όταν αναφέρεται στο πρόσωπό μου, ενώ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΎ δεν αναφέρεται σε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό. Επίσης δεν ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ και επανέρχεται με την πρώτη ευκαιρία να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ αυτό για το οποίο "(ΔΙΑ)ΤΑΧΘΗΚΕ να ΔΙΕ(ΕΚ)ΤΕΛΕΣΕΙ" Για όλους αυτούς τους λόγους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ και οι δύο μέλη σε αυτό το φόρουμ.
Ένας εκ των δύο πρέπει να αποχωρήσει, ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ από το μητρώο. Αν λοιπόν μέχρι αύριο το βράδυ δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα, τότε λυπάμαι αλλά θα αποχωρήσω εγώ. Και αυτό θα είναι οριστικό για μένα.
Και είμαι σίγουρη πως ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΧΕΥΕ είτε ο ίδιος ο Φαντομάς, ή κάποιος άλλος-οι δια μέσου αυτού.
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Κυρία μου έχετε εκλάβει ως αδυναμία την συμπάθια που σας δείχνει ο Φαντομάς, λόγω ελλείψει στοιχείων όπως πιθανών νομίζετε.
Τελικά είστε επικίνδυνη. Ο Φαντομάς λοιπόν επειδή μυαλό δεν βάζετε και συνεχίζετε να είστε ΑΚΟΥΣΙΩΣ επικίνδυνη, δεν θα σταματήσει. Θα σας κυνηγήσει απο πίσω όπου και αν συνεχίσετε στο καταστρεπτικό έργο σας.
Αμετανόητη και επικίνδυνη.
ΑΝ ο Φαντομάς διαγραφεί από το forum, όπως μας απειλείτε, θα προχωρήσει και σε καταγγελίες, καθώς βλέπει ότι μυαλό δεν βάζετε.
Παρουσίασε ο Φαντομάς το προφίλ της κυρίας Μέρεντιθ και δεν σας άρεσε.
Γιατί ενοχλείστε άραγε?

Δεύτερη μέρα του αγών και ρεπό δεν θα πάρω.
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#940
Μπείτε και διαβάστε στις 28 Φεβ 2006 δίνει τιμή στόχο για Γενικό Δείκτη τις 17,671 μονάδες
Πάλι αυτός ο ΥΑNIS λέει τα δικά του παλαβά και συμφωνεί.
Μπείτε και διαβάστε.

Και αφήστε τα αυτά κυρία μου τα περί νεόκοπων σωτήρων.
Αλήθεια εσείς τι είστε? Σωτήρας παλαιά κοπής?

Και για να μην ξεχνιόμαστε.
Ορίστε διαβάστε ΛΑΝΕΤ στις 17 Φεβ 2006 δίνει τιμή στόχο τα 15,26 ευρώ
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#675
Μπείτε διαβάστε. Γράφει και κάποιος άλλος τρελός με nick YIANNIS. Οραματίζονται και οι δύο την τιμή στόχο στο άπειρο του σαπακιδίου.
Μπείτε διαβάστε, πως χώσανε μέσα στο σκουπιδαρίο κάποιον αφελή με nick doc και τους γράφει ότι είναι σοβαρά τα πράγματα και ότι δανείστηκε να αγοράσει το Λανετοσκουπιδαριό.
Και μετά άρχισαν οι συμβουλές. Μπείτε διαβάστε.

Θυμίζω
ΑΤΤΙΚΑΤ τιμή στόχο 6,5 ευρώ, δόθηκε 1 Μαρτίου 2006
Μπείτε και διαβάστε
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#955
την ρωτάει ο άλλος αν ονειρεύεται και η κυρία Μέρεντιθ με ύφος περισπούδαστο και περίσσεια σιγουριά απαντάει,ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ "ΛΕΕΙ " ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

Γιατί ενοχλείστε άραγε κυρία μου?
Ο Φαντομάς περιμένει εναγωνίως να τον πείσετε. Βγάλτε τον καλύτερο σας εαυτό και πείστε μας ότι το κατέχετε το τόπι.
Όταν βρίσκουμε τα σκούρα δεν το βάζουμε στα πόδια, αλλά ούτε βάζουμε εκβιαστικά διλήμματα. καθόμαστε και αποδεικνύουμε την αξία μας.

Και τότε αυτά τι είναι ΦΑΝΤΟΜΑ. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες;

ΑΥΤΟ
viewtopic.php?f=84&t=98&start=0
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 08, 2006 9:29 pm

Καλησπέρα. Συνεχίζουν να ισχύουν τα ίδια , όπως τα είχα ανεβάσει σε άλλο ομώνυμο post, με ελαφρές ( προς τα κάτω ) διαφοροποιήσεις στις τιμές, λόγω παρέλευσης του χρόνου. Το νέο κατά την γνώμη μου είναι, πως η Λανέτ δεν θα αποφύγει τελικά να διαπραγματευτεί σε τιμές 0,72 - 0,73 ευρώ ( εκεί όπου συναντώνται η μπλε και η ροζ γραμμή ), καθ' ότι η κίνησή της από το χαμηλό του φετινού Ιουνίου και μετά, δεν συνάδει με προωθητική ανοδική, αλλά για ακόμη μία φορά με διορθωτική ανοδική της προηγούμενης πτώσης. Εφιστώ πάντως την προσοχή, πως σε περίπτωση πτωτικής διάσπασης τριών ημερών σε κλείσιμο του ανωτέρω εύρους τιμών, τότε ο δρόμος προς τα επίπεδα ( όποτε τα συναντήσει ) της κάτω μαύρης γραμμής του τριγώνου ανοίγει, χωρίς ιδιαίτερες διορθώσεις λόγω έλλειψης στηρίξεων, με ότι αυτό συνεπάγεται. Όλα τα ανωτέρω αναιρούνται μόνο αν η μετοχή κατορθώσει να υπερβεί ανοδικά σε κλείσιμο την επάνω μαύρη γραμμή του τριγώνου της.

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Η ΑΥΤΑ

http://www.capital.gr/messages/showTopi ... ost_225276

Δεν θα χρειασθεί να ψηφίσω στην ερώτηση περί bear rally.
Γιατί αφ'ενός ΔΕΝ θα είναι bear rally, αλλά η τελευταία μεγάλη ανοδική προωθητική κίνηση στην θέση του ροζ κύματος 5, βάσει της κυματικής ανάλυσης, με την ολοκλήρωση της μεγάλης διορθωτικής κίνησης στην θέση του ροζ κύματος 4, Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ και αφ'ετέρου την απάντηση την γνωρίζω ακόμη ΠΡΙΝ από την πρόσφατη μεγάλη κορυφή. Αυτό το αποδεικνύω με την προ 3μέρου εφ' όλης της ύλης ανάλυσή μου επί του δείκτη σε άλλο φόρουμ, ως επιστέγασμα των βήμα προς βήμα τακτικών αναλύσεών μου για το ίδιο θέμα, μετά από ερώτηση συμφορουμίτη και την οποία αναδημοσιεύω σήμερα για όλους εσάς.
Να επισημάνω όμως, ότι αυτή η ανάλυση αφορά τον Σαγδ, δηλ. τον γενικό δείκτη συνολικής απόδοσης, ως απολύτως συγκρίσιμο με τα δεδμένα του Γδ πριν από τον Απρίλιο του 2001, λόγω αναστολής της αποκοπής των μερισμάτων στον ίδιο χρόνο από τον τελευταίο.
Επίσης, δεν θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο διάγραμμά του, καθ' όσον αυτό το φόρουμ δεν παράσχει τα ανάλογα μέσα.
ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΑΓΔ ΚΑΙ ΓΔ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ?ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:
Στον ΣΑΓΔ, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η κορυφή του 3ου ροζ κύματος, ανέμενα τα εξείς:
1. Να διαπραγματευτεί σε τιμές ανώτερες των μέχρι τότε ιστορικών υψηλών του ( κορυφή 1999 ), ώστε με αυτόν τον τρόπο και να πληρώσει την υποχρέωση της ανοδικής υπέρβασης της επάνω μπλε γραμμής του καναλιού, επάνω από το σημείο που την άγγιξε, κατά ίσο διάστημα με την καθοδική υπέρβαση της κάτω μπλε γραμμής του ίδιου καναλιού, αλλά και το σημαντικότερο να "δηλώσει" πως μετά την βαθιά διόρθωση που θα επακολουθούσε στην θέση του ροζ κύματος 4, η ανοδική πορεία θα συνεχιζόταν απρόσκοπτα. Κάτι που έγινε.
2. Να επακολουθήσει η αναμενόμενη βαθιά διόρθωση του 4ου ροζ κύματος, με την οποία θα έπρεπε να αγγίξει τουλάχιστον την κάτω ροζ γραμμή του καναλιού του, αλλά και τουλάχιστον τα μπλε 38.2% επίπεδα fibbonacci, όποιο εκ των δύο θα συναντούσε τελευταίο. Κάτι που έγινε, αγγίζοντας τελικά το επίπεδο fibbo ως τελευταίο στην σειρά.
3. Ο σχηματισμός του 4ου ροζ κύματος θα έπρεπε σχεδόν αναγκαστικά να λάβει είτε την μορφή του expanded flat, είτε ενός running triangle, ώστε το b επί μέρους κύμα του να ανέλθει υψηλότερα της κυματικής κορυφής και συγχρόνως ο όλος σχηματισμός να δίνει την εικόνα ενός γρήγορου, οξέως και ζικ- ζακ σχηματισμού, σε αντίθεση με την εικόνα της διόρθωσης του 2ου ροζ κύματος που θεωρείται επίπεδο. Κάτι που έγινε, λαμβάνοντας μάλλον την μορφή σχηματισμού του expanded flat. Πληροφοριακά, στον expanded flat σχηματισμό, το c επί μέρους κύμα του αναλύεται σε 5 επί μέρους κύματα και μπορεί να διανύσει απόσταση κατ’ ανώτερον μέχρι το 2,618 του μήκους του a επί μέρους κύματος του ίδιου σχηματισμού. Ήτοι μέχρι τις 4466,0996 μονάδες. Ήδη διανύουμε το 5ο και τελευταίο κύμα του μπλε c, το οποίο με την σειρά του αναλύεται σε 5 επί μέρους κύματα. Από αυτά έχουμε σίγουρα διανύσει τα 3 και μάλλον βρισκόμαστε στο 4ο. Κατά συνέπεια μάλλον απομένει ένα σύντομο μικρό 5ο, για να ολοκληρωθεί ο όλος σχηματισμός.. Εδώ θα πρέπει να επισημάνω πως αυτό το 5ο μικρό κύμα, δεν είναι απαραίτητο να δει νεώτερα χαμηλά στην περίπτωση που εξελιχθεί ως περικεκομένο 5ο.
4. Πολύ πιθανή περίπτωση ήταν επίσης αυτή της καθοδικής υπέρβασης της κάτω ροζ γραμμής του καναλιού, κάτι που συνηθίζεται στα τέταρτα κύματα και γίνεται μόνο σε αυτά, περιορισμένου χρόνου και εύρους . Ο χρόνος θα εξαρτηθεί από τον βαθμό του τρέχοντος κύματος ο οποίος θεωρείται minor ( με επιφύλαξη, μέχρι 4 μέρες υπέρβαση για minute βαθμό και περισσότερες για ανώτερους βαθμούς ) και το εύρος θα εξαρτηθεί από τα επόμενα μετά το μπλε επίπεδο 38.2% fibbo, του ίδιου ή άλλου βαθμού, επίπεδα fibbo, περιοριζόμενο ωστόσο από τα κατώτερα επίπεδα τιμών που μπορεί να φτάσει ο τρέχων μάλλον expanded flat σχηματισμός. Το επόμενο και μοναδικό επίπεδο fibbo, που εμπίπτει στις άνω προυποθέσεις, είναι το μαύρο 61.8% επίπεδο, άλλου βαθμού, στις 4600,94 μονάδες ( 61,8% της διόρθωσης 1999 - 2003 ). Κάτι που απομένει να γίνει, καθ’ όσον τα τρέχοντα κατώτερα επίπεδα του ΣΑΓΔ ανέρχονται στις 4633,33 μονάδες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΆ απ’ όλα τα ανωτέρω καταλήγω πως ο ΣΑΓΔ, μπορεί να κατέλθει μέχρι τις 4600,94 μονάδες, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απαραίτητο, εάν και εφ’ όσον το 5ο μικρό κύμα του 5ου του c εξελιχθεί ως περικεκομένο 5ο.

http://enap.capitalblogs.gr/showArticle ... 2&blid=234

Λόγω της καθοδικής υπέρβασης των 4466,0996 μονάδων στον ΣΑΓΔ., όπου παύει να ισχύει ο σχηματισμός expanded flat στην θέση του επί μέρους ροζ κύματος 4 όπως το ανέλυσα στο φόρουμ κάτω από http://www.capital.gr/messages/showTopi ... ost_225276 απομένουν μόνο 2 σενάρια για τον δείκτη, ένα σχεδόν άμεσα ανοδικό και ένα πτωτικό όπως θα τα αναλύσω παρακάτω σε μηνιαία διαγράμματα τιμών εξ' αιτίας της data η οποία ξεκινά από το 1952 και την οποία διαθέτω μόνο σε μηνιαίες τιμές. Πιθανότερο κρίνεται το πρώτο συνεκτιμώντας και την πορεία του leader DOW, του οποίου ανάλυση επίσης θα ανεβάσω.

Ένα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ πράγμα δεν ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , είτε γιατί ακούς τι σου λένε άλλοι ή γιατί θα έπρεπε να φορέσεις τις γιαρλούμπες από τότε για να μπορείς επιτέλους να διαβάζεις, είτε γιατί δεν θέλεις ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ να καταλάβεις για δικούς σου ή ΑΛΛΩΝ λόγους, είτε ακόμη γιατί είσαι ΜΙΚΡΟΣ ( όχι στην ηλικία, κάθε άλλο ) καθ’ όσον ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να καταλάβεις.
Στην πορεία, ανάλογα πως εξελίσσονται τα πράγματα στην αγορά, θέτω ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ( ή αλλιώς stop loss ), ώστε σε περίπτωση που υπερβούν οι τίτλοι τους οποίους αναλύω ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΙΑ, τότε να ισχύει το εναλλακτικό σενάριο στη θέση του πρωτεύοντος, ώστε ο επενδυτής που με παρακολουθεί και πράττει άμεσα αυτά που γράφω, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Ψάξε βρες μόνος σου αυτές τις δικλείδες που έχω θέσει, αφού το επιθυμείς ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, καθ’ όσον οι αναλύσεις είναι διάσπαρτες σε διαφορετικά post του άλλου φόρουμ και επίσης μπορεί λόγω αλλαγής των ενοτήτων από την διεύθυνση τα σχόλια επί του ΣΑΓΔ να έχουν μεταφερθεί.
Ούτε καιρό έχω να ψάχνω για να δικαιολογηθώ σε κάποιον που μάλλον δεν καταλαβαίνει την σωστή πρακτική μου, ούτε το επιθυμώ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΩ.
Αν είχα να κρύψω κάτι ΤΟΤΕ θα έσβηνα όλες τις αναλύσεις που έχω ανεβάσει στο άλλο φόρουμ.
Κατάλαβε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως οι ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ σου παρουσιάσεις δεν οδηγούν πουθενά και δεν πείθουν κανένα.Επίσης είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου για αυτή την υπόθεση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 9:48 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Άρες μάρες κουκουνάρες και γεμιστοί λαχανοντολμάδες.

Όλο δεν ασχολείστε μαζί μου και όλο με μένα ασχολείστε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 9:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αύριο τρίτη μέρα του αγών.
Νέα τιμή στόχο για χαρτί που απέτυχε πρόσφατα η ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ κύρια Μέρεντιθ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 10:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Verdadeiro, όπως βλέπετε το ΣΠΡΙνταριστό το χαρτάκι καλπάζει. Καθαρόαιμο μας βγήκε, με καλό τρίμηνο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: