neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 3:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

οι κυριοι που θελουν να μας φανε το χαρτακι της ΝΙΟΥΣ για ψυχουλα, ας περάσουν στο φουαγιές πλιζ!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 4:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε Lestat..to νιους πρεπει να ..ξεχασεις να το βλεπεις!!

Πριν το 1.20 ουτε συζητηση ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 6:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Από ότι βλέπω κύριε Verdadeiro Το προβαταριό συνασπίζεται να προστατεύσει τη μεγάλη αναλύτρια. Καλά κάνει. Τέτοια πρόβατα θέλουμε και εμείς οι μαρουλάδες να υπάρχουν σε αφθονία στις αγορές.
Όμως στις αγορές υπάρχουν και άνθρωποι αδαείς που δεν θέλουν να είναι πρόβατα και λόγω άγνοιας την πατάνε, επειδή θαμπώνονται από τις αναλύσεις, τους τίτλους της κυρίας και το περισπούδαστο ύφος της.
Κύριε Verdadeiro δεν μπορώ σε καθημερινή βάση να ασχολούμαι με την κυρία. Νομίζω ότι όσοι διάβασαν και έχουν σώας τα φρένας κατάλαβαν. Θα μου επιτρέψετε μόνο που και που να φρεσκάρω τα αρχεία, ανά εβδομάδα ή ανά μήνα. Υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να είναι πρόβατα.
Ο αγών ολοκληρώθηκε προς το παρόν.

Πάρτε και αυτό
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... ght=#17013
Μπείτε και διαβάστε διαλόγους στον Κορασίδη. Σιγά μην έχανε σκουπίδι η κυρία.
Γράφει η κυρία σε κάποιον ZAELIAS που της έλεγε ότι έχασαν την άνοδο του 2003-2007 κυνηγώντας τα σκουπίδια της περιφέρειας.
Είμαι παλιά καραβάνα στα χρηματιστηριακά θέματα, με τους ανάλογους...τίτλους σπουδών Ηλία και εσύ επειδή πιστεύω ότι μου μοιάζεις θα πας πολύ - πολύ καλά ( ήδη αυτό φαίνεται ), εστω και αν μέχρι στιγμής έκανες λάθη στο timing.
Της γράφει μετά κάποιος anshar ότι είναι επικίνδυνη και έχει παρασύρει κόσμο με τα ΕΝΚΛΩ και θα έπρεπε να έχει αλλάξει ψευδώνυμο και η κυρία αμετανόητη του απαντά
έχεις δύο λύσεις στο πρόβλημά σου.
Ή να με ..βγάλεις από το μάτι σου ή να βγάλεις τα μάτια σου με τα ίδια σου τα χέρια για να μην με βλέπεις.
Περαστικά

Φρεσκάρουμε
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#940
Μπείτε και διαβάστε στις 28 Φεβ 2006 δίνει τιμή στόχο για Γενικό Δείκτη τις 17,671 μονάδες
Πάλι αυτός ο ΥΑNIS λέει τα δικά του παλαβά και συμφωνεί.
Μπείτε και διαβάστε.

Και αφήστε τα αυτά κυρία μου τα περί νεόκοπων σωτήρων.
Αλήθεια εσείς τι είστε? Σωτήρας παλαιά κοπής?

Και για να μην ξεχνιόμαστε.
Ορίστε διαβάστε ΛΑΝΕΤ στις 17 Φεβ 2006 δίνει τιμή στόχο τα 15,26 ευρώ
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#675
Μπείτε διαβάστε. Γράφει και κάποιος άλλος τρελός με nick YIANNIS. Οραματίζονται και οι δύο την τιμή στόχο στο άπειρο του σαπακιδίου.
Μπείτε διαβάστε, πως χώσανε μέσα στο σκουπιδαρίο κάποιον αφελή με nick doc και τους γράφει ότι είναι σοβαρά τα πράγματα και ότι δανείστηκε να αγοράσει το Λανετοσκουπιδαριό.
Και μετά άρχισαν οι συμβουλές. Μπείτε διαβάστε.

Θυμίζω
ΑΤΤΙΚΑΤ τιμή στόχο 6,5 ευρώ, δόθηκε 1 Μαρτίου 2006
Μπείτε και διαβάστε
http://www.tradenews.gr/forum/viewtopic ... light=#955
την ρωτάει ο άλλος αν ονειρεύεται και η κυρία Μέρεντιθ με ύφος περισπούδαστο και περίσσεια σιγουριά απαντάει,ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ "ΛΕΕΙ " ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

Κύριε Verdadeiro δεν ασχολούμαι άλλο με την κυρία. Όποιος θέλει να είναι πρόβατο, ας είναι.
Όποοις δεν θέλει μπορεί να ψάξει το παρελθόν της και να αντιληφθεί ότι πρόκειται για έναν φανατικό, κλασσικό ΑΝΤΙΔΕΙΚΤΗ.
Ο Φαντομάς δεν επανέρχεται επί του θέματος. Με την άδεια σας μόνο, να φρεσκάρω τα ποσταρίσματα κάθε 10-20 μέρες, μήπως και σώσουμε κανέναν αδαή.
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να είναι πρόβατα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 12:02 am 
Χωρίς σύνδεση

φιλε φαντομα!με το να επαναλανβανεσε με το ιδιο στιλακι συνεχεια γινεσαι κουραστικοτατος!!!!!! μιπως? λεω μιπως θελεις να μαζεψεις ολα τα ΕΝΚΛΩ και μας πουλας τρελα? γιατι πολυ απλα λεω εγω τωρα ο αδαις! οταν ψωνισω στο 00.7 η στο 00.8 ποσο μπωρει να ειναι η χασουρα μου? και στο φιναλε ρε αρχοντα τι προτινεις? ποιες ειναι η προβλεψεις σου για την επομενη δεκαετια?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 7:45 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

KAISARAS έγραψε:
φιλε φαντομα!με το να επαναλανβανεσε με το ιδιο στιλακι συνεχεια γινεσαι κουραστικοτατος!!!!!! μιπως? λεω μιπως θελεις να μαζεψεις ολα τα ΕΝΚΛΩ και μας πουλας τρελα? γιατι πολυ απλα λεω εγω τωρα ο αδαις! οταν ψωνισω στο 00.7 η στο 00.8 ποσο μπωρει να ειναι η χασουρα μου? και στο φιναλε ρε αρχοντα τι προτινεις? ποιες ειναι η προβλεψεις σου για την επομενη δεκαετια?

Κύριε Καίσαρα οΦαντομάς εκλαμβάνει το πόστ σας ως αστείο. :lol: :lol:
Ναι κύριε Καίσαρα ο Σερ Λαναράς είμαι και θέλω να σκουπίσω όλη την προσφορά στα ΕΝΚΛΩ. Τα ΕΝΚΛΩ, όπως και ο ΜΑΙΚ αν δεν κάνουν ότι έχει πει ο Φαντομάς γρήγορα, η μετοχή τους θα γράψει στο μέλλον το απόλυτο μηδέν.
Θα σας απάνταγα κύριε Καίσαρα πόσο μπορεί να είναι η χασούρα όταν ψωνίζεις ΕΝΚΛΩ στα 7 σέντς, αλλά βλέπετε δεν τολμούν το reverse split. Καθίστε να πάνε στην αύξηση κεφαλαίου, να κάνουν και το reverse split, να χώσουν και άλλα πρόβατα μέσα στο χαρτί και τα ξαναλέμε. Προς το παρόν μην ακούτε τις φαντασιώσεις του κάθε τρελού ονειροπόλου για σχηματισμούς πυθμένων.
Δηλαδή κύριε Καίσαρα θεωρείτε ότι είναι φτηνά τα ΕΝΚΛΩ επειδή αποτιμώνται στα 7 σέντς και ακριβό το Βασιλόπουλο επειδή αποτιμάτε στα 30 ευρώ?
Λέτε να μας κάνει καμιά δημόσια πρόταση ο Λαναράς για το σκουπιδαριό του?
Με συγχωρείται κύριοι αλλά όποιος πιστεύει τέτοιες ανοησίες, τρελός παπάς τον βάφτισε.

Και μην ξεχαστώ κύριε Καίσαρα, μην ακούτε τη κυρία Μέρεντιθ που δηλώνει
Είμαι παλιά καραβάνα στα χρηματιστηριακά θέματα, με τους ανάλογους...τίτλους σπουδών Ηλία και εσύ επειδή πιστεύω ότι μου μοιάζεις θα πας πολύ - πολύ καλά ( ήδη αυτό φαίνεται ), εστω και αν μέχρι στιγμής έκανες λάθη στο timing.

Αν είναι παλιά καραβάνα με τους ανάλογους τίτλους και με καλό timing, την προκαλεί ο Φαντομάς που δεν είναι παλιά καραβάνα και δεν έχει καλό timing.
Κόντρα τώρα, ΑΝΟΙΧΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ.
Ελάτε κυρία Μέρεντιθ. Αποδείξτε μας τι καραβάνα είστε και τι καλό timing έχετε, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ, ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ.
Γιατί ο Φαντομάς ισχυρίζεται ότι οι μόνοι τίτλοι που έχει στα χέρια της είναι 1.346.065 τρόποι να μηδενίσετε το κεφάλαιο σας και είναι η μόνη που μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα , στα πόσα Stop loss μηδενίζετε το κεφάλαιο σας?

Όχι αγορές σκουπιδαριών.
Όχι αγορές σκουπιδαριών που έχουν σχηματίσει βαθείς πυθμένας.
Όχι αγορές προβληματικών και χρεοκοπημένων εταιριών, που διοικούνται από λαμόγια.

Ξέρω ξέρω.
Κάτω τα χέρια από την μεγάλη αναλύτρια.
Αλλά δεν βαριέστε όλο και κάποιος λογικός θα διαβάσει το τρελό Φαντομά που θέλει να μαζέψει όλη τη προσφορά των ΕΝΚΛΩ :lol: :lol: και μασάει φύλλα δάφνης, μαστουρώνει και βγαίνει και γράφει τις παλαβομάρες του.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 8:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεν συμφωνώ με το ύφος του Φαντομά αλλά συμφωνώ σε πολλά με ότι λέει.

Υπάρχουν εταιρείες στο Χρηματιστήριο αξιόλογες με management υψηλού επιπέδου. Εταιρείες που θα υπάρχουν και αύριο. Εταιρείες που υπήρχαν πριν τον β παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί να ασχοληθεί κάποιος με τις προβληματικές επιχειρήσεις? ΓΙΑΤΙ να παίξει κάποιος ρώσικη ρουλέτα? Αν ήθελα να τζογάρω τότε θα πήγαινα σε κανένα καζίνο να βλέπω και ωραίες γυναίκες, να πίνω και το ουισκάκι μου, και να παίξω το blackjack ή την ρουλέτα μου.

Όσο περισσότερο καιρό είσαι μέσα στην αγορά αυτό σημαίνει δύο πράγματα:
1. Έχεις κατορθώσει να επιβιώσεις (είναι παιχνίδι επιβίωσης το χρηματιστήριο) που σημαίνει δεν έχεις χάσει τουλάχιστον τελείως το κεφάλαιό σου.
2. Έχεις ωριμάσει και ξέρεις να κρίνεις γνώμες που βασίζονται σε επιχειρήματα και γνώμες που βασίζονται σε "επιστημονοφανή" επιχειρήματα.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί, θέλει μεγάλη προσοχή.

Όπως έχουν πει και άλλοι πολύ πιο έμπειροι από μένα, το κεφάλαιο για τον επενδυτή είναι το οξυγόνο για το δύτη. Πάντα κάνουμε ένα στοιχειώδες risk management στην επιλογή των μετοχών που θα ασχοληθούμε. Το 1999 πρέπει να δίδαξε πολλά. Αν όχι κρίμα...

@Φαντομάς
Συμφωνώ σε πολλά μαζί σας, αλλά με το ύφος που έχετε χάνετε το δίκιο σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 8:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε alonedriver , τους φανατικούς μόνο με επίθεση δίχως έλεος τους αντιμετωπίζεις. Η γραφή του Φαντομά είναι αυτή που διαβάζετε και σκοπό έχει να αντιμετωπίσει τις ορδές των βαρβάρων. Δεν γίνεται με ευγένεια και με τα καλώς ήρθατε, να αντιμετωπίσουμε τους βάρβαρους που έρχονται να καταλάβουν την χώρα.
Που ξέρετε? Ο Φαντομάς μπορεί να είναι ευγενής στην πραγματικότητα.
Μην δίνετε σημασία στη γραφή του, αλλά στο περιεχόμενο των όσων γράφει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 8:49 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε alonedriver ωραία τα γράψατε. Ο Φαντομάς λυπάται όσους την έπαθαν με περιπτώσεις σαν τη Λανέτ, αλλά ειλικρινώς πείτε μου. Πόσοι νομίζετε ότι πήραν το μάθημά τους?
Οφείλουμε όλοι όσοι αγαπούμε την Χρηματαγορά, να προστατεύσουμε και να συμβουλεύσουμε όσο μπορούμε σοφότερα τους νέους επενδυτές. Οι παλαιοί δύσκολα αλλάζουν μυαλά. Αν η γραφή και η καυστικότητα του Φαντομά μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, θα εξακολουθεί να υπάρχει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 8:52 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Κύριε alonedriver , τους φανατικούς μόνο με επίθεση δίχως έλεος τους αντιμετωπίζεις. Η γραφή του Φαντομά είναι αυτή που διαβάζετε και σκοπό έχει να αντιμετωπίσει τις ορδές των βαρβάρων. Δεν γίνεται με ευγένεια και με τα καλώς ήρθατε, να αντιμετωπίσουμε τους βάρβαρους που έρχονται να καταλάβουν την χώρα.
Που ξέρετε? Ο Φαντομάς μπορεί να είναι ευγενής στην πραγματικότητα.
Μην δίνετε σημασία στη γραφή του, αλλά στο περιεχόμενο των όσων γράφει.

Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι ευγενής ο φαντομάς ... :)

Δεν συμφωνώ στον τρόπο. Ο τρόπος αυτός νομίζω φέρνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Φανατίζει περισσότερο τους φανατικούς γύρω από την ιδέα που έχουν φανατιστεί... Δεν βλέπουν την πραγματικότητα, διότι αναλώνονται να αντιμετωπίζουν τον φαντομά και τον κάθε φαντομά. Όσο η κόντρα παίρνει τέτοια μορφή τόσο δημιουργούν σενάρια συνωμοσίας κλπ. Κατά τη γνώμη μου αυτό ισχύει σε κάθε μορφή δογματισμού. Κάθε θρησκεία που έχει πολεμηθεί, το μόνο που έγινε ήταν να ισχυροποιηθεί. Η αριστερή ιδεολογία δεν κατέρρευσε με πόλεμο αλλά από τα δικά της αδιέξοδα.

Παραθέστε τα επιχειρήματά σας και να είστε σίγουρος ότι δεν υπάρχουν μόνο "πρόβατα". Έχω την αίσθηση ότι τα στοιχεία που παραθέσατε από παλαιότερα post του κάθε "αναλυτή" είναι η πιο απλή και ισχυρή απάντηση...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 9:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε alonedriver δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε από τις Χρηματαγορές, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας, μόνο για λόγους εμπειρικούς. Ο Φαντομάς αντιλαμβάνεται τι λέτε, αλλά το απόστημα έπρεπε να σπάσει και θα σπάσει και ο μόνος τρόπος για αρχή νομίζω ήταν αυτός.
Του Φαντομά δεν του αρέσει η διαπόμπευση του nick ΕΝΑΠ και οποιουδήποτε άλλου φανατικού. Στο παρελθόν ο Φαντομάς προσπάθησε να είναι ευγενής με πολλούς από αυτούς, αλλά στο τέλος τον έβγαζαν τρελό και τον απέρριπταν, ώσπου κουράστηκε και έπαψε να ασχολείται.
Ορισμένοι φανατικοί θα πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν παίζουν μόνοι τους μπάλα και δεν μπορούν μόνο αυτοί να επιτίθενται. Ήρθε η ώρα να τους πληρώσει κάποιος με το ίδιο νόμισμα.

Στην ουσία των λόγων σας κύριε alonedriver συμφωνώ μαζί σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: