Την Καλημερα μου ..
Στις επιμονες δικαιολογημενες ερωτησεις για τραπεζικες μετοχες δυο λογια..
ΟΧΙ δεν υπαρχει[παντα κατα την δικη μου αποψη] περιπτωση χρεωκοπιας μεγαλης Ελληνικης Τραπεζας..απλα με την νεα Συνθηκη για το Ταμειο της ,δινεται η προτεραιοτητα στους μετοχους τους να τις σωσουν αν κατι δεν παει καλα και ΜΟΝΟ σε αυτους!!!
Σημαινει οτι και για City πριν 2 χρονια.....χαμηλα επιπεδα τετοια που να προσελκυσουν ΝΕΑ κεφαλαια και που βεβαια θα κερδισουν πολλα..
ΔΕΝ χρεωκοπησε η City οπως απαντες προεξοφλουσαν στο 1 δολαριο, αντιθετα αλλα απο ΕΚΕΙ ομως εδωσε και αξιολογες υπεραξιες...
Ετσι η αλλιως η οπτικη μου ,μετα τις απιστευτες γερμανικες παλινωδιες ,που καθιστουν δεσμιες και ΜΗ ανταγωνιστικες τις Οικονομιες του Νοτου,εχει αλλαξει και για αυτο αλλωστε η ενοτητα αυτη εχει πιο πολυ το στοιχειο του trading[περιπτωση Κυπρου,που αυριο ολοκληρωνεται σαν trade]
Σημαινει ακριβως οτι τα επιπεδα που βρισκομαστε [για πολλους λογους,που σε πρωτη ευκαιρια ,θα εξηγησω] αποτελουν σε πολλες περιπτωσεις αριστες περιπτωσεις trading , αλλα δυστυχως οχι αριστες περιπτωσεις μακροτοποθετησης...
Αλλωστε δεκαδες φορες τοχω σημειωσει,οτι το να μιλαμε για θεμελιωδη Εταιρειων σε αυτην την συγκυρια , καταντα χωρις νοημα , με τις Αγορες ναχουν επικεντρωθει σχεδον αποκλειστικα στο Δημοσιονομικο Ελλειμα..
ΠΡΕΠΕΙ σε αυτο να βρεθει μια λυση πρωτα..
Ε...αυτην δυστυχως δεν την βλεπω να πλησιαζει..αργει ακομα
_________________ Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!
|