neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 628 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΛΥΜΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 02, 2010 5:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

με το λαμογιο το στεγγο ολα να τα περιμενετε.αν δεν κινηθουμε δικαστικα θα τα κλαιτε τα λεφτα σας.σε αυτη την τιμη επρεπε ολα τα fund να αγοραζουν σαν τρελλα.γιατι δεν κινειται τιποτε?ξυπνηστε πριν ειναι αργα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 02, 2010 6:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

Διαπιστώνω μια ανησυχία που επικρατεί μεταξύ των κατόχων μτχ της ΟΛΥΜΠ.

Φυσιολογικό είναι εάν λάβουμε υπόψιν την μαυρίλα που επικρατεί: Στο ταμπλό του χρηματιστηρίου, σε εφημερίδες οικονομικές και πολιτικές, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, και εν γένει στην καθημερινότητα μας.

Όμως υπάρχουν κάποιες αξίες που ότι και να γίνει δεν χάνονται. Ακόμα και εάν η χώρα πτωχεύσει, εάν δεν μας δώσουν την τρίτη δόση, εάν γυρίσουμε στην δραχμή(για γέλια), εμείς είμαστε μέτοχοι σε μια εταιρεία που έχει πάγια και ακίνητα συγκεκριμένης αξίας και δεν αμφισβητείται από κανέναν. Μπορεί να μην αποδίδουν όσο θα μπορούσαν και να απαξιώνονται αλλά έχουν εμπορική αξία πολύ υψηλότερη από την σημερινή αποτίμηση. Στρέμμα παραθαλλάσιο στα 3200€ δεν βρίσκω!

Θέλει υπομονή και εγώ την έχω. Θα κάτσω να περιμένω όσο χρειαστεί μέχρι να πάρω αυτό που θεωρώ ώς δίκαιη αποτίμηση!

Το εργαλείο των BLOG δεν χρησιμεύει για προτροπή αγοράς ή πώλησης παρά μόνο για να ανταλλάσουμε πληροφορίες και γνώση γύρω από την μετοχή που μας ενδιαφέρει. Ο καθένας μας που το επιθυμεί καταθέτει ότι θετικό ή αρνητικό γνωρίζει για την εταιρεία και την δραστηριότητα της, καθώς επίσης και για την διοίκηση αυτής.

Η πορεία της εταιρείας θα δείξει και θα κρίνει την διοίκηση και τους βασικούς μετόχους, αλλά εμείς θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά για τις όποιες εξελίξεις! Εμείς οι ίδιοι θα κριθούμε για το ποιοί παίζαμε με ανοιχτά χαρτιά και ποιοί με κάτω από το τραπέζι!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 02, 2010 8:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

Γειά σας & από μένα,
παρακολουθώ τις συζητήσεις καιρό,από το forum του capital ακόμη, όπως & άλλοι που γνωρίζω αλλά πρώτη φορά γράφω.
Υπάρχει όντως μια ανησυχία, προσωπικά είμαι αισιόδοξη ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος όσοι κρατάμε τις μετοχές μας, πότε θά' ναι μόνο δεν ξέρω!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 02, 2010 9:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

αυξάνεστε και πληθύνεστε και κατακυριεύσατε ......Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.-

Θα ήθελα να ήξερα τι μυαλό κουβαλάνε αυτοί που πουλανε.
Μέχρι και στην μοτοσυκλέττα έβαλα πωλητήριο για να αγοράσω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 02, 2010 9:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

κανεις σοβαρος επενδυτης δεν μπαινει στην εταιρια και ας αξιζει 1δις. αυτο πρεπει να μας ανησυχει, οπως και η πτωση χωρις αντισταση απο τα 59 λεπτα στα 32. ο λογος ειναι οτι φοβουνται τον στεγγο που εχει ιστορια στις λαμογιες οπως τα μπονους 10% στην οικογενεια του σε χρονια με ζημιες. εμεις γιναμε συνεταιροι του γιατι γνωριζουμε την αξια της εταιριας αλλα συνεχιζει να μας κλεβει και παραλληλα απαξιωνει την μετοχη ωστε οσοι φοβηθουν να φυγουν γιατι ακολουθουν τα μεγαλα νεα και τον βολευει το κλιμα της αγορας. Η ρευστοτητα ειναι μηδενικη.οποιος αγοραζει τωρα πουλαει τραπεζες για να παρει ολυμπ γιατι 32 λεπτα δεν θα την ξαναβρει. Η αναγνωριστικη αγωγη που δεν εγινε πρεπει να γινει τωρα και ο εσωτερικος ελεγχος, αλωστε σε αυτη την τιμη δεν εχουμε να χασουμε τιποτε. Το αντιθετο μαλιστα. Αν δεν καθαρισει η εταιρια η μετοχη θα παραπαιει για τα επομενα δυο χρονια μεχρι να αλλαξει το κλιμα και να περασει η τεχνητη κριση. χρειαζεται δραση τωρα.Η εποχη του καπιταλ με τα ποιηματα περασε, πρεπει να αρχισει η εποχη των εργων πρωτα απο εμας και μετα απο τον στεγγο.και εγω φιλε μου παρομοιως θα βαλω ενα διαμερισμα μολις πουληθει...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 02, 2010 10:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

-Σε πολλές γλώσσες δύο αρνήσεις μας κάνουν μια κατάφαση.σε άλλες
γλώσσες δύο αρνήσεις δίνουν άρνηση...
-δεν ξεκινάμε να μαζέψουμε καμμιά φορά το 5%...?
δεν υπάρχουν όμως γλώσσες που δύο καταφάσεις να δίνουν άρνηση...
οπότε ακούγεται από το forum μια φωνή:
«ναι, καλά...»
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
h ευτυχία ανήκει στους πολίτες του σύμπαντος που μπορούν να απολαύσουν χωρίς δισταγμό την παράσταση που τους προσφέρεται...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
το γονίδιο του ελληνα έχει πλέον στο dna του καταγεγραμμένη την
ματαιότητα των πραγμάτων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
μόνο ένας ζορμπάς-βούδας μπορεί να χαρεί το θαύμα της ύπαρξης και της
απλότητας του πράγματος...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
μόνο ζορμπάδες τζογαδόρους νιώθω πώς έχει αυτή η μικρή γωνιά του απέραντου
γκρίζου και τετραδιάστατου ιστολογίου...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
μόνο βούδες ετών 78 νιώθω πώς προκύπτουν τελευταία που προσπαθούν να μας κοιμήσουν στο καθημερινό δέντρο της προσευχής μας(12,30στο μέσο της ημέρας)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
μόνο κουμπιά πλέον αρκεί να πατάμε και να είμαστε παντού -δια αντιπροσώπων
αν είμαστε ικανοί να ζήσουμε οπώς αρμόζει τα επόμενα 2 χρόνια και να ανταμοιφθούμε τωρα είναι η αρχή της διαδρομής...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
αν απλά θέλετε να είστε πάνω στο τραίνο τότε μαλλον θα σας τινάξει κάτω
η ταχύτητα του τραίνου..+1,30...+1,80..+2,80...+3,50...
πιθανότητα εκτροχιασμού της όποιας κερδοφόρας θεσης μου=
=ταχύτητα τραίνου...130...180...280...350...
/(διά)προσδοκίες(αθροισμα γνώσης και πιθανολόγησης)
*(επι)τον συντελεστή προσωπικού φόβου την δεδομένη στιγμή...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
αν βάλουμε τον αντίστροφο πολαπλασιαστή(συντελεστή) του να είμαστε...5%
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
τότε κάποιος από εμας θα έχει την χαρά να ζήσει πιθανόν σε 2 χρόνια(κάντα 5)
το νέο ιστορικό υψηλό των 12,00 ευρώ...
ολα ειναι δρομος
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
13/06/2009
Ετσι για τα παλιά.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 1:20 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

αλεξανδρε φουρλη.
(αν φυσικα εισαι εσυ..)
στην χρηματιστηριακη αξια μιας εταιρειας αποτιμαται πλην των περιουσιακων της στοιχειων και η αποψη της αγορας για την διοικηση της καθως και την συμπεριφορα του μεγαλομετοχου της.αυτο δεν ειναι καινοφανες,ειναι αυταποδεικτη και διαχρονικη αληθεια.
για αυτον τον λογο η αγορα αποτιμα την ολυμπ εκει που την αποτιμα..παρακολουθω με ενδιαφερον την προσπαθεια
των μετοχων της μειοψηφιας να <<αναγκασουν>> τον μεγαλομετοχο να αλλαξει συμπεριφορα.να μαθουν δηλαδη σε παλιο αλογο καινουργια περπατησια.μεχρι τωρα,διεπιστωσα πληρη και επιδεικτικη αδιαφορα (συμφωνα με τα οσα διαβαζω) απεναντι στους μικρομετοχους.σας εκλασε κανονικα,με το συμπαθειο δηλαδη.
τα οπλα μιας μειοψηφιας ειναι καθορισμενα.και εσεις τα ξερετε και ο στεγγος τα ξερει.
ξερει ομως επισης οτι για να ασκηθουν και να εχουν αποτελεσμα(ειτε ως οπλα στην φαρετρα ειτε σε μαχη)πρεπει να υπαρχει ενας ισχυρος πυρηνας απο ενα η το πολυ δυο ατομα με ισχυρο μειοψηφικο ποσοστο που ειναι αποφασιμενα.1) να βαλουν το χερι στην τσεπη και να επιμεινουν οσο χρειαστει.2)να ειναι διατεθειμενοι να προβουν σε ενεργειες που θα βλαψουν για καποιο διαστημα την τιμη της μετοχης,εστω και αν μακροπροθεσμα και ΑΝ τα καταφερουν αυτο θα αποβει σε ωφελος ολων των μετοχων.ολοι οι υπολοιποι που συγκυριακα συσπειρωνονται με τα ατομα αυτα σημερα ειναι,αυριο δεν ειναι και ας ορκιζονται οτι θα επιμεινουν μεχρι δικαιωσης.μια μικρη ανοδος ειναι ικανη για να αρχισουν τους διθυραμβους για την χαρταρα και τους υμνους για τον στεγγο.μια γερη και απροσμενη πτωση και οι ορκοι πανε περιπατο..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 1:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

εχω διαβασει στους μιτους της ολυμπ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ πραγματα.εξωφρενικα.ο αλλος θα πουλησει λεει διαμερισμα για να βαλει τα λεφτα σε μια εταιρεια που διοικει ο στεγγος.(αν εχεις φιλε καμμια εικοσαρια διαμερισματα παει καλα,αν εχεις ενα δυο..)σιγα,σε λιγο θα πουλησετε και το σπιτι σας..αλλος επιμενει οτι ο στεγγος..κραταει χαμηλα την τιμη για να ..διωξει τους μικρομετοχους..<<παππους>> απο εδω,<<παππους>> απο εκει,<<παππους>> και παραπερα..χαρτι και καλαμαρι τον διαβαζετε τον στεγγο βλεπω..δεν συνεχιζω γιατι προθεση μου δεν ειναι να κακοκαρδισω κανενα,οι περισσοτεροι ειναι διαδυκτιακοι μου φιλοι.
τελος παντων,καλη συνεχεια σε ολους.ειμαι περιεργος και θα παρακολουθησω που θα οδηγησει αυτη η ιστορια..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 1:45 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@haros
Εγώ σου προτείνω την αγορά της ΟΛΥΜΠ στα 0,32€ σε βάθος 1-2 χρόνια. Εσύ αν έχεις να μου προτείνεις μία μετοχή που πιστεύεις ότι θα αποδώσει καλύτερα στο ίδιο διάστημα, θα ήθελα να μου πεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 2:00 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ολυμπιε.
ασχετα με τις κουβεντες που γινονται σε ενα φορουμ,οι μετοχικες επιλογες(και η αποψη) του καθενος πληρωνονται απο την τσεπη του.οποτε δεν εχει νοημα να μου προτεινεις η να σου προτεινω κατι,κουβεντα κανουμε και οχι προτασεις αγορας η πωλησης.
σου απαντω λοιπον.σε ενα η δυο χρονια δεν ξερουμε τι θα γινεται στην χωρα μας,ουτε που θα ειναι οι αξιες των ακινητων η των τουριστικων μοναδων.εδω καλα καλα δεν ξερουμε αν θα αποφυγουμε τελικα το χειροτερο(για την χωρα) σεναριο.εγω πιστευω οτι θα το αποφυγουμε.αλλο θεμα αυτο ομως.δεν λεω οτι τα περιουσιακα στοιχεια της ολυμπ δεν αξιζουν,αυτο που λεω ειναι οτι στον στεγγο δεν θα εμπιστευομουν ουτε ενα δεκαλεπτο.προσωπικη αποψη και ειμαι σιγουρος οτι αντιλαμβανεσαι το γιατι.μην με βαζεις τωρα και εξιστορω το παρελθον της μετοχης και της διοικησης,εσεις τα ξερετε καλυτερα απο εμενα.αυτο που (κανετε πως)αγνοειτε ειναι οτι αγοραζοντας μετοχες μιας εταιρειας αγοραζετε και την διοικηση της με οτι νοοτροπια αυτη κουβαλαει.αν πιστευετε οτι ειστε ικανοι να την αλλαξετε,καλη τυχη.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 628 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: