verdadeiro έγραψε:
Τωρα δεν ηθελα με τιποτα να παρω θεση,εδω αλλα ειμαι αναγκασμενος να το κανω..
Φιλη ΕΝΑΠ εχεις αριστες τεχνικες γνωσεις..το ξερεις οτι σε καποια αναλυσεις σου μεγαλης χρονικοτητας εχεις πεσει πολυ εξω στο παρελθον
Γιατι δεν περιοριζεσαι να κανεις αναλυσεις και να προτεινεις ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ Εταιρειες???
Αυτα του βαθυ πυθμενα,μπορει να δουν τα ραδικια αναποδα,ανα πασα στιγμη!!
Δεν εφτασαν τυχαια τοσο χαμηλα..
Δεν σε κρινω,,Εφη,..αλλα πες μου σοβαρα,ειναι δυνατον να προτεινεις
ΛΑΝΕΤ..ΕΝΚΛΩ ΚΑΙ ΠΕΤΖΚ??
Πηγα στην Γ.Σ. της Λανετ,οπως ξερεις και οταν ακουσα τον σερ ,να προτεινει να αναλαβουμε εμεις Δ.Σ. !!!!!!
κυριολεκτικα ανατριχιασα[ο Μισελινο ηταν παρων]
Δηλ δεν ξερεις οτι αν δεν ηταν κουμπαριες θαταν ΗΔΗ εκτος ταμπλο???
Παλιέ φίλε Βαγγέλη.
1. Για εμένα όλοι οι τίλοι είναι ίδιοι, αρκεί η σχέση τιμής και εσωτερικής αξίας τους να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θεωρώ πιο επικίνδυνους τους τίτλους που θεωρούνται "καλοί" και είναι ακριβοί μόνο για αυτό τον λόγο, ή επειδή είναι "της μόδας".
2. Δεν προτείνω ΠΟΤΕ. Μόνο αναλύω και ενίοτε συμβουλεύω ΑΝ μου ζητηθεί.
3. ΔΕΝ έχω πέσει έξω στο παρελθόν. Αν είμαι αμφιλεγόμενη για μία φάση, δίνω ποσοστά και αναλύω και τα δύο ή τρία σενάρια. Αν υπάρχει μείζον ποσοστο, το δηλώνω και αναλύω το πρωτεύον σενάριο. Σε ορισμένες άκρως επικίνδυνες περιπτώσεις δηλώνω πως αν γίνει αυτό τότε παύει να ισχύει αυτό και ισχύει εκείνο.
4. Στο ΜΑΙΚ,στη ΛΑΝΕΤ, στην ΙΝΤΚΑ , στην ΟΛΥΜΠ αλλά και σε άλλες μετοχές, επί σειρά ετών υπεδείκνυα δια μέσου των αναλύσεών μου - όταν όλα ήταν ακόμη ρόδινα, ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ. Μάλιστα έχω αναφέρει αρκετές φορές πως όταν θα έρθει ο καιρός των πραγματικών αγορών ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ενδιαφέρεται.
Έ λοιπόν αυτός ο καιρός ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έφτασε και ΠΡΑΓΜΑΤΙ κανέις δεν ενδιαφέρεται, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αντίθετα που ξαφνικά από το πουθενά ξεφύτρωσαν ορισμένοι, οι οποίοι βάζουν ΑΛΛΑ λόγια στο στόμα μου, ακόμη και αν ΜΠΟΡΟΥΝ να τα διαβάσουν άμεσα, αφού βρίσκονται ΓΡΑΜΜΕΝΑ κάτω από την μύτη τους
5. Ακόμη και εσύ αναφέρεσαι σε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου για αγορές ή πωλήσεις και δεί στον ΠΕΤΖΚ, που στην προηγούμενη μόλις σελίδα γράφω ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΆ για διάρθρωση χαρτοφυλακίου που μου ΖΗΤΗΘΗΚΕ η γνώμη μου, ΟΧΙ ακόμη. Επίσης ΔΕΝ ΠΡΌΣΕΞΕΣ τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ στα οποία αναφερόμουν για τις συγκεκριμένες μετοχές, ΠΟΣΕΣ μετοχές αγόραζαν με αυτά και ΠΟΙΑ ήταν η πορεία τους από εκεί και πέρα. Κάνε τον κόπο και διάβασέ τα.
Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα. Ούτε εγώ, ούτε άλλος κανείς. Είναι μάταιο πιστεύω.
Όλοι οι ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ας το βάλουν ΚΑΛΑ στο μυαλό τους.
Εγώ είμαι εδώ, επί των επάλξεων για να βοηθήσω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝ. Κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Οποιαδήποτε παρεμβολή τους θα κάνει ΚΑΚΟ τελικά στους ίδιους. ΕΜΕΝΑ δεν ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ αυτά.
Να μην ενοχλούν ( ούτε έμμεσα ), για να μην ενοχλούνται..
Admin
Ο Φαντομάς έχει αποδείξει τουλάχιστον σε εμένα ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ποιος Ο ΣΚΟΠΟΣ της ύπαρξής του σε αυτό το φόρουμ και που αποσκοπεί ο ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΝΗΡΟΣ και λίαν επιεικώς ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ λόγος του όταν αναφέρεται στο πρόσωπό μου, ενώ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΎ δεν αναφέρεται σε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό. Επίσης δεν ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ και επανέρχεται με την πρώτη ευκαιρία να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ αυτό για το οποίο "(ΔΙΑ)ΤΑΧΘΗΚΕ να ΔΙΕ(ΕΚ)ΤΕΛΕΣΕΙ" Για όλους αυτούς τους λόγους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ και οι δύο μέλη σε αυτό το φόρουμ.
Ένας εκ των δύο πρέπει να αποχωρήσει, ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ από το μητρώο. Αν λοιπόν μέχρι αύριο το βράδυ δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα, τότε λυπάμαι αλλά θα αποχωρήσω εγώ. Και αυτό θα είναι οριστικό για μένα.
Και είμαι σίγουρη πως ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΧΕΥΕ είτε ο ίδιος ο Φαντομάς, ή κάποιος άλλος-οι δια μέσου αυτού.
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.