neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 7:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Τα πραγματα δεν εγιναν ετσι,,εγιναν πολυ χειροτερα,απο οτι περιγραφω

Ειδικα η αγωγη αποζημιωσης της Λανετ στην ΕΝΚΛΩ γιατι δεν πληρωνε η τελευταια!!!τις οφειλες της,
τα ενοικια στο κτιριο στο ποταμι,ενω η Λανετ τα πληρωνε ηταν ολα τα λεφτα!!

Κατα τα αλλα μια που βλεπω χανω τα λογια μου,συμπαθατε με...
αγοραστε οτι νομιζετε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 20, 2009 11:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Τωρα δεν ηθελα με τιποτα να παρω θεση,εδω αλλα ειμαι αναγκασμενος να το κανω..

Φιλη ΕΝΑΠ εχεις αριστες τεχνικες γνωσεις..το ξερεις οτι σε καποια αναλυσεις σου μεγαλης χρονικοτητας εχεις πεσει πολυ εξω στο παρελθον

Γιατι δεν περιοριζεσαι να κανεις αναλυσεις και να προτεινεις ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ Εταιρειες???

Αυτα του βαθυ πυθμενα,μπορει να δουν τα ραδικια αναποδα,ανα πασα στιγμη!!

Δεν εφτασαν τυχαια τοσο χαμηλα..

Δεν σε κρινω,,Εφη,..αλλα πες μου σοβαρα,ειναι δυνατον να προτεινεις
ΛΑΝΕΤ..ΕΝΚΛΩ ΚΑΙ ΠΕΤΖΚ??

Πηγα στην Γ.Σ. της Λανετ,οπως ξερεις και οταν ακουσα τον σερ ,να προτεινει να αναλαβουμε εμεις Δ.Σ. !!!!!!
κυριολεκτικα ανατριχιασα[ο Μισελινο ηταν παρων]

Δηλ δεν ξερεις οτι αν δεν ηταν κουμπαριες θαταν ΗΔΗ εκτος ταμπλο???

Παλιέ φίλε Βαγγέλη.
1. Για εμένα όλοι οι τίλοι είναι ίδιοι, αρκεί η σχέση τιμής και εσωτερικής αξίας τους να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θεωρώ πιο επικίνδυνους τους τίτλους που θεωρούνται "καλοί" και είναι ακριβοί μόνο για αυτό τον λόγο, ή επειδή είναι "της μόδας".
2. Δεν προτείνω ΠΟΤΕ. Μόνο αναλύω και ενίοτε συμβουλεύω ΑΝ μου ζητηθεί.
3. ΔΕΝ έχω πέσει έξω στο παρελθόν. Αν είμαι αμφιλεγόμενη για μία φάση, δίνω ποσοστά και αναλύω και τα δύο ή τρία σενάρια. Αν υπάρχει μείζον ποσοστο, το δηλώνω και αναλύω το πρωτεύον σενάριο. Σε ορισμένες άκρως επικίνδυνες περιπτώσεις δηλώνω πως αν γίνει αυτό τότε παύει να ισχύει αυτό και ισχύει εκείνο.
4. Στο ΜΑΙΚ,στη ΛΑΝΕΤ, στην ΙΝΤΚΑ , στην ΟΛΥΜΠ αλλά και σε άλλες μετοχές, επί σειρά ετών υπεδείκνυα δια μέσου των αναλύσεών μου - όταν όλα ήταν ακόμη ρόδινα, ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ. Μάλιστα έχω αναφέρει αρκετές φορές πως όταν θα έρθει ο καιρός των πραγματικών αγορών ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ενδιαφέρεται.
Έ λοιπόν αυτός ο καιρός ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έφτασε και ΠΡΑΓΜΑΤΙ κανέις δεν ενδιαφέρεται, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αντίθετα που ξαφνικά από το πουθενά ξεφύτρωσαν ορισμένοι, οι οποίοι βάζουν ΑΛΛΑ λόγια στο στόμα μου, ακόμη και αν ΜΠΟΡΟΥΝ να τα διαβάσουν άμεσα, αφού βρίσκονται ΓΡΑΜΜΕΝΑ κάτω από την μύτη τους
5. Ακόμη και εσύ αναφέρεσαι σε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου για αγορές ή πωλήσεις και δεί στον ΠΕΤΖΚ, που στην προηγούμενη μόλις σελίδα γράφω ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΆ για διάρθρωση χαρτοφυλακίου που μου ΖΗΤΗΘΗΚΕ η γνώμη μου, ΟΧΙ ακόμη. Επίσης ΔΕΝ ΠΡΌΣΕΞΕΣ τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ στα οποία αναφερόμουν για τις συγκεκριμένες μετοχές, ΠΟΣΕΣ μετοχές αγόραζαν με αυτά και ΠΟΙΑ ήταν η πορεία τους από εκεί και πέρα. Κάνε τον κόπο και διάβασέ τα.

Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα. Ούτε εγώ, ούτε άλλος κανείς. Είναι μάταιο πιστεύω.
Όλοι οι ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ας το βάλουν ΚΑΛΑ στο μυαλό τους.
Εγώ είμαι εδώ, επί των επάλξεων για να βοηθήσω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝ. Κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Οποιαδήποτε παρεμβολή τους θα κάνει ΚΑΚΟ τελικά στους ίδιους. ΕΜΕΝΑ δεν ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ αυτά.
Να μην ενοχλούν ( ούτε έμμεσα ), για να μην ενοχλούνται..

Admin

Ο Φαντομάς έχει αποδείξει τουλάχιστον σε εμένα ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ποιος Ο ΣΚΟΠΟΣ της ύπαρξής του σε αυτό το φόρουμ και που αποσκοπεί ο ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΝΗΡΟΣ και λίαν επιεικώς ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ λόγος του όταν αναφέρεται στο πρόσωπό μου, ενώ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΎ δεν αναφέρεται σε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό. Επίσης δεν ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ και επανέρχεται με την πρώτη ευκαιρία να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ αυτό για το οποίο "(ΔΙΑ)ΤΑΧΘΗΚΕ να ΔΙΕ(ΕΚ)ΤΕΛΕΣΕΙ" Για όλους αυτούς τους λόγους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ και οι δύο μέλη σε αυτό το φόρουμ.
Ένας εκ των δύο πρέπει να αποχωρήσει, ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ από το μητρώο. Αν λοιπόν μέχρι αύριο το βράδυ δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα, τότε λυπάμαι αλλά θα αποχωρήσω εγώ. Και αυτό θα είναι οριστικό για μένα.
Και είμαι σίγουρη πως ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΧΕΥΕ είτε ο ίδιος ο Φαντομάς, ή κάποιος άλλος-οι δια μέσου αυτού.
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 2:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

κατω τα χερια απο την Εφη θα φυγουν οι μισοι απο εδω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 3:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

me too,i am here just for enap !!!!!!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 4:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ...ΕΦΗ ΓΕΡΑ!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 21, 2009 6:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

To XA είναι για μεγάλα παιδιά και επομένως αγαπητέ φίλε Φαντομά μην νιώθεις το αίσθημα του προστάτη προς τους φτωχούς και ανυποψίαστους επενδυτές. Άλλωστε οι εποχές του '99 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Διαφορετικά άλλαξε πρώτα το nick name σου. Σου προτείνω λοιπόν να το γυρίσεις σε "Roben", από το γνωστό ήρωα των δασών, ή σε "SpiderMan".

(Ελπίζω να έπιασες το χιούμορ...)

Σε κάθε περίπτωση, όμως μη συνεχίζεις μια χωρίς νόημα επίθεση, σε μία αληθινή κυρία που είναι τιμή μας να την έχουμε στο συγκεκριμένο Forum. Το μόνο που τελικά καταφέρνεις είναι να εκτίθεσαι χωρίς λόγο.

ΥΓ. Θυμάμαι που είχες πει και παλαιότερα, ότι ο Φαντομάς, αποσύρεται στο χώρο του, αλλά μόνο αυτό δεν έχεις κάνει...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανάλυση ΜΑΙΚ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 7:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

O Φαντομάς δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση της φίμωση της κυρίας Έφης, ούτε θα ήθελε οι τεχνικές αναλύσεις της να είναι στα μουγκά.
Ο Φαντομάς επιδιώκει να βγάλει από την κυρία ΕΝΑΠ τον καλύτερο της εαυτό, να παρουσιάζει τις τεχνικές της αναλύσεις και να εξηγεί στον κόσμο που βρίσκονται οι στηρίξεις και που οι αντιστάσεις. Να εξηγεί τι μέλλει να συμβεί στο σπάσιμο μια αντίστασης ή μιας στήριξης, αλλά πάντα να υπενθυμίζει στον κόσμο ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ένας μαρουλάς και να ψωνίσει πολύ ψηλότερα από την επόμενη στήριξη ή ένας τρελός και να αρχίζει να σπρώχνει όλα τα χαρτιά του πολύ πριν από την επόμενη αντίσταση.
Ο Φαντομάς τρελαίνεται όταν βλέπει να γίνεται διαχείριση χαρτοφυλακίου δημόσια και τα παίρνει εις την κράνα όταν διαβάζει τιμές στόχους στα 15 ευρώ και η μετοχή βρίσκεται στα 1,5 και πρόκειται για σκουπιδαριό ή όταν αναγιγνώσκει τιμή στόχο στα 40 σεντς τον Ιούνιο του 2009 και η μετοχή παίζει στα 3 ευρώ τον Οκτώβριο του 2008 και πρόκειται για καλή εταιρία. Δεν μπορούμε να τρελαίνουμε τον κόσμο με τιμές στόχους άλλοτε στο υπερπέραν, DOW στις 33.000, ΓΔ στα 17000 και κατόπιν να μηδενίζουμε τα πάντα, DOW 3300 και ΓΔ κάτω από 1000.
Ο Φαντομάς θέλει να βλέπει σοβαρές τεχνικές αναλύσεις και οι τιμές στόχοι να στήνονται βήμα προς βήμα και πάντα να θυμίζουμε στον κόσμο ότι τα θεμελιώδη κρέμονται ως Δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια των αδαών και ανεγκέφαλων επενδυτών.
Ο Φαντομάς τρελαίνεται όταν βλέπει φανατικούς που όλα τα ξέρουν και όλα τα προβλέπουν και έχουν άριστο timing λες και είναι ο Θεός.
Ο Φαντομάς επιθυμεί σύνεση, μέτρο και ανθρώπινες λογικές. Ο Φαντομάς επιθυμεί να διαβάζει νοήμονες ανθρώπους, οι οποίοι να μην ισχυρίζονται ότι διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες που τα ξέρουν όλα κοιτώντας ένα διάγραμμα..

Εμπρός κυρία Έφη, βγάλτε το καλό σας εαυτό, διώξτε το φανατισμό σας, ασχοληθείτε και με καλές εταιρίες και θα έχετε δίπλα σας και τον Φαντομά, διαφορετικά θα είναι απέναντί σας.
Εκτός αν δεν θέλετε να βοηθήσετε τον κόσμο.

Τα παραπάνω να μην εκληφθούν ως αδυναμία του Φαντομά, αλλά ως προσφορά χείρας βοηθείας, από έναν δυνατό παίκτη των αγορών που ως μόνο σκοπό έχει να συνεισφέρει στην αλλαγή της εσφαλμένης νοοτροπίας πολλών εκ των επενδυτών, βοηθώντας αυτούς να αγαπήσουν την Ελληνική Χρηματαγορά, βλέποντας την με άλλο μάτι, αυτό του νοήμονα επενδυτή.

Εμπρός κυρία Έφη, ουδείς σας καταδιώκει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 8:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
O Φαντομάς δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση της φίμωση της κυρίας Έφης, ούτε θα ήθελε οι τεχνικές αναλύσεις της να είναι στα μουγκά.
Ο Φαντομάς επιδιώκει να βγάλει από την κυρία ΕΝΑΠ τον καλύτερο της εαυτό, να παρουσιάζει τις τεχνικές της αναλύσεις και να εξηγεί στον κόσμο που βρίσκονται οι στηρίξεις και που οι αντιστάσεις. Να εξηγεί τι μέλλει να συμβεί στο σπάσιμο μια αντίστασης ή μιας στήριξης, αλλά πάντα να υπενθυμίζει στον κόσμο ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ένας μαρουλάς και να ψωνίσει πολύ ψηλότερα από την επόμενη στήριξη ή ένας τρελός και να αρχίζει να σπρώχνει όλα τα χαρτιά του πολύ πριν από την επόμενη αντίσταση.
Ο Φαντομάς τρελαίνεται όταν βλέπει να γίνεται διαχείριση χαρτοφυλακίου δημόσια και τα παίρνει εις την κράνα όταν διαβάζει τιμές στόχους στα 15 ευρώ και η μετοχή βρίσκεται στα 1,5 και πρόκειται για σκουπιδαριό ή όταν αναγιγνώσκει τιμή στόχο στα 40 σεντς τον Ιούνιο του 2009 και η μετοχή παίζει στα 3 ευρώ τον Οκτώβριο του 2008 και πρόκειται για καλή εταιρία. Δεν μπορούμε να τρελαίνουμε τον κόσμο με τιμές στόχους άλλοτε στο υπερπέραν, DOW στις 33.000, ΓΔ στα 17000 και κατόπιν να μηδενίζουμε τα πάντα, DOW 3300 και ΓΔ κάτω από 1000.
Ο Φαντομάς θέλει να βλέπει σοβαρές τεχνικές αναλύσεις και οι τιμές στόχοι να στήνονται βήμα προς βήμα και πάντα να θυμίζουμε στον κόσμο ότι τα θεμελιώδη κρέμονται ως Δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια των αδαών και ανεγκέφαλων επενδυτών.
Ο Φαντομάς τρελαίνεται όταν βλέπει φανατικούς που όλα τα ξέρουν και όλα τα προβλέπουν και έχουν άριστο timing λες και είναι ο Θεός.
Ο Φαντομάς επιθυμεί σύνεση, μέτρο και ανθρώπινες λογικές. Ο Φαντομάς επιθυμεί να διαβάζει νοήμονες ανθρώπους, οι οποίοι να μην ισχυρίζονται ότι διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες που τα ξέρουν όλα κοιτώντας ένα διάγραμμα..

Εμπρός κυρία Έφη, βγάλτε το καλό σας εαυτό, διώξτε το φανατισμό σας, ασχοληθείτε και με καλές εταιρίες και θα έχετε δίπλα σας και τον Φαντομά, διαφορετικά θα είναι απέναντί σας.
Εκτός αν δεν θέλετε να βοηθήσετε τον κόσμο.

Τα παραπάνω να μην εκληφθούν ως αδυναμία του Φαντομά, αλλά ως προσφορά χείρας βοηθείας, από έναν δυνατό παίκτη των αγορών που ως μόνο σκοπό έχει να συνεισφέρει στην αλλαγή της εσφαλμένης νοοτροπίας πολλών εκ των επενδυτών, βοηθώντας αυτούς να αγαπήσουν την Ελληνική Χρηματαγορά, βλέποντας την με άλλο μάτι, αυτό του νοήμονα επενδυτή.

Εμπρός κυρία Έφη, ουδείς σας καταδιώκει.

Φαντομάς,

δεν πιστεύω στα μάτια μου !! ...μήπως σε μάτιασαν ?? :-) :-)

>--Γ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 22, 2009 8:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Γιάννη παρακολουθήστε καλά και ξαναδιαβάστε όλα τα ποσταρίσματα του Φαντομά. Βγάλτε το φανατισμό από πάνω σας - αν έχετε - και θα αντιληφθείτε ότι ο Φαντομάς δεν ήταν ουδέποτε ματιασμένος.
Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να κατανοήσετε τη γραφή του και την αξία των λόγων του.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 23, 2009 10:08 am 
Χωρίς σύνδεση

φίλτατε Φαντομα,

2-3 φίλοι συμφουρίτες... γνωστοί σήμερα,
ζητησαμε & ζητάμε απο την Εφη να αφιαιρώσει πολύτιμο χρόνο απο την οικογένειά της και να προβεί σε Τ.Α., ανανεώσεις αυτών κλπ, όπως και αυτή του ΜΑΙΚ, που αναφέρεστε....

Κατά συνέπεια απευθύνσου σε εμας και ΟΧΙ στην Εφη για τις επιλογές μας αυτές.
Εαν θέλεις όπως λές Τ.Α. για κατα την γνωμη σου καλες εταιρείες, ρώτησε την ΕΝΑΠ.

Εμεις λοιπόν, οι 2-3 φίλοι είμαστε εκτός του χώρου του ΠΑΙΖΕΙΝ χρηματηστήριον...
τουτέστην δεν πουλάμε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ουτε ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ καλώς εταιρειών.

Ο μοναδικός μας σκοπός είναι το ΚΟΝΟΜΕΙΝ. Σας αρέσει Δεν Σας αρέσει, Ποσώς μας ενδιαφέρει. Δικές μας Επιλογές.

Και ΔΕΝ έχουν αξία αυτά τα ΞΕΡΟΛΙΣΤΗΚΑ για καλές εταιρείες, που να αρχήσεις και που να τελιεώσεις... φίλτατε Φαντομα.

Α! ξέχασα να σας ενημερώσω οτι εμεις οι 2-3 φίλοι ΔΕΝ τρέχουμε για το κάτι παραπάνω που δίνουν οι Τράπεζες.
Αυτά κρατήστε τα για τους φίλους σας, πελάτες σας (εαν έχετε) κλπ. για να αποκτήσετε καλό όνομα, καλού Επενδυτού, Γκουρού κλπ.

Εκτός και εαν οι αναλύσεις της ΕΝΑΠ σας ενοχλούν...

Κάνετε μια ανάλυση περι ΜΑΙΚ, και εμενετε οτι
1) ο κ. Μαίλης πρέπει να φύγει και να παραδώσει τα ηνία σε Manager.
>> Κάντε πρώρα μια εταιρεία σαν του ΜΑΙΚ και μετά πετάξτε τέτοια κούτσουρα ανώνυμα μεσω φορουμ
2) Πρέπει άμεσα να γίνει τεράστια αύξηση κεφαλαίου τουλάχιστον άνω των 50 εκ μαρουλιών......για να ορθοποδήσει. Η Νο 2 παγκοσμίως εταιρεία του κλάδου.
Παράλληλα λέτε (σε άλλη συζήτηση) οτι 30 εκ μαρούλια χρειάζετε η ΣΕΝΤΡ μια εταιρεία που ζει ΚΑΙ απο τον τζόγο..
ε! λογικό δεν φαίνετε, μια ΑΜΙΓΩΣ παραγωγική μονάδα να χρειάζετε κάτι παραπάνω...

Να σας υπενθυμίσω ΔΕ,
οτι απο το 0,19 πυθμένα όπου ΟΛΟΙ απαξιώνουν μια ετειρεία (10δες τέτοιες κατα χρονικά διαστήματα με 0,12, 0,18, 0,20 κλπ)
Μονον οι υπομονετικοί και καποιοι διορατικοί traders αγοράζουν...

Ε! Λοιπόν φίλτατε εμεις είμαστε οι υπομονετικοί...
Πάρτε εσείς τα μπλουζάκια της ΣΠΡΙ... με 50% και πάτε παραλία, έχουμε και καλό καιρό πλέον
Αφήστε μας εμας με τις μηχανές περιτυλίγματος και τα τσέρκια, να περι-τυλίξουμε απο Βδομάδα την καρδιά μας .... τα ξαναλέμε εν ευθέτω χρόνω..

Ευχαριστώ για την κατανόηση σας
ΧΑΝΟΔΟΣ

Τελευταία επεξεργασία από XANODOS και Σάβ Μάιος 23, 2009 10:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 40 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: